Kontracepcijske tablete
Posted 25 May 2008 - 04:25 PM
Posted 25 May 2008 - 05:05 PM
Obliž lahko edin povzroči kakšno kožno reakcijo... Drugače pa je čisto varna oblika zauživanja hormonov.
Js osebno ne bi upala met obliž, ker bi se vedno pojavil dvom- kaj pa če ni dobr zalepljen in podobno. Sm navajena na staro klasiko- tableto, kokr večina ostalih.
Posted 25 May 2008 - 05:15 PM

Posted 25 May 2008 - 08:32 PM
Obliž sem pa imela nekaj časa, pa mi ni bil fajn.
Posted 25 May 2008 - 08:37 PM

Normalno je zato, ker je že tako dolgo to prisotno - da pač ženske jejo KT. In ker so tabletke za moške bolj kot ne novost, je to prava pravcata revolucija (pa tudi tako dostopne najbrž niso). Morda bi se moški počutili tudi ponižani, če bi mogli oni jemat tabletke - ker bi to pomenilo, da so zdaj oni "ženske" v razmerju. Taki kretenizmi bi bili po moje izredno prisotni. Ker pač je zdaj normalno, da ženske jejo KT, že dolgo je tako... moški pa bi se zdaj na nek način žrtvoval, bi bil narobe svet! Me pa zanima, kakšne imajo kaj stranske učinke tabletke za moške.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 May 2008 - 08:54 PM
Imo je za moške prevelik udarec za ego da bi jemali hormonske tabletke, potem so pa še "racionalni" razlogi kot npr. premalo raziskani stranski učinki, oz. pač dvom v neoporečnost teh tablet itd. Se mi zdi malo brezveze da je tako samounveno da se za tabletke odločajo ženske, večina tipov se pa pravzaprav niti ne pozanima o kaki drugi možnosti kot o kondomih.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 May 2008 - 09:36 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 May 2008 - 09:37 PM
Posted 25 May 2008 - 09:37 PM
Good for you, you lucky girl.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 May 2008 - 10:31 PM
Imo je za moške prevelik udarec za ego da bi jemali hormonske tabletke
Js tut mislim, da je to se kr problem. Ker moske tablete dejansko nardijo moskega za tisti cas, ko jih jemlje, neplodnega. Pac, njegovi spermiji niso sposobni oplodit jajceca, in js mislim, da je za mosko samozavest to se kr velik udarec, ces, moji spermiji so pa zanic. Verjamem celo, da bi lahk zarad tega nekateri meli tezave z erekcijo.. saj jih majo ponavadi glih zarad psihicnih vplivov in te tolk zarad fizicnih, ne?
No, js sm se dolgo odlocala, da bi nehala jest tabletke, pa ceprav nama je obema s fantom bols, ce sm na njih, je pa bil on tisti, ki me je spodbujal, da naj jih neham jest, ce mi je do tega, ker pac sm rekla, da je skodljivo, pa da mi celulit dela... po drugi strani jih pa nism hotla pustit, ker je pac udobno. Pa je pol on rekel, daj, saj pa s kondomi je tut cist ok no, ne kompliciraj glede tega. Tk da je bil za, samo moznosti, da bi jih on jemal, pa ce bi mu rekla, po mojem sploh ne bi obravnaval kot dejansko moznost.
Mal je ze tut res, tk ko je rekla Flafi, da je zenska kontracepcija ze dolgo prisotna, sam to se pa vseeno najbrz ne bo tk spremenilo kot recimo gospodinjske dolznosti, ki jih zdaj opravljajo tut moski.
Posted 25 May 2008 - 10:36 PM
Bom malo povprašala kolege kaj menijo o tem

vuelvo a vos,
Posted 25 May 2008 - 10:37 PM
Ja, čeprav bo še dooolgo potrebno, da bodo ljudje v večji meri razmišljali na način, da gospodinjska opravila niso zgolj v ženski domeni in da je tipa lahko še vedno ogromno v hlačah (karkoli bi naj že to pomenilo - očitno se na tak način meri količina v gatah, zgleda), če bo občasno pomil posodo, itd. Najbolj žalostno je to, da slišim velikokrat iz ust kakšne ženske, ko šimfarijo (opravljanje stila življenja ostalih je tako zabavno, sploh, če je drugačno (boljše - seveda one v vsej svoji omejenosti tega ne bodo nikoli dojele) od njihovega) - ko je kak moški "znan" po tem, da rad poprime za kuhalnico in gobico za pomivanje posode - češ, kakšna copata je, kako ga baba drži na vrvici - ta pa mora biti vun iz hudiča. Bruh. In dokler bodo celo ženske tak razmišljale, se ne bo kaj dosti spremenilo. Sicer pa tako ali tako človeštvo tone čedalje bolj v K. tako da je to samo en zanemarljiv del vsega bedastočega.
Posted 25 May 2008 - 10:37 PM

Edit: leti na Crnin post.
Flafi: mene tut to razjezi. Poznam punce, ki so izrazit gospodinsjki tip zenske, in prnesejo tipu vse k riti. In se jim zdi nedopustno, da moj fant pomiva tla doma. Mislim, pa kaj? Mama pac delitev dela, saj si je sam to izbral, ker ne mara pucat kopalnice, naprimer. Mater no, pa ja nismo v srednjem veku, da bo lezal cel dan na kavcu, js pa delala ko konj. Mogoce je to slo, ko je bla zenska doma, vodla hiso in vzgajala otroke, moski je pa nosil domov denar. Sam zdaj... jok brate, odpade!
Posted 25 May 2008 - 10:42 PM

vuelvo a vos,
Posted 25 May 2008 - 10:50 PM
Ja saj, spet po eni strani logično, če tak pomisliš - kuhanje je neke vrste ustvarjanje, a ne! Pomivanje in pospravljanje pa so čistilska, manjvredna opravila.

Posted 25 May 2008 - 10:54 PM

vuelvo a vos,
Posted 25 May 2008 - 10:57 PM
Posted 26 May 2008 - 06:13 AM

Sicer pa je bil njegov odgovor (sicer malce negotovo) pritrdilen

Sicer pa reddish ancha - obstajajo lubrikanti. Meni rešujejo življenje

Posted 26 May 2008 - 02:49 PM

Zjutraj sma sexala, pa je blo pol ful vlko izven kondoma, js ponavadi nimam tolk od sebe, in pol nisma vedla, a je bil zanc kondom al ne. Js sm poklicala ginekologinjo, je rekla, da bi mogla vzet 5 tabletk (logest, ker mam te se doma) zdaj, pa 5 cez 12 ur, ampakm da mi bo fuul slabo in naj vzamem se tableto prot slabosti. In men je zdaj bol tk.. ne bi tega, no.
Sploh, ker nisma ziher, mogoce je pa bil vredu kondom.. js sm rekla, ce bi bla luknica noter, bi ziher sel narazen, ko je pac nategnjen cez tica (pardon my language

Jebestrga, 6 let nism sexala s kondomom, da sm zdaj tk ko ena blesava najstnica, ko pojma nima

Skratka, a naj vzamem tabletke al ne? Js se bolj nagibam k ne, oziroma ce ze, pa vsaj ne tolk, mogoce 2 zdaj, 2 cez 12 ur, sploh ker sm po sestih letih nehala jemat tabletke 10 dni nazaj. Men se zdi prakticno nemogoce, da bi zdaj pa kr se lahk kaj zgodlo...
Posted 26 May 2008 - 03:03 PM
1. Kako je zgledal kondom?
Če se je obdržal gor, in si vseeno imela spermo po sebi, pol najbrž ni ostal cel, ker ni logično.
Ali se je morebiti izlilo, ko ga je potegnil dol?
Če nisi prepričana raje vzami tabletke, v primeru da nočeš bejbija.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users