vprašanja (zanima me, ...)
Posted 30 March 2010 - 10:31 AM
Posted 30 March 2010 - 10:46 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 March 2010 - 10:50 AM
Hvala, vseeno, sem že našla nepremičnine.net, deluje kul. Pač usluga bivši stanodajalki.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 March 2010 - 11:11 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 30 March 2010 - 11:15 AM
Oh pa še nekaj - če kdo pozna kako agencijo za prodajo rabljenih avtov, oz. je preko njih že prodajal/a? Ker bi rada počasi prodala avto, pa NIMAM BLAGE, kako vse skup poteka...
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 30 March 2010 - 11:22 AM
za suhe šampone pa DiLeMo počaki.
Posted 30 March 2010 - 11:34 AM
BK, mogoče bi ga dala v prodajo v kako avtohišo? najprej ti ga ocenijo in ga prodajajo. kolikor sem brala, se ti to bolj splača kot pa, če bi ga prodajala sama, ker naj bi bil davek (davek od prodaje avta? ne vem
Meni se pa zdi, da je ravno kontra. Če prodaš sam lahko iztržiš več, ker v teh hišah radi zelo nizko ocenijo vrednost avtomobila. Je pa tud res, da je zdaj toliko rabljenih avtomobilov na tržišču, da morš imet tud malo sreče, da prodaš avto.
Mene zanima kak je z javnim prevozom od Letališča Jožeta Pučnika do centra Ljubljane? Vem, da so ena opcija taksiji, samo se mi dozdeva, da bi znali bit kar precej dragi. Kaj pa avtobusi? Ima katera izkušnje s tem?
Posted 30 March 2010 - 11:47 AM
BK, mogoče bi ga dala v prodajo v kako avtohišo? najprej ti ga ocenijo in ga prodajajo. kolikor sem brala, se ti to bolj splača kot pa, če bi ga prodajala sama, ker naj bi bil davek (davek od prodaje avta? ne vem
Ne vem kako je z davki, samo ga tako in tako nimam opcije prodajat sama. Mislim, starša ne moreta dežurat vsak dan zaradi morebitnih kupcev, mene pa itak po cele dneve ni.
Bolj simpl je, če se pač nekdo drug ukvarja s prodajo namesto tebe.
Za cenitev me ne skrbi toliko, ker približno vem, koliko bi se dalo iztržiti, zde 100€ gor dol je meni precej vseeno. Ipak odtehta vse stroške, ki bi jih še naprej imela z avtom.
Zanima me bolj, kako poteka ves postopek. Je treba avto najprej peljat k mehaniku na pregled, pa v kemično čistilnico (malce je nečist znotraj
vuelvo a vos,
Posted 30 March 2010 - 12:33 PM
Mene pa zanima, če katera pozna kolkor tolko dober suh šampon???
Oh pa še nekaj - če kdo pozna kako agencijo za prodajo rabljenih avtov, oz. je preko njih že prodajal/a? Ker bi rada počasi prodala avto, pa NIMAM BLAGE, kako vse skup poteka...
BK, glede avta- avto.net. MI smo do zdaj že 2 avta tam kupili, enega prodali in motor prodajamo, pa je ful fajn zadeva, pa dost na izi narejena, j zna še moj fotr uporabljat (totalen antitalent za računalnike). Jst bi ti to priporočala no, pač objaviš vse podatke o avtu, daš slikico pa telefonsko, pol te pa kliče kdor je zainteresiran. Pa še ostale ponudbe istih avtoh lahko pogledaš, da mal sčekiraš konkurenco
Glede suhega šampona dobrega pa ne vem- jst sem kupila enega v Mullerju, bel z modrim pokrovčkom, in sem mela po njem took grozne alergije po vratu in tilniku, NIKOLI VEČ
After all this time?
Always.
Posted 30 March 2010 - 12:44 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 30 March 2010 - 01:49 PM
Osebna ga ful težko prodajala, ker pač nimam časa.
Ja kurac vse skup.
vuelvo a vos,
Posted 30 March 2010 - 01:54 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 March 2010 - 03:14 PM
Kako ga vozim brez stroška?
Ahaaaa, če ga voziš zelo malo, pol se ti ga res ne splača imeti. Brez stroška sem mislil to, da mu vrednost pada počasneje in manj kot novemu avtu in če nima večjih okvar, imaš relativno malo vzdrževalnih stroškov. Registraciji in vinjeti se pa človek ne more izogniti, razen, če ne rabi avta.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 30 March 2010 - 05:07 PM
Meni se pa zdi, da je ravno kontra. Če prodaš sam lahko iztržiš več, ker v teh hišah radi zelo nizko ocenijo vrednost avtomobila. Je pa tud res, da je zdaj toliko rabljenih avtomobilov na tržišču, da morš imet tud malo sreče, da prodaš avto.
Ja, avtohiše te pri tem mastno oberejo. Ampak ni nujno slabo - morda je najbolje, da avtohiši da avto ocenit, potem ga pa poskusi prodat - kjer bo potrebovala zaradi nasičenega trga nekaj sreče. Če bo ratalo, bo ratalo, sicer lahko pa še vedno avto da v prodajo pri avtohiši ... s tem da je ta možnost še najboljša, ker ti gredo vsaj malo na roko, če potem pri njih avto kupiš. Sicer je to samo na videz - dobiček imajo pri tem vseeno, le da morda ne takoj (nasičen trg).
Če ima avto mamljivo malo kilometrov, servisiran pri uradnih servisih itd. itd., se bo verjetno vseeno brez težav prodal, če spada med kolikor toliko priljubljene modele. Sicer bo pa za čakat ...
Itak boš morala takrat plačat uničenje artefakta. Ne vem, ene 10€/kg vehiklja. Razmisli.
10€/kg?
Posted 30 March 2010 - 06:26 PM
Jaz novega avta itak ne bi kupovala, gre se samo zato, da se tega znebim, ker ga res ne rabim (več). Kilometrov ima malo več (pojma nimam koliko
Zoprno mi je, ker sem med tednom dosegljiva šele po 17h, oz. v petek sploh nisem cel dan... Ne vem no...
vuelvo a vos,
Posted 30 March 2010 - 06:49 PM
Še eno vprašanje glede konjičkov - koliko stane menjava gum pri peciklu? Mislim, nakup dveh celih gum, ker je platišče luknjasto kot pajkova mreža
vuelvo a vos,
Posted 30 March 2010 - 06:51 PM
Posted 30 March 2010 - 06:58 PM
vuelvo a vos,
Posted 30 March 2010 - 07:00 PM
Povej kakšno kolo imaš pa ti lahko pomagam zbrat. Če je običen ima 26 colska kolesa in imaš polhno gum. 29 so novotarije. Specjalke. Pri poniju ti pa ne morem pomagati.
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users