Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#1681 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 25 June 2011 - 02:01 PM

Deadmau5 je bil ultra kewl thumbup.gif Danes edino malo glava boli... oops.gif butl.gif yucky.gif
Na Inno sploh nismo šli, "baje" je po 5x zapela 3 komade in fušala.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1682 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 June 2011 - 02:11 PM

Inna je bla bedna, ja. Jaz itak nisem pričakovala kaj posebnega, ker je ne maram.

Sploh se je ni nič slišalo. Tak nikakav glas ima. Pa še z zvokom so bile težave.

Je bilo pa smešno, ko je je en od Maestro nehote ful udaril v lice med plesom. biggrin.gif
Pa proti koncu ji je en vrgel škatlico s kondomom direkt v glavo. laugh.gif
Potem je pa kot ena diva na koncu šla iz odra in zamomljala "I don't need this, I'm on pills." in vrgla kondom na tla. Niti "bye, thank you" ali karkoli ji ni uspelo izustit. rolleyes.gif

Jaz sem šla samo zaradi Deadmau5, drugače verjetno ne bi, ker mi je bilo ostalo bolj tako-tako.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1683 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6708 posts

Posted 25 June 2011 - 03:09 PM

QUOTE(Immortelle @ 25. 6. 2011 - 15:11) View Post

Potem je pa kot ena diva na koncu šla iz odra in zamomljala "I don't need this, I'm on pills." in vrgla kondom na tla.

Omg rolleyes.gif
Zanimivo je, da vsi od Inne pričakujejo ne vem kaj in so pol več al manj vsi razočarani. Vsaj na teh malo večjih nastopih.
  • 0

#1684 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 June 2011 - 03:16 PM

Inna who? cry.gif
(Retorično).

edit: V bistvu niti Miši ne poznam.

Sem vesela, da se slabe napovedi niso uresničile in se niste pogreznile v blato! smile.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1685 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 25 June 2011 - 03:22 PM

Meni je Inna ful všeč (tako vizualno, pa tut komade ma ful hude) ampak v živo pet pa RES ne zna. Mi je pa vseen žal, da nisem včeraj šla.
  • 0

After all this time?

Always.

#1686 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 25 June 2011 - 03:23 PM

Meni je ful smešno, ker vidim (sicer se ne spoznam preveč na to zvrst, samo sklepam po vašem pisanju), da je Inna bila tu še najmanj (pomembna), pri nas so pa vse "frklje" rekle da grejo "na Inno". Pač njen koncert. Ostalih niti ne poznajo. hmm.gif biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1687 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 25 June 2011 - 03:25 PM

^^Jaz tut za ostale nimam pojma, za ta Deadmou5 sem prvič slišala, kdo je pa še bil poleg njiju? Inne pač ne pozna folk, ki ne posluša tega skomercializiranega summer housa, kakšna muzika je pa bla še poleg tega? hmm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1688 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 25 June 2011 - 03:32 PM

Fedde Le Grand, Dean Deen... Ma saj jaz jih tudi ne poznam (ok, Fedde Le Grand poznam). wink.gif biggrin.gif Štekam pa, da je Inna najbolj komercialno poznana, ja. Je tudi meni kul kakšen njen komad (sploh za poleti). wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1689 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 25 June 2011 - 03:51 PM

A ostala muska je bila tut house/tehno varjanta? smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1690 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 June 2011 - 04:04 PM

QUOTE(fifa @ 25. 6. 2011 - 16:23) View Post

Meni je ful smešno, ker vidim (sicer se ne spoznam preveč na to zvrst, samo sklepam po vašem pisanju), da je Inna bila tu še najmanj (pomembna), pri nas so pa vse "frklje" rekle da grejo "na Inno". Pač njen koncert. Ostalih niti ne poznajo. hmm.gif biggrin.gif

Po mojem tudi zato, ker je bila prvo samo Inna napovedana, oz. je bila mišljena kot glavna, ampak so potem združili z Deadmau5 itd.. Na tistih prvih vstopnicah je samo Inna napisana...

QUOTE(Nincha @ 25. 6. 2011 - 16:22) View Post

Meni je Inna ful všeč (tako vizualno, pa tut komade ma ful hude) ampak v živo pet pa RES ne zna. Mi je pa vseen žal, da nisem včeraj šla.

Meni je pa prav grda... edino postavo ima še kar ok.

IPB Image
  • 0

#1691 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6708 posts

Posted 25 June 2011 - 04:05 PM

Nincha, Fedde Le Grand ma eno znano, sigurno si že slišala http://www.youtube.c...feature=related. Ali pa ne, no, če nisi v tej muziki.
  • 0

#1692 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 25 June 2011 - 05:54 PM

^^Bom komad zvečer poslušala, tukaj nimam zvočnikov. sad.gif

A je to ta škatlica kondomov?

IPB Image
  • 0

After all this time?

Always.

#1693 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 June 2011 - 06:41 PM

Ja. biggrin.gif Sej drugače je pa dobro odreagirala, ko jo je dobila v glavo. Najprej ni vedla, kaj je, pa se je mal ustrašla, potem, ko je pa vidla, kaj je, se je pa nasmejala. Ignorirala je tudi udarec v lice od plesalca Maestro.
  • 0

#1694 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 25 June 2011 - 06:44 PM

To je tut moralo bit smešno, me prou zanima kdo jo je mahnil, bom v sredo sošolca vprašala, hahaha. laugh.gif Bumbarji.
  • 0

After all this time?

Always.

#1695 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 June 2011 - 08:49 PM

Posnetek Inne:
  • 0

#1696 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 June 2011 - 09:31 PM

Včeraj sem bila (spet) na Iron Maiden, in sicer na dirkališču v Imoli (kjer se je ubil Senna). sad.gif

Maidni fenomenalni, sicer setlista nič posebnega, ampak njihova energija na odru, izvedba komadov - sanjsko.

Je pa to zagotovo moj ZADNJI koncert v Italiji, Italijani so kot publika na koncertih takšni gnoji, da ne morem verjeti, in hodijo na koncerte pozirati, ŽRET, razkazovati svoje grde tatuje, in kadit đointe. Nikoli več, pa če igrajo Maidni zastonj.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1697 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19983 posts

Posted 27 June 2011 - 07:06 PM

QUOTE(URŠKA @ 25. 6. 2011 - 15:01) View Post

Deadmau5 je bil ultra kewl thumbup.gif Danes edino malo glava boli... oops.gif butl.gif yucky.gif
Na Inno sploh nismo šli, "baje" je po 5x zapela 3 komade in fušala.

Mi smo mislim da nekje pri Inni prišli tja, se nisem preveč zavedala še takrat, pa tudi nismo bili čisto v ospredju (slišalo se je ni dobro) tko nekje, da se je dalo normalno plesati in smo potem ostali do konca. Itak se je končalo eno uro prej kot predvideno. Z vremenom smo imeli blazno srečo, nič dežja, nič blata, noro. Koncert mi je bil všeč, čeprav nism komadov poznala, ker sem se ful vživela in res nisem bla niti sekundo pri miru, sem skoz plesala smile.gif .

Je blo pa nekaj slabosti: UKRADLI so mi mobitel cry.gif , eni kolegici pa torbico.

Aja, kdaj je sploh bila tista z violino?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

• Guests

Posted 27 June 2011 - 07:07 PM

Jaz grem pa na Balaton Sound poslušat Portishead! yahoo.gif
  • 0

#1699 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 June 2011 - 07:20 PM

Wow, noro. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1700 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 June 2011 - 07:29 PM

QUOTE(Kinky @ 26. 6. 2011 - 22:31) View Post

Včeraj sem bila (spet) na Iron Maiden, in sicer na dirkališču v Imoli (kjer se je ubil Senna). sad.gif

Maidni fenomenalni, sicer setlista nič posebnega, ampak njihova energija na odru, izvedba komadov - sanjsko.

Je pa to zagotovo moj ZADNJI koncert v Italiji, Italijani so kot publika na koncertih takšni gnoji, da ne morem verjeti, in hodijo na koncerte pozirati, ŽRET, razkazovati svoje grde tatuje, in kadit đointe. Nikoli več, pa če igrajo Maidni zastonj.

Kar pozabila na ta tvoj plan. Nič nisi vsakih 5 min oglaševala na FB, da pojdeš na koncert. nono.gif
Privoščim in hvala the best of mami! cool1.gif

Glede Italijanov se strinjam. Itak. laugh.gif
Da ne omenjamo ničnega sodelovanja s skupino, ker ne poznajo besedil in razumejo pol klinca, ko se jih s stagea nagovori. Čeprav ... Pri Maidnih so lahko malenkost več peli, kot pri ostalih. OooOOOooooOOOO... laugh.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users