Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1661 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 01 October 2007 - 04:07 PM

Tamali OH bo moj. A mejbi ve katera kakšen je ta Spoil me?
  • 0

#1662 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 01 October 2007 - 04:10 PM

moj tudi, js sm si ga kar takoj narocila smile.gif
  • 0

#1663 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 01 October 2007 - 05:07 PM

Ok vprašanje. Kateri od naštetih bi bil dober za lase, ki se dokaj hitro zmastijo (pranje vsaki drugi dan)?

Self absorbet ali brunnette goddess ali mogoče moisture maniac?

Kmalu mi bo zmanjkalo OH dvojčka in iščem zamenjavo.
  • 0

#1664 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 October 2007 - 05:09 PM

Po mojem mnenju Self Absorbed.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1665 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 01 October 2007 - 05:15 PM

hvala za hiter odgovor
  • 0

#1666 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 October 2007 - 06:32 PM

Multivitamin je res dober za mastne lase, ker se ne mastijo po njem. Edino lasje po pranju nujno potrebujejo balzam, ker nima šampon nobenih vlažilnih snovi. Meni lasje kar bremzajo pod rokami, ko si jih umijem s tistim šamponom. Tako da kupila ga več ne bom.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1667 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17639 posts

Posted 01 October 2007 - 06:50 PM

QUOTE(Goddess @ 1. 10. 2007 - 17:07) View Post
A mejbi ve katera kakšen je ta Spoil me?

Čakaj, a je v akciji mogoče?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1668 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 01 October 2007 - 07:44 PM

Je v akciji ja.
  • 0

#1669 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 02 October 2007 - 02:33 PM

Je v akciji, ampak cena ni nič drugačna samo neke kemike dobiš zraven.
  • 0

#1670 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17639 posts

Posted 02 October 2007 - 02:35 PM

Ah, akcija pa taka. down.gif No, če ga bo katera kupila, pa ji ne bo všeč... vete kaj naredit, pr men se oglasit. biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1671 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 02 October 2007 - 03:09 PM

Jst bi kar vzela ta Spoil me oops.gif . A res ne ve nobena kakšen je? A nima Blondi tega?
  • 0

#1672 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 October 2007 - 03:44 PM

Js sm malo poiskala o forumu k je tudi mene zamikal tale Spoil Me. Ja Blondi ga ma in po njenih postih sodeč je ta stvar res ok. Naj bi zelo razelektril lase in jih zgladil. smile.gif In diši po limonah.
  • 0

#1673 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 02 October 2007 - 03:49 PM

Jaz imam ta spoil me. Si ga našpricam sam zaradi vonja, ker drugih učinkov ne opažam. Si ga je pa nabavla moja sestra, ki ima valovite lase pa pravi da vredu.
  • 0

#1674 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 02 October 2007 - 04:56 PM

Naročila OH. Bi si kupila v salonu, ampak sem bolj broke in se bom mogla s tem zadovoljit. evil.gif laugh.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1675 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 02 October 2007 - 05:20 PM

Fak, jst sm dobila mejl, pa sm ga ponesreč zbrisala. A je potrebno kakšno pordilo za naročilo al pa kej? smile.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1676 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 October 2007 - 05:22 PM

Ne, ni potrebno imeti nobenega potrdila.
Če si zbrisala mejl - je najbrž v smeteh ali si ga še od tam pobrisala? hmm.gif
Včasih zaradi preverjanja pokličejo na tel. številko, katero si dala v naročilu.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1677 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 02 October 2007 - 06:00 PM

QUOTE(DiLeMa @ 30. 9. 2007 - 21:59) View Post

Ok, še tle enkrat povem - če bi katera želela z mano delit akcijo Dumb Blonde ALI Brunette Goddess na način, da jaz vzamem balzam, ona pa šampon, potem me naj kontaktira na ZS. Jaz plačam več kot pol, ker so balzami ponavadi dražji kot šamponi.

Dvojčki so 26€, jaz dam 16€, šampon dobite za 10€, tak se mi zdi fer. Aja pa raje bi mela Brunette Goddess. tongue.gif

DiLeMa, imaš ZS. smile.gif
  • 0

#1678 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 03 October 2007 - 09:52 AM

Goddes,
Spoil me je moja stalnica. Našpricaš na mokre lase, osušene z brisačo. Namenjen je lažjemu razčesavanju in razelektri lase. Če maš tanke lase, nepreveč goste in bolj švoh, ziher ne boš obžalovala nakupa. Jaz ga mam full dolgo, ker ne rabiš dosti našpricat, pa uporabiš ga samo po umivanju las. Meni je super no wink.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1679 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 03 October 2007 - 02:33 PM

thanks.gif Blondi in bellini za odgovor. Jst ga bom kar vzela smile.gif .
  • 0

#1680 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 October 2007 - 09:14 AM

Gledala sem danes novo kolekcijo Superstar (imaš šampon, regenerator, regenerator brez izpiranja in še nekaj za volumen) in sem ful razočarana. Diši seveda fenomenalno, kot po jagodnem šejku, tak slasten, kremasto sladoledni vonj. Ovojnine tudi prav fukiš, svetleče pink. tongue.gif Sta pa šampon in regenerator srednja žalost, popolnoma kemična, brez kakšnih proteinov ali naravnih ekstraktov, je pa res, da je kolekcija namenjena povečanju volumna in je zato logično, da zadeve ne vsebujejo olj, ker lahko obtežijo lase. Edino oni no-rinse conditioner je kul, vsebuje veliko proteinov, je tudi hranljiv. Pa je mela akcijo, da vzameš vse 4 proizvode, plačaš 50€ in dobiš zraven celo kolekcijo Very Berry za telo in še ono novo vijola peno za volumen.

Aja pa še ena novost je in sicer Headshot, to sta kao ekstremno vlažilna šampon in regenerator. Pakunge spet ubitačne.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users