Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#1681 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16812 posts

Posted 02 January 2014 - 08:43 AM

Zelo dobra serija je tudi Scandal (2012)

When you get into trouble there's only one person to call, Olivia Pope. Olivia is a professional 'fixer' who makes problems go away before anyone even knows they exist. For the moneyed, the powerful and even the President, Olivia is a legend in her field. Her spectacular success is mostly due to her unbreakable rule of always trust your gut. No matter how careful you are, when you do damage control for a living, you're bound to cause some damage to your own life. She and her crew eat, sleep, live and breathe crisis. Each week, as the team races against the clock to defuse intriguing new problems before they become full-blown disasters, they also have to deal with their own personal issues. They may call themselves 'gladiators in suits', but little by little, Olivia and her crew begin to reveal the chinks in their armor.

V ozadju je tudi ljubezenska zgodba, ki je meni ful všeč.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1682 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 January 2014 - 09:55 AM

Jaz sem to začela gledat nekaj časa nazaj, pa sem potem po prvem delu nehala, še sama dobro ne vem, zakaj.

Morda še enkrat poskusim, sem že slišala pohvale.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1683 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 02 January 2014 - 06:06 PM

Prvi del(i) so malo okorni, ja, ampak se potem izboljsa.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1684 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 04 January 2014 - 09:56 PM

Gleda katera Banshee? Vcasih ujamem na HBO in mi je ful vsec. Pa gledala sem ene dva dela Devious maids. Ni bogvekej. Jo pa delajo bivsi od DH.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 05 January 2014 - 02:02 AM

Prvi del 3. sezone Sherlocka je zunaj  :w00t2: No, u bistvu je že od 1. januarja, ampak sem šele danes opazila. Tole bo popolno za jutrišnji deževen dan =) 

• 0

#1686 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2014 - 06:49 PM

Hmmm, obetavno: KLIK

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1687 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 19 January 2014 - 10:14 PM

Jaz pa sem pogledala prvo sezono Banshee in mi je noro dobra. Pa prvi del druge. Res hudo. Mocno priporocam, ce katera isce novo nadaljevanko. Pa se sedem delov prve sezone Hung, tudi zelo lusna zadeva. Ceprav cisto drugacna od Banshee.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1688 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 January 2014 - 07:21 PM

Top Of The Lake je baje zelo dobra serija. Jaz bom začela gledati.

When pregnant, 12-year-old Tui tries to kill herself in a freezing New Zealand lake,

Detective Robin Griffin has plenty of questions for the girl. But when Tui suddenly disappears,

Griffin finds herself knee-deep in small-town secrets.

MV5BNjM3OTI2MjkyNV5BMl5BanBnXkFtZTgwMjg3

• 0

#1689 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 24 January 2014 - 09:25 PM

Potrjujem.

Baje tudi True detective.

Skoraj sigurna sem, da bi ti bila všeč tudi Black mirror.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1690 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 January 2014 - 10:23 PM

Bom preverila tvoja namiga.  k020.gif

• 0

#1691 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 27 January 2014 - 08:45 PM

Gleda katera Dracula (2013)

Jaz sem danes pogledala celo sezono. :ninja:

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1692 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 27 January 2014 - 08:54 PM

ja :wub:

• 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1693 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 28 January 2014 - 04:43 PM

Še vedno je pod vprašanjem, če bo 2. sezona, češ da gledanost ni dosegla pričakovanj. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1694 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 28 January 2014 - 05:09 PM

Jaz sem pogledala prva dva dela in me ni najbolj impresioniralo. Saj ni slabo, ampak iskreno rečeno sem pričakovala veliko več. Med drugim me ful moti, da ima Jonathan Rhys-Meyers ameriški naglas. Ni prepričljiv.

• 0

#1695 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 28 January 2014 - 05:51 PM

Jaz se pa topim, ko gledam to serijo. Mina mi je božanska. On pa tudi, sploh njegov karakter in glas. 

Ja, na IMDB je ocenjena s 7,7, kar me čudi. Meni je res dobra serija. Mogoče imam nizke standarde kar se tiče filmov in serij. Nora sem na vampirje in mi je vse v povezavi z njimi všeč :)

Film Dracula sem gledala, ampak se ne spomnem vsega. Vem da je imel Mino, ampak ne vem kako se zgodba zaključi. Mogoče pa nimajo ideje za nadaljevanje.

• 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1696 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 28 January 2014 - 11:15 PM

Ja, tud jaz spremljam Reign. Bolj zato, da se lahko po vsakem delu zgrazam kako so zmalicili zgodovinska dejstva - zgodba in scenarij sta taksni kot da bi ju napisala najstnica, ki je enkrat v soli slisala zgodbo o kraljici Mary in jo pretvorila v serijo. Ce bi bila izmisljena kraljica, v izmisljeni pravljicni dezeli, bi bilo luskana serija, ker pa se predstavlja kot fiktiven prikaz zgodovinske resnice pa je prav zalostna.

Tudi jaz sem začela gledat to serijo.Pritegnia me je zgodba,ampak že po prvem delu mi je bilo jasno,da bo to bolj  pravljica in ne neka zgodovinska zadeva,saj je že od začetka jasno,da stvari,dogodki,osebe v seriji nimajo prav veliko veze z dejansko zgodbo. Kot je ze Kalypso omenila,če bi bilo vse izmišljeno bi bilo čisto v redu,ampak takole zgodovino spreminjat,vsaj na ta način kot je v tej seriji mi je pa  malo mimo. Hkrati me je pa začelo zanimati kako so si zastavili to zgodbo. Mogoče bom občasno še pogledala kakšen del.

Drugače mi je pa fajn serija The Exes,če katera gleda.Taka lahkotna,za nasmejat. Haskell pa zmaga!

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1697 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 29 January 2014 - 10:48 AM

Med drugim me ful moti, da ima Jonathan Rhys-Meyers ameriški naglas. Ni prepričljiv.

a da govori z ameriškim naglasom ali da ima slabega (da ga ne zna oponašat). Ker kot sem prebrala, naj bi se pretvarjal, da je američan.

Pa ta Mina mene spominja na našo Heveo.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1698 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 29 January 2014 - 02:26 PM

A mogoče kdo gleda  Ringer?

Sem včeraj slučajno zasledila in me zanima, če je za pogledat.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1699 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 29 January 2014 - 04:28 PM

a da govori z ameriškim naglasom ali da ima slabega (da ga ne zna oponašat). Ker kot sem prebrala, naj bi se pretvarjal, da je američan.

Da govori z naglasom. Nenaravno je. 

• 0

#1700 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 January 2014 - 06:05 PM

Pa ta Mina mene spominja na našo Heveo.

Že loadam, haha :D

Edit: sem jo pogooglala, HVALA, s tako lepim človem me ni še nihče primerjal :lol:

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users