Mmmm

Posted 05 April 2013 - 07:11 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 April 2013 - 07:12 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 April 2013 - 09:15 AM
a še kateri nagaja danes?
Posted 06 April 2013 - 09:53 AM
After all this time?
Always.
Posted 10 April 2013 - 04:11 PM
Mislim, da bom komentirala.
Posted 11 April 2013 - 02:02 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 April 2013 - 07:20 PM
Včera sem se za 2 minuti ustajo u aromi , da kupim burek, pa vidim zuna redarja, ko je piso obvestilo pa ga dal za brisalec avta.
Pa mo rečem:
- ej, dej to dov!
- on: nisem jz kriv, če i narobe parkiro !
- js: sej sm sam za 2 mitnuti šow po burek !
- on: gospod, to mene ne zanima!
- js: bedak !
- on: dobili boste še kazen za verbalno izražanje!
- js: ma jebi se!
- on: dobii boste še eno kazen!
- js: ma jebem ti mater!
- on: Gospod, ne bom več diskutiral z vami. Prestavite avto, nasvidenje!
...js mislim, da se je redar preveč znerviral, sam mni je blo vseeno. V aromo sem priš peš, čigav je bil avto, pa pojma nimam...
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 April 2013 - 07:31 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 May 2013 - 07:25 PM
Zdej bom js taglavna v tej temi, joj.
Če nardim album fotk in mi zgoraj desno piše 'close friends' - to pomeni, da lahko fotke vidi samo ta kategorija? Mam skoraj vse nastavitve v 'privacy' naštimane na custom ali pa vsaj friends, če ma to kej veze.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 May 2013 - 08:44 PM
Ja, ce imas tam pod kljucavnico napisano Close friends, potem lahko samo ta kategorija ljudi to vidi.
Posted 04 May 2013 - 05:25 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 May 2013 - 09:19 PM
Opažam, da je predvsem med osnovnošolci in najstniki postal zelo popularen nek portal ask.fm, kjer jim folk postavlja vprašanja - a so ta vprašanja anonimna? Ker se ne morem načudit drznosti teh vprašanj, nekatera so kar kruta, sploh za osnovnošolce.
Posted 05 May 2013 - 10:48 PM
Ja, ask je grozen, nasplošno mi je grozljivo, kakšne stvari se gre mladina danes, jaz res ne vem, če smo mi bili enaki ali kaj. Ful so nesramni eden do drugega,do konca žaljivi, katastrofalen besednjak imajo, z vsem možnim se obkladajo, prav slabo ti rata. So pa vprašanja na asku anonimna, razen če kao označiš svoje ime (ali nekaj takega).
Posted 05 May 2013 - 10:54 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 12 May 2013 - 09:46 AM
Posted 12 May 2013 - 09:50 AM
Zakon!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 May 2013 - 09:55 AM
a se da menjat profilna slika, brez, da bi potem to pisalo/bilo objavljeno in vidno vsem v novicah?
Posted 13 May 2013 - 08:27 AM
Ja, se da. Menjaj in potem zbriši na časovnici, HIDE ACTIVITY je v angleščini.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 May 2013 - 06:01 PM
Hvala.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users