Krema / serum za obraz
Posted 12 August 2010 - 06:02 PM

Posted 12 August 2010 - 06:32 PM
Posted 12 August 2010 - 07:04 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 12 August 2010 - 08:35 PM

Posted 13 August 2010 - 10:52 AM

Cosmerba vbistvu cenejša pride kot ta od Sally (sploh če jo recimo 100mL vzamem), pa bi mogoče sto poskusila

Posted 13 August 2010 - 11:49 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 13 August 2010 - 12:25 PM
Meni je pa ta Vichyjeva nardila izbruh mozoljev pa sem probala sam tester.
Posted 13 August 2010 - 12:30 PM
Posted 13 August 2010 - 12:57 PM
Vichy Essentielles za suho kožo. Daleč od tega, da bi bila mastna. Jaz imam ultra mastno kožo pa mi zelo paše, lepo se vpije, ima aok, pusti čisto mehko kožo. Kombiniram z Baleinim Aqua serumom, ki ima čisto osnovne sestavine, ampak je zelo vlažilen.
Točno to sem ti hotla jaz priporočat Mladoletna!

Jaz uporabljam že 6 tubo verjetno. Meni je ful vredu ker, tak kot je NR rekla lepo se vpije, mehko kožo nardi, prijetno diši, fino mazljiva, men tud niti malo ne dela mozoljev pa veš da če bi komu, bi meni. Tud cena je super. Pa vzami kr za suho/občutljivo ker res niti malo ni mastna ali težka. Cosmerba je mene zapacala.
Princeska jaz ne morem verjet da si dobla izbruh po tej kremi!

Posted 13 August 2010 - 04:30 PM
Posted 13 August 2010 - 04:58 PM
Posted 15 August 2010 - 08:04 PM
Točno to sem ti hotla jaz priporočat Mladoletna!

Jaz uporabljam že 6 tubo verjetno. Meni je ful vredu ker, tak kot je NR rekla lepo se vpije, mehko kožo nardi, prijetno diši, fino mazljiva, men tud niti malo ne dela mozoljev pa veš da če bi komu, bi meni. Tud cena je super. Pa vzami kr za suho/občutljivo ker res niti malo ni mastna ali težka. Cosmerba je mene zapacala.
Princeska jaz ne morem verjet da si dobla izbruh po tej kremi!

LOL, si mislila Podgana?

Princeska, jaz morem ful pohvalit Aok Pur Lift Antioxidantien-Tagespflege kremo, ni K , sestavinsko vsebuje ekstrakte in svašta in to ne ravno za mišje prdce( bolj visoko na seznamu so, niso na koncu to sem mislila

ful je fajn vlažilna, notri jo je 50ml, krasno diši pa poceni je tam nekje 10€.
V takšnile škatlici je:

Pa tisti Schellerjev serum na kapalko mi je fntastičen, ful vlažilen, pusti dober občutek na koži, porabi se ga malo, embalaža je dobra sestavine so tudi krasne, ne vsebuje alkohola. Je pa za občutljico kožo ta ki ga imam jaz. Ta pa stane 15€, notri ga je 30ml
Posted 16 August 2010 - 08:31 AM
Posted 18 August 2010 - 12:03 PM
Podgana.... mene ful ful ful zanima če je kaj novega z tisto kremo z retinalom ... si sprobala?
Posted 19 August 2010 - 10:31 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 August 2010 - 04:38 PM

Katera učinkovina najbolj pomaga pri odpravljanju flekov in neenakomerne polti? Bi rabla zdaj nekaj takega ko sem končala z Roaccutane in mozolji niso več taki problem kot zgoraj našteto. Morem rečt da se mi je lepo spucalo, trenutno nimam nobenega aktivnega mozolja tak da sem res zadovoljna!
Moj največji strah je valda, da se bo vrnilo

Posted 19 August 2010 - 05:02 PM

Posted 20 August 2010 - 10:13 AM

p.s. Joj to bi blo ful vredu ne http://www.mariobade...vitamin-c-serum .. sestavine so fenomenalne kolk se spoznam.. samo je malo drago pa niti nevem kje se da to dobit.
Posted 20 August 2010 - 03:16 PM

Pomoje bi to še najbolj učinkovalo, ali pa glikolna kislina, ja.
Posted 23 August 2010 - 03:28 PM

Jaz se ne morem in ne znam odločit med Avene Cleance K in pa med Diacneal kremo.... mi lahko pomagate kak?
Strah me je da bom s tem izbruh povzročla.. jaz namreč proti mozoljem trenutno nič ne rabim ker jih skoraj da nimam, samo kake male "whiteheads-e" ampak rabim za fleke in enakomerno polt, zato me tudi zanima kak se tista mešanica nardi november.rain?
Pa res me zanima kero od zgornjih dveh krem bolj priporočate?
edit: pa zanima me kolko % glikolne ma katera?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users