Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#1681 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 24 March 2006 - 05:17 PM

par stvari mi je zmanjkalo, tako da sem malo obiskala mullerja laugh.gif
in idaj imam nov garnierjev body ripair mleko, od isadore all makeup remover, glisskurjev sprejček liquid silk, garnierjevo masko od oreha in breskve in wellin šampon za mastno lasišče in suhe konice. aja, pa clinique colour true conditioner. upam, da bo neki časa mir, in da nisem pozabla kupit kaj bistvenega laugh.gif
  • 0

#1682 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 March 2006 - 05:56 PM

.
Fitoval šampon
Garnier šampon z limono in olivo

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1683 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 March 2006 - 06:06 PM

Garnier Intensive kremo za roke. Pri meni ta krema precej hitro poide. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1684 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 24 March 2006 - 07:05 PM

[quote=Jenna].
Fitoval šampon
Garnier šampon z limono in olivo

.

Kater Fitovalov pa?
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#1685 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 March 2006 - 07:14 PM

- Max Factor Colour Adapt tekoči puder
- Gliss Kur maska za lase
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1686 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 25 March 2006 - 03:42 PM

Revlon CS original. Ampak je bil čisto ponesrečen nakup, zato ga prodajam (glej male oglase).
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#1687 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 March 2006 - 08:08 PM

.
Keune - intensive hair repair maska
She - lak za nohte, temno zelen
Ultra Beauty - šampon z orehom in breskvijo

Jutri grem še po:
Tigi - Root Boost peno
Tigi - Masterpiece sprej (frizerka ga ni mogla prehvalit, baje da res noro diši)

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1688 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 March 2006 - 08:09 PM

QUOTE(Verja)
Kater Fitovalov pa?

Oni obični, ta rjavi. Ker en je še proti prhljaju, a ne? Več jih pa itak ni.
  • 0

#1689 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 26 March 2006 - 08:11 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(Verja)
Kater Fitovalov pa?

Oni obični, ta rjavi. Ker en je še proti prhljaju, a ne? Več jih pa itak ni.

Ja mislim, da sta dva.
  • 0

#1690 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 March 2006 - 08:24 PM

Prvi je rjav, za suhe in poškodovane lase, drugi je pa rumen in je namenjen negi pri prekomernem izpadanju las.

Jenna ... poročaj, kako bo z uporabo mojih priporočitev ... šampon Ultra Beauty in lak Masterpiece. :=)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1691 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 March 2006 - 08:26 PM

QUOTE(DiLeMa)
Jenna ... poročaj, kako bo z uporabo mojih priporočitev ... šampon Ultra Beauty in lak Masterpiece. :=)

Bom. wink.gif
  • 0

#1692 TAO

TAO

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 144 posts

Posted 27 March 2006 - 02:42 PM

Čopič od IsaDore za nanos sence pod spodnje trepalnice.
Pa še kar drag je ... skoraj 2.000 SIT ermm.gif
Upam, da dela čudeže biggrin.gif

IPB Image
  • 0
I have opinions of my own -- strong opinions -- but I don't always agree with them.
George Bush

#1693 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 March 2006 - 02:55 PM

QUOTE(DiLeMa)
Prvi je rjav, za suhe in poškodovane lase, drugi je pa rumen in je namenjen negi pri prekomernem izpadanju las.

jp, tretji pa je bel, proti prhljaju biggrin.gif
  • 0

#1694 Lolita

Lolita

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 190 posts

Posted 27 March 2006 - 04:27 PM

danes sem si kupila Garnier essentials čistilno mleko. Zdej mam pa celo kolekcijo tongue.gif
  • 0
...v stilu skrite elegance ne prenesem arogance...

#1695 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 March 2006 - 12:25 PM

- Keune Brillant Gloss Spray
- Vollare gloss z modrimi in vojoličastimi bleščicami
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1696 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 28 March 2006 - 12:43 PM

[quote="DiLeMa"]- Keune Brillant Gloss Spray
/quote]

A je dobr ta? Jaz sem si ga hotla kupit pa pol ne vem zakaj nisem.
  • 0

#1697 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 March 2006 - 12:47 PM

Meni se zdi dober, ja ... sem ga ravnokar preizkusila. Naredi mi zlo lepo mehke lase, nič mi ne masti, tudi obtežil mi jih ni. Pa zlo lepo se svetijo lasje po uporabi, je kr opazen lesk ... ampak pr meni ne tko zlo, ker imam že naravno ful svetleče. Pa lepo mi diši ta sprej.
  • 0

#1698 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 28 March 2006 - 01:15 PM

Cena je pa okol 3k?
  • 0

#1699 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 March 2006 - 01:22 PM

Cena v Tuševi drogeriji je točno ... morm račun pogledat ... 2.569 tolarjev.
  • 0

#1700 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 28 March 2006 - 01:25 PM

To je pa ful cenej, tukaj v Maxi marketu v Lj. je bil, ko sem ga gledala mislim, da nekaj čez 3k, mogoče celo 3500.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users