Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#1681 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 27 July 2023 - 06:54 AM

Mogoče uno Vsemu sem kos :P
Drugače pa kako dobro vino, viski... kar pač rada poskusi. Ali pa šalica z izvirnim napisom. To mi je M. dal ob diplomi.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1682 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 July 2023 - 12:49 PM

Jaz sem kolegici narisala koalo v zdravniski halji in spod napisala, da je koalified :))

Lahk tud kako brosko na ta nacin, ce ima kdo v blizini to masino za znacke delat, si jo pripne kam. Al pa kr oiz das mase naredis, pin pa prodajajo v vseh teh art/craft trgovinah.

Sam je bila za te fore. :)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1683 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 31 August 2023 - 08:08 PM

Kolegica je imela 50 let in naju je jutri na hitro povabila na pijaco.

Se redko vidiva, ampak imava tako dobro prijateljstvo, ki pa traja zadnjih par let.

Ne poznam je ravno full dobro in ne vem kaj ji kupit, pa da bi jutri lahko opravila nakup. Imate kaksno idejo

Pomislila sem na kaksne bone za masazo, osebno nego, razvajanje oz nekaj kar jo ravno ne omejuje. Kaksen predlog

Za cca 50 eur
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1684 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 31 August 2023 - 08:25 PM

Kakšen SelectBox al pa Zvezdar :) ima še bolj proste roke pri izbiri.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1685 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 01 September 2023 - 08:08 AM

o, najlepša hvala! Nisem sploh vedela. 
Grem v 1001 dar

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1686 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 09 September 2023 - 06:16 AM

Iscem ideje za 3-letno pupo, ki je zelo ziva oz aktivna.
Razmisljala sem o kakem hula hop obrocu ali kolebnici/gumitwist, pa nisem prepricana da je to za tako starost ze ok?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1687 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 09 September 2023 - 06:40 AM

Kaksen znesek? Nasa je nora na skiro. Je pa tak kot ga ima enih 35€ v decathlonu.
  • 0

#1688 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 09 September 2023 - 06:54 AM

Tasika, meni se te opcije zdijo za malo starejše. Mi imamo eno kolebnico doma (slučajno, še od prej) in jo V. uporablja izključno kot pretend telefon :D

Podgana je zadnjič omenila, da je v eni od trgovin (Hofer?) našla ugodne gugalnice, če imajo to kam montirat. Ali pa če že ima skiro/kolo, kak zvonček/lučko/nalepke za gor namontirat?

Drugače so pa vedno aktualni milni mehurčki (se znajo fajn zadihat, ko jih lovijo) in krede, da narišeš kak distance ali kakšen drug izziv (narišeš pike/krogce različnih barv in mora skakat s te barve na drugo ali kakšne podobne fore). Ali pa kakšne rokavice, kapo, šal, da bo na jesen lahko aktivna zunaj?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1689 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 09 September 2023 - 07:54 AM

Pri nas so bile popularne puzle, hama perlice, plastelin, pa spomin,..
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1690 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 09 September 2023 - 10:09 AM

Ja, obroč, kolebnice, elastike so za starejše. Pri nas so bile takrat po polarne sestavljanke, pobarvanke, barvice, flomastri, vodene barvice. Gugalnica se mi tudi zdi dobra ideja, če je še nimajo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1691 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 08 November 2023 - 04:53 PM

Večno vprašanje kaj kupiti ženski za 40ko, ki ima že vse. Radi bi ji podarili neko doživetje/potovanje za cca 300 eur, pa ne vem kako se naj tega lotim. Denar kot tak odpade, potem verjetno pride v uppštev kakšen bon za agencijo?
  • 0

#1692 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 08 November 2023 - 05:35 PM

Joj, meni so boni tako odveč, da jih raje ne dobim v dar (z izjemo tistih treh spletnih trgovin, kjer pogosteje nakupujem). Prav v breme so mi, ker pridejo s toliko omejitvami, da večino dam naprej ob prvi možni priložnosti 😬 Se mi ne zdi čisto nič narobe, če si zamislite neko dogodivščino, ki ko v voščilnici/pismu opisete, in priložite zraven denar. Ali pa ji date/nakažete denar potem, ko sama nekaj izbere in sporoči, kaj se je odločila.

Sestra je dobila ob poroki za 500e bonov za neko luksuzno bivanje in ne-vem-kaj in so ji na koncu zapadli (nista taka tipa človeka, pa en kup stvari moraš po zasoljeni ceni potem še sam doplačati, če nočeš biti 2 dni lačen). Pri R. v službi so tudi dobili lani za novo leto neke bone za 5* hotele in totalno ni najina scena, da ne rečem, koliko časa sva že zabila s tem, da bi našla nekaj, kjer bi imeli objavljene menije in po možnosti kaj zelenjavnega gor 🙈 Res, raje ne grem, pa nimam zraven še stresa pakiranja, organiziranja varstva, prevoza, plana B za hrano, iskanja supermarketov ... bah.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1693 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 08 November 2023 - 06:12 PM

Sam to nima zveze z boni samimi kot pa nesrečnim izborom vsebine za koriščenje. Mi2 sva v zadnjem letu dobila precej bonov, predvsem za koriščenje trgovin in pa masažo, vse bo prišlo prav. Tudi mi kar podarjamo bone, jasno pa je treba obdarovanca bolje poznati. Se mi zdi pa kar greh, da se bon za 500€ pusti propasti (podariš nekomu ki bi pa z veseljem pokoristil?), drugo je če je vezano na točno določeno ime, ampak običajno ni.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1694 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 08 November 2023 - 06:33 PM

Sta ponujala prijateljem, pa ni bilo interesa/možnosti 🤷‍♀️ Ne vem, se mi zdi, da če nekoga tako dobro poznaš, da trofis prave bone, potem ne rabiš na xy forumu spraševat neznance za nasvet ;) Pa upam, da ne bo razumljeno narobe, meni se tudi absolutno zdi škoda, da se nekaj da zato da se da, pa čeprav z dobrim namenom.
  • 0

#1695 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 09 November 2023 - 07:28 AM

Mi smo sodelavcu naredili letalsko karto in zadaj zataknili denar... Vem, da to ni v smeri tvoje ideje, ampak za potovanje je tako po moje še najboljše.
  • 0

#1696 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 09 November 2023 - 08:06 AM

Ancka, vasa ideja je tudi fina.
  • 0

#1697 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 09 November 2023 - 08:23 AM

Ta naša slavljenka vse izkoristi, kar se potovanj tiče. Jo moraš prav iskat kdaj je doma, pa naj bodo to daljša potovanja, al pa zgolj vikendi oz. enodnevni izleti. Mene je bolj zanimalo kako naj izvedem tovrstno darilo, brez da ji damo denar. Ne vem ali agencije (Kompas in drugi) sploh ponujajo "splošne" bone al je treba že fiksno plačat aranžma. Vprašanje je bilo tudi v smeri, če ima katera kakšno dobro idejo za doživetje, ki so ga že izkoristile.

• 0

#1698 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 09 November 2023 - 08:41 AM

Ančka, preprosta in praktična ideja, ful dobr!
  • 0

#1699 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 09 November 2023 - 08:53 AM

Bellini, mogoce pobrskaj se na mojedarilo.com.
  • 0

#1700 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 November 2023 - 10:13 AM

Bellini, kaj pa da bi ji placali fotoshooting, bi bila za to? Pa ima(te/jo) en trajen spomin s fotkami..
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users