Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1681 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 19 February 2009 - 06:16 PM

zanimivo! vem da majo črnke podobno podaljšane lase, sam da majo na kitke ob glavi to nataknen. ampak 1. pa tkole vidm. fajn!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1682 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 February 2009 - 01:24 PM

Jst bi tud imela to!!! oops.gif Sam kako pa zadaneš barvo las???
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1683 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 20 February 2009 - 05:36 PM

Nevem, jst sm pač naročila najsvetlejše blond (da jih najlažji prebarvam s pravo barvo ane), pa so bli že kr originalni skor enaki. Če ne barvaš las pa ne vem hmm.gif naročiš ene (rajš mal presvetle) pa pol če niso kul jih pobarvaš z eno mal temnejšo barvo? Nevem hmm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1684 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 February 2009 - 06:14 PM

A so lasje pravi? Ker če niso, potem ne vem kako je z barvanjem ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1685 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 20 February 2009 - 06:24 PM

So.
  • 0

After all this time?

Always.

#1686 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 20 February 2009 - 06:25 PM

Pravi lasje so. Moja prijateljica je blond vzela (strawberry blond če se ne motim), potem je pa nesla frizerju prebarvat na enako barvo kot ma ona trenutno (rdeče).
  • 0

#1687 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 01 March 2009 - 08:05 PM

Sem šla zdej pogledati, kdaj sem se pred leti pobarvala na temno rjavo. To je bilo pred 28imi meseci. Vsak mesec naj bi lasje približno centimeter zrasli, ane? Ker na svojih laseh imam spodaj ene 12cm ful oblešano, svetlo in oranžkastno. So nenormalno suhi in bogi, lasje se skoz lomijo. Pa ne vem, a je to potem še od te barve od takrat, daleč nazaj? hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1688 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 March 2009 - 08:14 PM

Ja je. Kemično barvanje lase uniči, oz. jih naredi občutljivejše za zunanje vplive, tako da se ti še bolj lomijo in so bolj suhi na mestih, kjer so bili barvani. Od tod tudi sprememba barve na laseh - originalna rjava se namreč čez čas izpere.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1689 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2009 - 08:18 PM

Ja, čist možno da je še od tega. Sploh v primeru, da imaš lase zdej dolge 28 + 13 centi. tongue.gif
Jaz imam tudi spodnjih 10 centi ful svetlejših še od barvanja, ampak se mi k sreči ne cepijo/lomijo.
Tam mi tudi kana prime bolj intenzivno, kot pa pri glavi (kar pa mi je všeč, da nisem preveč rdeča pri glavi).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1690 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 01 March 2009 - 08:41 PM

Imam kar okoli 40 dolge, ja (en las sem dobila enkrat 50 ven dolgega laugh.gif laugh.gif ). Pa šit mi je, ker lase drgač fajn negujem, pa so tm stalno isto suhi in grozni, ob česanju pred umivanjem se mi zmeraj took polomijo. Sam ostrigla si jih pa tud še ne bi, ker bi se mi potem tok skravžlali, da bi bla ko bac in bi imela čist kratke lase videt. A se mi zaradi teh uničenih las ne morjo zdravi hitreje uničit? Pa si dajem olje gor tudi na suhe lase, pa je še kr isti drek. Za uničene so edino res škarje koristne verymad.gif .

Zdaj sem se že s sestro zmenili, da se bova obe s to pol-pol mešanico kan barvali, samo ima ona pobarvane na svetlo rjavooranžen odtenek biggrin.gif .
  • 0

#1691 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2009 - 08:46 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 1. 3. 2009 - 20:41) View Post

A se mi zaradi teh uničenih las ne morjo zdravi hitreje uničit?

Tle pa ni nobene povezave.

Počakaj tolk, da ti še zdravi zrastejo kakšnih 10 centi (torej slabo leto), potem pa v enem kosu lepo odstriži tiste spodnje poškodovane. Druga ne vem, kaj bi lahko nardila, glede na to da praviš, da če bi jih zdle postrigla, bi bla ko ovca. tongue.gif Do takrat pa jih še vseeno izdatno neguj, da boš vsaj malo omilila stanje poškodovanega dela in preventivno ščitila zdrave lase. Mogoče ti bo pa tudi Lusheva kana malo pomagala ...
  • 0

#1692 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 01 March 2009 - 08:57 PM

Mah, grozen je videt, ko pri česanju ti laski padajo dol. Pa kmal pomisliš, da se ti že zdravi lasje kej polomijo biggrin.gif .

Ne ne ne, bom še ene trikrat strigla. Itak imam zdej že nekaj časa "frizerske" škarje doma, tko da sam sestrico pokličem smile.gif . Mi je trenutna dolžina ravno ok.

Kaj je zate izdatna nega? biggrin.gif
  • 0

#1693 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2009 - 09:04 PM

Mislim, da ti kar izvajaš izdatno nego, vsaj kolikor uspem spremljat na forumu.

Načeloma pa je to pre-wash oljna obloga za kakšni dve uri (ali čez noč), pranje z nežnim šamponom, nanos hranljivega regeneratorja/maske vsaj za pol ure in na koncu še kakšna leave-in zadeva na vlažne lase.
Pri meni pa mora bit vse še čim bolj naravno (sploh šampon) in obvezno brez silikonov, zraven spada tudi neuporaba raznih ravnalnikov in kodralnikov, pa sušenje na zraku ali čim hladnejša nastavitev pri fenu.
  • 0

#1694 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 01 March 2009 - 09:20 PM

Trenutno dam npr. na vsako tretje umivanja prej kokosovo olje gor (ponavadi za ene 2 uri), potem Tigi OH šampon, potem TIGI OH balzam za eno uro. Če se mi da, kakšno Gliss kur masko. Potem pa od Pantena leave-in (http://www.pantene.si/leaveincond.php). Ta je ful silikonski, če se ne motim hmm.gif . Samo lasje tik ob glavi si s fenom mal posušim, drugač ostalo na zraku. Bi blo kaj fajn spremenit?
  • 0

#1695 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2009 - 09:49 PM

Če se ti zdi, da ti ustreza, potem ne spreminjat. wink.gif
  • 0

#1696 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 02 March 2009 - 08:40 PM

jz tut norim, ker se lihkar češem - si jih bom umila. TO NI NORMALN! dredi
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1697 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 March 2009 - 09:47 PM

woot.gif

Šele zdej sem vidla tele podaljške. Jaz bi tudi tole imela. biggrin.gif

Nincha imam par vprašanj zate tongue.gif

Sem si pogledala youtube posnetek ki ga je objavila Goddess ampak ne razumem čisto na kaj pritrdiš tiste sponkice, lol. A ne pada dol ta reč, ali dobro fiksira? Samo jaz imam tako redke lase da bi se pomoje vse vidlo, a se nič ne vidi na tebi? A pridobiš kej tudi na gostoti ali samo dolžini? tongue.gif Hvala! biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1698 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 02 March 2009 - 10:06 PM

Ma jst zdej ugotavjam da to res ni tok praktično k zgleda biggrin.gif
1. Te špangice se pripnejo na tvoje lase, ampak nevem a sm jz debilna al pač sam ne drži to tok.. Hitr zdrsnejo dol
2. Jst mam tut zlo redke lase, in potem je fora da če si dam velik podaškov notr da spodi pri konicah ni tok vidnega prehoda, potem na moji mejhni glavi pa z redkimi lasmi ta rob vn pogleda.
Zdej za to to pride hudo u bistvu edin, če maš gor kapo. Jst sm mela za maškare uno policijsko, drugač pa tut navadna s šiltom- da skrije une robove pa da jih zadrži da ne padejo dol.
3. problem je pa k mam jst lase postrižene čist v ravni liniji, ne na resice. in potem se prehod med mojimi pa umetnimi dost opaz, drugač se niti nebi če bi bla ful resasto. Ampak portem zihr naravnih las ne bi mela tok lepih ane.
Tko da sej pravm, za kdaj afnat se je uredu, mogoče s kapo, drugač za vsak dan nosit, al pa za vn pa definitivno ne. Bi vse dol popadal pomoje hmm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1699 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17442 posts

Posted 10 March 2009 - 06:05 PM

Jaz bi se tu javno zahvalila vsem Cudovitim obsedenkam z lasmi in negovalnimi proizvodi. Če ne bi eno leto nazaj prišla na ta forum, bi imela še vedno na glavi slamnato sračje gnezdo down.gif Kje sem pa vedela, da se balzam daje na lase za celo uro, prewash tretmajev nisem poznala, lase sem si pa umivala SAMO s šamponom. Tihi O&H forever thumbup.gif

IPB Image
V resnici so bolj rumeni. To je naslednji problem s katerim se nameravam spopasti.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1700 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 March 2009 - 06:55 PM

Ooo, luštno! Lasje izgledajo zelo zdravi, pa ta rahla valovitost mi je tudi všeč. Čisto nič podganji ne izgledajo. laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users