Je imela slabo ja, ampak zdaj si je porihtala in ima super kožo. Se pa ful šobi, sem ugotovila, da je to tisto kar me moti.

Posted 03 November 2022 - 10:45 AM
[Napoleon]
Posted 04 November 2022 - 08:30 AM
Včeraj sem pri Adrijani videla, da prodajajo avto, ker jih pol leta ne bo in ga ne bodo uporabljali. A je samo meni smešno, da zaradi tega avto prodaš?

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 04 November 2022 - 08:32 AM
Verjetno jim Škoda itak ni več dovolj fina, tako da bi ga v vsakem primeru prodali. (ugibam, nimam pojma ).
Posted 06 November 2022 - 09:18 AM
Btw moja mama je ucila Blaza. Njen komentar: Nc od nc. Dolgcas.

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 November 2022 - 01:20 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 November 2022 - 02:55 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 November 2022 - 03:12 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 November 2022 - 03:19 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 November 2022 - 08:35 AM
A unisex oblačila so kaj novega?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 November 2022 - 08:52 AM

Posted 07 November 2022 - 08:56 AM
Saj tudi to ni nič novega.
Posted 07 November 2022 - 09:07 AM
Ja, se strinjam z Barbarino.
Ogromno oblačil, bi si upala reči da osnova ženske današnje grderobe, izhaja iz moške mode.
Ti si res moraš vedno najti nekaj česar se bojiš in, da te skrbi.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 November 2022 - 09:43 AM
moja hči že par let večino stvari kupuje na moških oddelkih, ker ji gre ženska moda na živce (vse oprijeto, punčkasto, vse narejeno, da malo izziva, poudarja,...). Ima pa skate stil.
Tudi jaz si kaj kupim na moškem oddelku, saj se mi zdi trenutna moška moda ravno prava za ne-najstniške ženske
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 07 November 2022 - 09:47 AM
Posted 07 November 2022 - 10:02 AM
Kami, ne vem, kje kupujete, jaz opažam obratno, da je vse široko, oversized, pri moških pa vedno bolj ozke hlače itd.
Posted 07 November 2022 - 11:07 AM
Frčica, ti si res smesna. Jaz se nicesar ne bojim in z nicemer ne obremenjujem. Ne vem zakaj je imeti mnenje o necem za nekatere tu vedno obremenjevanje? Vse kar drugega napisem kot o otroku ali o svojem dnevu je ze kar obremenjevanje.
Jaz bi temu rekla opazovanje sveta okrog sebe, ampak ok, whatever floats your boat.
Posted 07 November 2022 - 11:13 AM
Me veseli, da sem te nasmejala carry on
Posted 08 November 2022 - 09:15 AM
Model k je z zlico jedu drek zmaga.
Posted 09 November 2022 - 06:12 AM
Katja Grudnik spet modruje, tokrat glede denarja. Da rada da denar os sebe, zato se ji tudi rad vraca. 🙄
[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users