Jump to content

Photo

Anti-aging nega

• Please log in to reply
2184 replies to this topic

#1681 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 18 February 2021 - 04:57 PM

Ma jaz sem bila zadnje leto res povrsna, sploh ker mi je itak vse smrdelo, pa potem zaradi tamale... Hvala vsem za odgovore.
  • 0

#1682 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 18 February 2021 - 06:00 PM

Jaz sploh ne prenašam več odišavljene kozmetike za obraz. Nego imam minimalno, še vedno uporabljam Derma E kremo, ki mi je zakon. Dolgo časa sem uporabljala različne kreme za okrog oči, zmetala zanje kup denarja pa ne vidim nobene razlike, če uporabljam kar kremo za obraz. Pa tako kot Podgana si tudi jaz včasih obraz umijem samo zjutraj. Zdaj čakam Hylamide Booster, ki ga bom uporabljala namesto Tetraforce.

Odkar nimam več problematične kože, se mi zdi vse enako, po nobenem produktu ne opazim ogromne razlike na koži. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1683 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 18 February 2021 - 06:08 PM

Rabis Caffeine? Ma jaz ugotavljam,da manj produktov po eni strani dobro dene.
  • 0

#1684 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 18 February 2021 - 06:26 PM

Sem ga ravno naročila, ampak saj bi počakal. :) Probaj še s kremo čez pa mi sporoči.

• 0

― V. Van Gogh

#1685 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 18 February 2021 - 06:33 PM

Ja, ce nimas problematicne, se res ne pozna nekaj. Meni je najprej to pomagalo, da sem nehala razne serume in tonike uporabljati. Ce nanesem kaj takega, bi lahko zjutraj cvrla jajca na obrazu, fuj. Od Cicaplasta se mi pa nic brutalno ne masti koza. Uporabljam ga na debelo tudi poleti pod SPFjem. Odisavljene pa ze leta ne uporabljam sploh!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1686 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 18 February 2021 - 08:20 PM

Cicaplast je tudi meni super, pa mozu tudi.
Koza pa je lepsa, tezko bi "okrivila" en izdelek, ker sem vec novih stvari kupila in jasno vse naenkrat zacela uporabljati. Potrpezljivost ja😃
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1687 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27634 posts

Posted 18 February 2021 - 08:28 PM

Sploh si ne predstavljam Cicaplasta mazat na obraz, ni to gosta, težka krema?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1688 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 18 February 2021 - 09:03 PM

Ja, ampak se bolj voskasto posusi v tanki plasti. V debeli pa tudi cez cas :)
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1689 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27634 posts

Posted 18 February 2021 - 11:18 PM

Zanimivo.
  • 0

#1690 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16965 posts

Posted 19 February 2021 - 07:01 AM

Meni je bila Cicaplast tudi super čez zimo in ob tretinoinu za zvečer, mi je ravno zmanjkuje počasi. Če bi se malo lepše mazala bi bilo pa že kičasto. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1691 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23280 posts

Posted 19 February 2021 - 07:06 AM

Sploh si ne predstavljam Cicaplasta mazat na obraz, ni to gosta, težka krema?

To je bila tudi moja prva misel. :D Sem imela prej en tester že kreme za tamalo, ko je imela suhe rdeče fleke o telesu in se mi je zdela pretežka za obraz. Je tudi mene presenetila.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1692 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 19 February 2021 - 07:34 AM

Jaz imam Retin A 0,5, mi ga je brat prinesel iz Mehike. Namažem se ob nedeljah in se v sredo ali četrtek začnem malo luščiti, ampak ni sile. Samo spraskam nežno z nohtom, dam čez kremo in je okej. Meni je kombinacija tega in Hylamide Boosterja ful dobra.  

Mažem se pa še izmenično z Derma E, Cosrx riževo in CeraVe, vse imam na nočni omarici in primem ta prvo.

Ja Marmelada, jaz bom vse cene in produkte napisala tam nekje maja, da boste imete čas razmislit in naročit. Bom šla v par lekarn pogledat.

• 0

#1693 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27634 posts

Posted 19 February 2021 - 07:35 AM

Ja, jaz sem jo tudi uporabljala za izpuščaje po telesu za M..

Pomoje bi se mi pore razcvetele.
  • 0

#1694 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 February 2021 - 07:46 AM

Jaz tudi že dolgo gledam, da ne uporabljam nič z dišavami, ker res ne prenesem več. Tretinoin sem tudi nehala uporabljat, ker ga ne morem dobit nikjer tako, da uporabljam samo retinaldehid trenutno. Mažem skoraj vsaki drugi dan, ker ni močen, uporabljam že eno leto in koža se mi zdi ok po njem, ni pa drastičnih sprememb. Na začetku sem se lupila en mesec potem pa ne več. Sem pa tudi jaz prišla do ugotovitve, da manj je več in, da imam veliko lepšo kožo, če ne pretiravam tako, da zdaj imam 2 čistila (HadaLabo olje in Cerave foaming), 2 kislini (P50 tonik pa azelaično TO), retinaldehid serum (ystheal) in 2 kremi (Cerave in Cicaplast).

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1695 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 23 February 2021 - 09:00 PM

Kako in v kaksni kolicini uporabljate Hylamide C25 Booster? Meni za nanasanje ni prevec simpaticen, nisem navajena takih redkih oljnih serumov uporabljati samostojno, TF sem skos mesala v kremo. To je pa kot suho olje.
  • 0

― V. Van Gogh

#1696 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27634 posts

Posted 23 February 2021 - 09:07 PM

Jaz si kapnem eno kapljico na prst in razmažem okrog ust in po vratu. To počnem vsako jutro in vsak večer. Občasno si nakapljam več kapljic, recimo ene tri, štiri in namažem ves obraz, vrat, tudi dekolte, če kaj ostaja.

Čez namažem vlažilno nego.
  • 0

#1697 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 23 February 2021 - 09:11 PM

Jaz sem ga vceraj zvecer prvic uporabila in se ponesreci skoraj polila z njim. :D Mi je deloval voden, sele potem sem ugotovila, da je precej masten. :butl: Danes sem si dala pa 4 kapljice, mazem pa cel obraz in potegnem po vratu.
  • 0

― V. Van Gogh

#1698 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27634 posts

Posted 23 February 2021 - 09:13 PM

Ja, 4 za to, kar si napisala, se mi zdi čisto dovolj, morda lahko samo 3, če na vrat ne nanašaš prav natančno. Meni je vrat šibka točka in ga ne izpuščam. : )
  • 0

#1699 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 23 February 2021 - 09:29 PM

Jina, jaz dam tri kapljice in razmažem čez cel obraz, malo potegnem še po vratu, čeprav ne ostane veliko. Meni so suha o,ja vseeno drugačna, ta serum se meni vpije hitro in nimam mastnega občutka. Čez dam pa kremo, vedno.

Jaz sem ga prvič tudi polila :D 

• 0

#1700 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 23 February 2021 - 09:31 PM

Ja, meni so se te 4 ekspresno vpile, tudi vceraj nisem bila dolgo kot disko kugla. Hitro lahko dam kremo cez. Ga bom pa verjetno uporabljala samo 1x na dan.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users