Na Inno sploh nismo šli, "baje" je po 5x zapela 3 komade in fušala.
Koncerti
Posted 25 June 2011 - 02:01 PM
Posted 25 June 2011 - 02:11 PM
Sploh se je ni nič slišalo. Tak nikakav glas ima. Pa še z zvokom so bile težave.
Je bilo pa smešno, ko je je en od Maestro nehote ful udaril v lice med plesom.
Pa proti koncu ji je en vrgel škatlico s kondomom direkt v glavo.
Potem je pa kot ena diva na koncu šla iz odra in zamomljala "I don't need this, I'm on pills." in vrgla kondom na tla. Niti "bye, thank you" ali karkoli ji ni uspelo izustit.
Jaz sem šla samo zaradi Deadmau5, drugače verjetno ne bi, ker mi je bilo ostalo bolj tako-tako.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 25 June 2011 - 03:09 PM
Potem je pa kot ena diva na koncu šla iz odra in zamomljala "I don't need this, I'm on pills." in vrgla kondom na tla.
Omg
Zanimivo je, da vsi od Inne pričakujejo ne vem kaj in so pol več al manj vsi razočarani. Vsaj na teh malo večjih nastopih.
Posted 25 June 2011 - 03:22 PM
After all this time?
Always.
Posted 25 June 2011 - 03:23 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 25 June 2011 - 03:25 PM
After all this time?
Always.
Posted 25 June 2011 - 03:32 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 25 June 2011 - 03:51 PM
After all this time?
Always.
Posted 25 June 2011 - 04:04 PM
Meni je ful smešno, ker vidim (sicer se ne spoznam preveč na to zvrst, samo sklepam po vašem pisanju), da je Inna bila tu še najmanj (pomembna), pri nas so pa vse "frklje" rekle da grejo "na Inno". Pač njen koncert. Ostalih niti ne poznajo.
Po mojem tudi zato, ker je bila prvo samo Inna napovedana, oz. je bila mišljena kot glavna, ampak so potem združili z Deadmau5 itd.. Na tistih prvih vstopnicah je samo Inna napisana...
Meni je Inna ful všeč (tako vizualno, pa tut komade ma ful hude) ampak v živo pet pa RES ne zna. Mi je pa vseen žal, da nisem včeraj šla.
Meni je pa prav grda... edino postavo ima še kar ok.
Posted 25 June 2011 - 04:05 PM
Posted 25 June 2011 - 05:54 PM
A je to ta škatlica kondomov?
After all this time?
Always.
Posted 25 June 2011 - 06:41 PM
Posted 25 June 2011 - 06:44 PM
After all this time?
Always.
Posted 25 June 2011 - 08:49 PM
Posted 26 June 2011 - 09:31 PM
Maidni fenomenalni, sicer setlista nič posebnega, ampak njihova energija na odru, izvedba komadov - sanjsko.
Je pa to zagotovo moj ZADNJI koncert v Italiji, Italijani so kot publika na koncertih takšni gnoji, da ne morem verjeti, in hodijo na koncerte pozirati, ŽRET, razkazovati svoje grde tatuje, in kadit đointe. Nikoli več, pa če igrajo Maidni zastonj.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 June 2011 - 07:06 PM
Deadmau5 je bil ultra kewl
Mi smo mislim da nekje pri Inni prišli tja, se nisem preveč zavedala še takrat, pa tudi nismo bili čisto v ospredju (slišalo se je ni dobro) tko nekje, da se je dalo normalno plesati in smo potem ostali do konca. Itak se je končalo eno uro prej kot predvideno. Z vremenom smo imeli blazno srečo, nič dežja, nič blata, noro. Koncert mi je bil všeč, čeprav nism komadov poznala, ker sem se ful vživela in res nisem bla niti sekundo pri miru, sem skoz plesala
Je blo pa nekaj slabosti: UKRADLI so mi mobitel
Aja, kdaj je sploh bila tista z violino?
Posted 27 June 2011 - 07:07 PM
Posted 27 June 2011 - 07:20 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 June 2011 - 07:29 PM
Včeraj sem bila (spet) na Iron Maiden, in sicer na dirkališču v Imoli (kjer se je ubil Senna).
Maidni fenomenalni, sicer setlista nič posebnega, ampak njihova energija na odru, izvedba komadov - sanjsko.
Je pa to zagotovo moj ZADNJI koncert v Italiji, Italijani so kot publika na koncertih takšni gnoji, da ne morem verjeti, in hodijo na koncerte pozirati, ŽRET, razkazovati svoje grde tatuje, in kadit đointe. Nikoli več, pa če igrajo Maidni zastonj.
Kar pozabila na ta tvoj plan. Nič nisi vsakih 5 min oglaševala na FB, da pojdeš na koncert.
Privoščim in hvala the best of mami!
Glede Italijanov se strinjam. Itak.
Da ne omenjamo ničnega sodelovanja s skupino, ker ne poznajo besedil in razumejo pol klinca, ko se jih s stagea nagovori. Čeprav ... Pri Maidnih so lahko malenkost več peli, kot pri ostalih. OooOOOooooOOOO...
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users