Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1681 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17005 posts

Posted 03 November 2022 - 10:45 AM

Je imela slabo ja, ampak zdaj si je porihtala in ima super kožo. Se pa ful šobi, sem ugotovila, da je to tisto kar me moti. :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1682 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23306 posts

Posted 04 November 2022 - 08:30 AM

Meni je pa všeč, se mi zdijo njene objave koristne.
Včeraj sem pri Adrijani videla, da prodajajo avto, ker jih pol leta ne bo in ga ne bodo uporabljali. A je samo meni smešno, da zaradi tega avto prodaš? :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1683 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19182 posts

Posted 04 November 2022 - 08:32 AM

Verjetno jim Škoda itak ni več dovolj fina, tako da bi ga v vsakem primeru prodali. (ugibam, nimam pojma :D ).

• 0

#1684 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17310 posts

Posted 06 November 2022 - 09:18 AM

Ce gledate sanjskega, morate potem tudi obnove pri kdortobere. Ima shranjene.

Btw moja mama je ucila Blaza. Njen komentar: Nc od nc. Dolgcas. :lol:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1685 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86004 posts

Posted 06 November 2022 - 01:20 PM

Meni on deluje kot razvajen mamin sincek, ki mu starsi od nekdaj vse nudijo. Privilegiran in vase zagledan. Tako kot vecina kandidatk.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1686 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17634 posts

Posted 06 November 2022 - 02:55 PM

Ne gledam, so me pa objave od KTB pošteno nasmejale. Sploh obisk pri "kar eni babici in dedku" 🤣
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1687 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17310 posts

Posted 06 November 2022 - 03:12 PM

Ja, ta zadnja je res dobra :lol:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1688 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86004 posts

Posted 06 November 2022 - 03:19 PM

Saj res, no. Vse je peljal na neke romanticne zmenke, njo pa na obisk k random starima zakoncema, s tem da dela v DSO. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1689 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 07 November 2022 - 08:02 AM

PGcqPtkz_t.jpg
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1690 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 07 November 2022 - 08:35 AM

A unisex oblačila so kaj novega? :yawn:

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1691 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 07 November 2022 - 08:52 AM

Komentar spodaj je ;)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1692 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19182 posts

Posted 07 November 2022 - 08:56 AM

Saj tudi to ni nič novega.

• 0

#1693 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 07 November 2022 - 09:07 AM

Ja, se strinjam z Barbarino.

Ogromno oblačil, bi si upala reči da osnova ženske današnje grderobe, izhaja iz moške mode.

Ti si res moraš vedno najti nekaj česar se bojiš in, da te skrbi.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1694 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24581 posts

Posted 07 November 2022 - 09:43 AM

moja hči že par let večino stvari kupuje na moških oddelkih, ker ji gre ženska moda na živce (vse oprijeto, punčkasto, vse narejeno, da malo izziva, poudarja,...). Ima pa skate stil. 

Tudi jaz si kaj kupim na moškem oddelku, saj se mi zdi trenutna moška moda ravno prava za ne-najstniške ženske  :P

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1695 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17310 posts

Posted 07 November 2022 - 09:47 AM

Kaksen pa je komentar? Meni ne odpre. Ce bi ze za majhne obstajala unisex oblacila, bi bilo to zelo dobrodoslo. Trenutno so oddelki za deklice ponizujoci (ze to, da ocitno nosijo samo pajkice, je hudo debilno).
  • 0

Tumblr

#1696 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19182 posts

Posted 07 November 2022 - 10:02 AM

Kami, ne vem, kje kupujete, jaz opažam obratno, da je vse široko, oversized, pri moških pa vedno bolj ozke hlače itd. :)

• 0

#1697 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 07 November 2022 - 11:07 AM

Isto kot Barbarina.

Frčica, ti si res smesna. Jaz se nicesar ne bojim in z nicemer ne obremenjujem. Ne vem zakaj je imeti mnenje o necem za nekatere tu vedno obremenjevanje? Vse kar drugega napisem kot o otroku ali o svojem dnevu je ze kar obremenjevanje.
Jaz bi temu rekla opazovanje sveta okrog sebe, ampak ok, whatever floats your boat.
  • 0

#1698 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 07 November 2022 - 11:13 AM

Me veseli, da sem te nasmejala :) carry on :yawn: 

• 0

#1699 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 08 November 2022 - 09:15 AM

Najhujsi dating storiji pri @tamarasimovic danes.
Model k je z zlico jedu drek zmaga.
  • 0

#1700 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17005 posts

Posted 09 November 2022 - 06:12 AM

Joj, ene zgodbe so res wtf. 😅
Katja Grudnik spet modruje, tokrat glede denarja. Da rada da denar os sebe, zato se ji tudi rad vraca. 🙄
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users