Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#16921 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 September 2010 - 09:32 PM

Jutri pride spet babica v Lj. cry.gif laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#16922 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 September 2010 - 09:32 PM

Juhuuuuuuu, gate time. biggrin.gif Greta na tržnico kaj ?
  • 0
Viens, reste ici!

#16923 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 September 2010 - 09:33 PM

Najbrž da ja, ker v LJ ni Holandije. woot.gif laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#16924 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 September 2010 - 09:38 PM

laugh.gif Good luck biggrin.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#16925 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 September 2010 - 09:58 PM

Tenks. laugh.gif

Že 3 dni še špricam z enim testerjem, in danes preberem: pour homme. blink.gif laugh.gif
  • 0

#16926 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17005 posts

Posted 30 September 2010 - 01:22 PM

^^ laugh.gif

pogrešam branje knjig
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#16927 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 30 September 2010 - 03:15 PM

Na poti domov sem pobrala enega avtoštoparja, he was totally hot! (: oops.gif

Crknjena in low energy, ker sem danes popila en smoothie in belo kavo, zdej pa žvečim energijski čigumi (:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#16928 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 September 2010 - 04:35 PM

Kr spi se mi ... Pa razmišljam, če bi šla spet teč, samo se mi resnično res ne da.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#16929 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19992 posts

Posted 30 September 2010 - 06:13 PM

P se sedaj kakšen mesec z nečim ukvarja, marketing v enem ameriškem podjetju pa to in namerava čez par mesecev začeti dosti služiti od tega. Pa mi je po eni strani ful lepo, ker že zdaj govori, si predstavljaš, da bova tole čez en let recimo na svojem počela? Mislm wtf? Sanja? Sej je lepo sanjati, jst bi tud na svojem živela, pa z njim, ampak kar veliko bi bilo treba zaslužt za najemnino, pa jaz pri 18ih od doma? Mislim to se mi še bolj neumno sliš, sej po eni strani gre pa velik študentov drugam živet, samo jst, ki bom v Lj študirala, doma lahko živela .... Ma, po drugi strani se pa nočem preveč prepričati, da bo to morda celo dokaj "kmalu " možno, potem se bo pa kaj zalomilo, pa... Itak pa, sej sva šele let pa pol skupaj, pa tako mlada, lahko se še marsikaj zgodi ... ah ja. Pa se hecam, da bova imela mini živalski vrt plazilcev (meni in njemu so všeč, pa še alergična nisva nanje biggrin.gif ), ker so prav dragi ratal, pa terariji, uf, pa je ful za, mislim prav veseli se skoz kaj tazga povedat, kako bo lahko žez neki časa to in to ... jst si ful želim, da bo vsaj kaj mini iz tega, že to bi blo super.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#16930 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 September 2010 - 07:25 PM

Ej, eno malo OT vprašanje: zakaj si se odločila prepisat?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#16931 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29730 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 October 2010 - 10:05 AM

fak, kok se mi ne da delat. i need a break, really.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#16932 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 October 2010 - 12:55 PM

Pi*ka jim NUKovska, a lih zdej morjo štrajkat mad.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#16933 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 01 October 2010 - 01:57 PM

QUOTE(URŠKA @ 1. 10. 2010 - 13:55) View Post

Pi*ka jim NUKovska, a lih zdej morjo štrajkat mad.gif

lol1.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#16934 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 01 October 2010 - 02:01 PM

Izvedela, da je bivši sošolec danes postal očka. Rahlo me je šokiralo, priznam, čeprav se me ubistvu to nič ne tiče. huh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#16935 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 01 October 2010 - 05:52 PM

Jaz sem neizmerljivo velik butec & srečnež obenem. Imam nov telefon že 2 tedna in na desni stranici je imel tak svetlo moder trak, kot da je pobarvano in to ga je tako pogršalo, res bi bil lep brez tega.

Plus to, da se mi je v prvih dneh opraskal zaslon ki je orto občutljiv - padel mi je iz žepka za telefon
in se valjal po torbici na dnu. Danes ga vsa nesrečna opazujem, ker je fasal 3 nove praske, WTF pa KAKOO?, ga drgnem s krpico, razmišljam kako bi se dalo te praske odpravit..

Nakar vidim, da je tist grd moder trak začetek nalepke za zaslon in je v bistvu zaslon brez prask in telefon nima modrega printa, ker je bila to sam zaščitna folja, na kateri so se pač ene praske poznale iz neznanega razloga. Jaz sem res tak en tupec zmeden, da drugih failov tega tedna sploh ne omenjammm....
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#16936 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25930 posts

Posted 01 October 2010 - 06:39 PM

QUOTE(fifa @ 1. 10. 2010 - 15:01) View Post

Izvedela, da je bivši sošolec danes postal očka. Rahlo me je šokiralo, priznam, čeprav se me ubistvu to nič ne tiče. huh.gif

quien?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#16937 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32337 posts

Posted 01 October 2010 - 07:25 PM

Olivija, jst imam na prenosniku še vedno folijo gor (na zgornji strani, ne na zaslonu biggrin.gif ), pa ga imam že več mesecev, hehe wink.gif
  • 0

#16938 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 October 2010 - 07:34 PM

Olivija thumbup.gif

Jaz sem obupna kar se telefona tiče, folijo sem mela gor kokr dolgo se je dalo, zdej sem pa kupila ene posebne čistilne robčke Alles Klar? (k jih mam tud za očala) in skos s tem pucam telefon, kadar je pa pri miru je pa ovit v ta robček ali pa krpico za očala (s čimer sem ga pa prej pucala). Mene ful moti karkoli se gor pozna, od prstnih odtisov od pudra k govoriš in ga skoos pucam! Freak.
  • 0

#16939 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18614 posts

Posted 01 October 2010 - 08:38 PM

Olivija, IDENTIČNo se je meni zgodilo lani z novim telefonom. S tem, da sem jaz to opazila šele po skoraj dveh mesecih, hahaha laugh.gif Pa na foliji je bila praska, spodaj je prišel zrak, in je zgledalo, kot da je majhen košček ekrančka odkrušen stran, čsit sem bila obupana. Potem mi je pa v bistvu PRIJATELJ povedal, da je folija gor, bogve, kdaj bi sama pogruntala laugh.gif Smo blond me babe laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#16940 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 01 October 2010 - 08:57 PM

Ej, ful!! (: Samo pri tebi je pa moralo rees bit olajšanje, ker si kar predstavljam, kako je izgledalo, pa da ves čas misliš, da si uničil ali vsaj nepopravljivo zafural ekran.. Jao, jao (:

In jaz tudi nonstop glancam ekranček. (:

Jaz sem pa alergična na te folje, ko je sestra dobila laptop sem ji proti njeni volji dol iz tipk potegnila in mi ene 3 tedne ni mogla odpustit laugh.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users