Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

• Guests

Posted 08 April 2008 - 04:17 PM

Ne vem, kaj naj ti recem? Dost stvari me moti na svetu, ena butasta oddaja po teveju se mi pac ne zdi vredna niti tolk pozornosti, kaj sele sekiranja in jeze na njen racun. In ja, js pac rajs ugasnem televizijo, ce se sekiram zarad sranja v svetu se pa sekiram zarad cesa bolj vrednega sekiranja.
In ja, mislim da bi se otrok mogu vec igrat zunaj, brat knjige, hodit v gozd, nabirat gobe in borovnice, kot pa gledat televizijo. Eat me. surrender.gif

• 0

#1662 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 08 April 2008 - 04:58 PM

Js niti gledam ne ker so mi take oddaje tok obupne. Kar se tiče une mamice: mislim, da je sred popoudneva enkrat kao "pogled" v hišo. Včasih samo slišim Osenarco z njenim pejmo v hišo al pa nasvetih za šoping pa mi stojijo vse kocine pokonc. To kar mora folk notr delat se mi zdi skrajno primitivno s strani tistega, ki si je to pač zmislil, drgač pa mi ni to neka blazno huda reč, vsaj kolkr sm tuki brala ne. Vedet je namreč treba, da nekateri to gledajo sam zato, ker jih pač zanima kaj bodo spet blesavega pogruntal. Tako da teoretično ta primitivnost niti ni tako slaba poteza, kar pa nikakor ne pomeni, da zagovarjam dogajanje. Bolj bi mi blo všeč, če bi v taki oddaji preskušali druge sposobnosti teh ljudi, ne pa kolk si kdo upa. Na momente mi namreč vse skupaj sliči na Eksperiment. Odgovorni namreč kar preveč očitno vzdržujejo gospodarje na njihovih mestih. Če vprašate mene bo kmalu počilo... nihče se namreč ni pripravljen podrejatni nekomu, ki si višjega položaja ni zaslužil.
  • 0

#1663 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 April 2008 - 05:12 PM

QUOTE(ora @ 8. 4. 2008 - 17:58) View Post

Na momente mi namreč vse skupaj sliči na Eksperiment. Odgovorni namreč kar preveč očitno vzdržujejo gospodarje na njihovih mestih. Če vprašate mene bo kmalu počilo... nihče se namreč ni pripravljen podrejatni nekomu, ki si višjega položaja ni zaslužil.
yes.gif
IPB Image

O tem, kaj je primerno za na TV in kaj ne, se mi ne da razglabljat. Ne delam si nekih težkih problemov ravno. Če mi kaj ne paše, preklopim/ugasnem. Itak je v vsakdanu veliko pomembnejših reči kot pa gledanje TV (izvzemši poljudno znanstvenih oddaj). Če mi ne bo pasalo, da jo gleda moj otrok, jo bom prav tako ugasnila in poskusila preusmerit zanimanje drugam.
Ni tu neke jake življenske filozofije.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1664 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 April 2008 - 06:34 PM

QUOTE(izabela @ 8. 4. 2008 - 17:17) View Post

In ja, mislim da bi se otrok mogu vec igrat zunaj, brat knjige, hodit v gozd, nabirat gobe in borovnice, kot pa gledat televizijo. Eat me. surrender.gif

Sej tle se strinjam s tabo, tega sploh nisem negirala.

Je pa dejstvo, da se vse začne nekje, ane. In glede na to, kolk dejansko dan danes folk preživi časa pred televizorjem (ogromno) bi lahko morda vsaj malo spremenili mentaliteto (na bolje), če bi bil televizijski program kvaliteten in na neki sprejemljivi intelektualni ravni. Ne vem, mogoče brcam v temo ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1665 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 08 April 2008 - 06:48 PM

Nekateri kanali imajo dober program. Npr. Travel channel, National geographic, Discovery channel, Animal planet. Vsaj po mojem mnenju. To kar pa se vrti po slovenskih kanalih, je pa druga stvar. In tudi na slovenskih programih se najde kakšna dobra stvar. Sem pred dnevi na rtv slo ravno gledala en zelo dober dokumentarec o cesarju Hirohitu. Žal pa je takih stvari zelo malo. Verjetno zaradi tega, ker tak program nima pretirano dosti gledalcev. Roko na srce navadna raja raje gleda nekaj ob čemer ne rabi razmišljat. Je v službi/šoli tega preveč. Če bi še morali ob gledanju televizije razmišljat in se bog ne daj kaj naučit, to bi že bilo za možgane preveč.

Kar se tiče BB in te tedenske naloge, se mi zdi da so tokrat šli malo preveč. Ampak so pa televizijci dosegli kaj so si zadali. Zaradi vsega zgražanja, ki so ga vzbudili si je verjetno pogledal oddajo kdo, ki si sicer oddaje ne bi pogledal.
Glede tekmovalcev pa bi rekla tako, kdo se takih igric ne bi šel, ta bi že zdavnaj lahko odšel. Ampak denar je le denar in kot izgleda se raje pustijo poniževat za denar, kot pa da bi dostojno odkorakali.
  • 0

#1666 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 April 2008 - 06:49 PM

QUOTE(Kalypso @ 8. 4. 2008 - 19:48) View Post
Nekateri kanali imajo dober program. Npr. Travel channel, National geographic, Discovery channel, Animal planet. Vsaj po mojem mnenju. To kar pa se vrti po slovenskih kanalih, je pa druga stvar.

Se strinjam. Pretežno zgolj zgoraj našteto gledam - te programe.
Razen izjemoma kaj na naših kanalih - dnevnik, politične oddaje.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1667 PinaColada

PinaColada

sramežljivec

• Člani
  • 58 posts

Posted 08 April 2008 - 08:24 PM

Ma jaz res načeloma ne gledam takih zadev in tud v preteklosti nisem, ne nobenih Barov ne podobnih zadev, ampak tale BB pa včasih res spremljam. In ne iz razloga, ker bi mi bil všeč kot sam reality show ampak zgolj iz opazovanja karakterjev stanovalcev. In vedno znova me preseneča kako je folk brezbričen, nečustven in pokvarjen. Jaz sem na strani podložnikov, upam, da bodo gospodarji en po en izpadli iz showa. Sicer pa je ta show postal gladiatorska igra. Blek. blink.gif
  • 0

#1668 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 09 April 2008 - 07:52 PM

Tole v BBju zdej je pa že mal preveč. en proti drugemu nekaj spletkarijo in se ščuvajo, ne upajo pa si v obraz povedat kaj jih moti. in sara je tko smotana, da ji je največja muka dat hrano podložnikom. ja če bi pa ona rabla bi blo pa dobr a kaj? o dadi pa tudi ne bi zgubljala besed ker je totalna hinavka. zgleda sem morala jaz nekaj spregledat kaj ji je seba naredu, da je kar nekaj jezna na njega pa nekaj vse ostale ščuva na njega!?

• 0

• Guests

Posted 09 April 2008 - 08:00 PM

Sara in Daliborka sta se obrnili proti Sebastijanu. Veliko je pa k temu pripomogel Marko, ki gospodarjem nosi vse "skrivnosti" podložnikov na nos.
Resnično upam, da Marko ne zmaga.
  • 0

#1670 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 April 2008 - 08:03 PM

Zdaj sta bla pri nas kolega, ki poznata Marka še od zunaj. Pravita, da je zelo prijazen in fajna družba.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1671 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 09 April 2008 - 08:06 PM

kako si lahko tak hinavc da izdaš lastno skupino?
Marko še za pod tromostovje ni dober,pošteno mi gre na kurac in upam da žimprej spizdi ven in tja kamor je prišel.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1672 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 April 2008 - 08:09 PM

V čem je štos, da so vmes eni napol nagi okoli hodijo, Dejan npr. pa je vedno v trenirki, dolgih rokavih? Celo lajbič ma.

Kaj je taka razlika v temperaturah med njihovimi prostori?
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

• Guests

Posted 09 April 2008 - 08:10 PM

Meni je tudi čezdlje manj všeč. Len je, hinavski, zopet se ne umiva, smili se samemu sebi pa nobene hrbtenice nima. Prodana duša.
  • 0

#1674 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 09 April 2008 - 09:58 PM

se spomnim, ko sem gledala italijanski bb kako sem bujno spremljala. samo zdaj že dolgo ne gledam več. mislim, da imajo že 10 sezono. ne bi mogla več poslušat praznih razgovorov in res kar neki. slo BB niti 5 min nisem gledala, ker se mi res ne da. če pa komu paše zakaj pa ne. nekateri pač preklopimo biggrin.gif gledam pa kašne druge monade oops.gif
  • 0

#1675 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 10 April 2008 - 02:05 PM

QUOTE(ciara @ 9. 4. 2008 - 21:10) View Post

Meni je tudi čezdlje manj všeč. Len je, hinavski, zopet se ne umiva, smili se samemu sebi pa nobene hrbtenice nima. Prodana duša.

se strinjam! to je čist nesramno, da tako zahinavi in nosi vse "skrivnosti" gospodarjem.
  • 0

• Guests

Posted 10 April 2008 - 02:09 PM

QUOTE(Adriane @ 9. 4. 2008 - 21:09) View Post

V čem je štos, da so vmes eni napol nagi okoli hodijo, Dejan npr. pa je vedno v trenirki, dolgih rokavih? Celo lajbič ma.

Kaj je taka razlika v temperaturah med njihovimi prostori?

Pojma nimam, zakaj se eni tolk radi v gatah sprehajajo tam. Ne verjamem, da je kej razlike v temperaturi. Ali pa tudi....vem, da so se podložniki enkrat pritoževali nad klimo v "dvevni sobi", da ful piha.

• 0

#1677 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 10 April 2008 - 04:36 PM

js BB gledam ponavadi samo ob petkih, ampak: kako bo fajn za videti, ko bojo menjali pa bojo gospodarji morali v "štalo" Prav rada bi videla njihove povešene nosove takrat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (ker je vsem po vrsti to v glavo stopilo). Prav navijam in privoščim jim, ker visoko letajo in jim ne bi škodilo, da malo na tla padejo - pa bojo po videli, kako je, ko nisi več kao frajer.
  • 0

#1678 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 April 2008 - 04:41 PM

Tudi jaz jim privoščim evilgrin.gif

Ciara, hvala. Res je prav smešno za videt, kak so eni napol goli, drugi pa glih toliko, da nimajo jakne gor.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1679 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 10 April 2008 - 04:57 PM

QUOTE(ora @ 8. 4. 2008 - 17:58) View Post
Na momente mi namreč vse skupaj sliči na Eksperiment.

Včeraj sem malo gledala čist btw pri sestri na obisku, pa je resno ful vzporednic med Eksperimentom in tej situaciji v BB, to mi je najprej na pamet prišlo. Upam, da jim zadeve ne bodo ušle izpod rok, ker je na cajte že blo kot neko preizkušanje psihe, kje ma kateri posameznik mejo & stuff. Sicer pa ultra bedno in nevredno vsakogaršnjega časa, doma nimam niti akanala na tvju hvala bogu dry.gif

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1680 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 April 2008 - 05:51 PM

QUOTE(Kalypso @ 8. 4. 2008 - 19:48) View Post

Nekateri kanali imajo dober program. Npr. Travel channel, National geographic, Discovery channel, Animal planet. Vsaj po mojem mnenju.

Jaz sem jih včasih ful gledala in lahko tudi za te rečem da so se ful pokvarili, postajajo enolični in kopirajo program, teme se stalno ponavljajo.
Npr. Travel Channel je zapolnjen z nekimi eksotičnimi destinacijami (predvsem Azija, neki mini otočki, občasno S Afrika in J Amerika), oddaje se ponavljajo, zgolj dvakrat sem videla oddajo o Hrvaški, o ostalih državah bivše Juge sploh še nikoli (tolko za informacijo), pa nasplošno se JV Evrope izogibajo kot hudič križa.
Discovery je postal totalno kr neki z oddajami o prenovi avtov (že ene tri na isti princip vrtijo istočasno), kvazi znanostjo in kvazi kriminalkami. Animal Planet je kriminalke priredil v živalski reality show z lovljenjem nekih slabih lastnikov, ali pa vrtijo razne klinike, občasno spustijo kak dokumentarec o živalih. National Geogr. ima pol oddajo dobesedno skopiranih od Discoveryja, drugo polovico pa od Travel-la. Uglavnem, opažam da je večina oddaj, ki sem jih z veseljem pogledala, ukinjenih in da se povsod vrtijo ene na isti princip.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users