Pojdi na ishount.com ali pa piratebay.se.
je DVD screener.
Posted 10 February 2013 - 12:53 PM
Pojdi na ishount.com ali pa piratebay.se.
je DVD screener.
Posted 10 February 2013 - 01:31 PM
Hvala, ampak čakam na DVD rip. Screenerjev ne loadam. Bom počakala, saj bo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 February 2013 - 08:43 PM
The Last Stand - super akcija, tudi humor je dober, Arnie je zakon.
Posted 11 February 2013 - 07:57 AM
Sinister (2012) - niti ne tako slaba zadeva kot bi se človek nadejal. Parkrat jim je celo uspelo ustvariti srhljivo vzdušje,
tudi konec mi je bil zelo povšeči. Vsekakor ni zanič, meni ni žal, da sem pogledala.
Pogledala včeraj. V poplavi bednih grozljivk je ta dokaj OK. Mi je kar nagnala strah v kosti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 11 February 2013 - 04:05 PM
Včeraj sem pogledala Gomorro. Ni mi bil všeč. Zdel se mi je precej dolgočasen film, brez neke konkretne zgodbe. Bolj kot nek dokumentarec mi je bilo vse skupaj, kot da kar neko dogajanje na splošno snemajo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 February 2013 - 06:13 PM
Knjigo si prebrala? Če je nisi, verjamem, da se ti je zdelo brez smisla. Ni neke zgodbe, je samo dogajanje.
Posted 11 February 2013 - 07:13 PM
Ne, knjige nisem prebrala. Verjamem, da bi mi bil boljši, če bi jo. Ampak sem tudi marsikateri drug film pogledala in nisem prebrala knjige, pa mi je bil vseeno ful všeč.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 February 2013 - 08:52 PM
Ja, ta je v bistvu res bolj dokumentarec, kot si rekla. Meni tudi ni bil neki. V tem primeru zmaga knjiga.
Posted 12 February 2013 - 03:09 PM
Tiste, ki ste gledale Before sunrise in Before sunset z Julie Delpy in Ethan Hawkom, prihaja tretji del, Before Midnight
http://www.imdb.com/title/tt2209418/
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 February 2013 - 03:25 PM
oboževala sem oba filma!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 February 2013 - 05:51 PM
Posted 16 February 2013 - 08:45 AM
Seven Psychopaths (2012)
Včeraj pogledala. Porazno. Sploh ne vem, kaj bi ta film rad bil? Komedija? Drama? Nekaj vmes? Neizoblikovani karakterji, vlekel se mi je,
še Walken in Harrelson, ki sta mi odlična, sta mi šla malo na živce. Zame razočaranje.
Kaj pa vem? 4/10
Posted 16 February 2013 - 09:53 AM
Quills 2000
In a Napoleonic era insane asylum, an inmate, the irrepressible Marquis De Sade, fights a battle of wills against a tyrannically prudish doctor.
Film me je precej navdušil. Obožujem take teme - moralna oporečnost, itd. torej - erotičen,
na momente sočno vulgaren, provokativen, mestoma komičen in celo nekoliko bizaren. I loved it!
Dober prikaz zategnjenosti in kao moralne drže, obenem pa prikrite pokvarjenosti in skrajnega debilizma,
omejenosti. Konec odličen!
9/10
Kopiram FTSE post iz sosednje teme. Pogledala včeraj in sem bila navdušena! Sama znana imena (Geoffrey Rush - odličen!!!, tudi ostali - Kate Winslet, Joaquin Phoenix, Michael Caine).
Zgodba se ravno prav stopnjuje, od satire na začetku do čiste drame na koncu, res priporočam v ogled!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 February 2013 - 10:47 PM
The Devil's Double (2011) - obetavno.
Posted 19 February 2013 - 10:10 AM
Seven Psychopaths (2012)
Včeraj pogledala. Porazno. Sploh ne vem, kaj bi ta film rad bil? Komedija? Drama? Nekaj vmes? Neizoblikovani karakterji, vlekel se mi je,
še Walken in Harrelson, ki sta mi odlična, sta mi šla malo na živce. Zame razočaranje.
Kaj pa vem? 4/10
a res .... jaz sem si pa full obetala od tega filma. Sem prebrala par recenzij in so ga kar hvalili.
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2013 - 10:14 AM
Jaz pa sem potihem ciljala na to, kakšen film bi ustrezal mojemu... in sem mu poslala True Grit.
Komentar po ogledu: My kind of movie...that's my gal!
Si moram med vikendom vzet cajt pa ga še enkrat pogledat.
http://www.imdb.com/title/tt1403865/
Posted 19 February 2013 - 11:06 AM
Še original.
Kami, stvar okusa pač. Taki so bili moji občutki, sem bila precej razočarana. Mogoče bo tebi OK, sama presodi. Kje pa piše, da se morate z vsem z mano strinjati?
Posted 19 February 2013 - 11:17 AM
Kje pa piše, da se morate z vsem z mano strinjati?
zato ker ponavadi se
zdaj me pa res zanima ...
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2013 - 11:19 AM
Hehe. Drugače pa ja, razočaranje je bilo še toliko večje, ker mi je In Bruges, istega režiserja, bil res odličen.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users