L'occitane
Posted 25 November 2011 - 10:18 PM

Posted 25 November 2011 - 10:19 PM
Jaz ne razumem kaj je s tem narobe. Mi lahko nekdo pojasni?

Posted 25 November 2011 - 10:23 PM
Ja človek bi pričakoval, da so to paketi ugodnosti kot ponavadi. Da je pač nekoliko ceneje, če kupiš v kompletu.
Ne vidim smisla, da dajo dva izdelka skupaj, staneta pa isto? Razen, če si nekdo tako močno želi faking škatulo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 November 2011 - 10:26 PM
Še vedno ne štekam o kaki škatli je govora? Torej, če dobiš kremo za roke in kremo za noge, oboje skupaj stane npr 40eur, vsako posebej pa 20eur, torej ne profitiraš nič. Dobiš pa škatlo? Kaj krema za noge se posamično ne kupi v škatli? (Krema za roke vem da se.)
Posted 25 November 2011 - 10:28 PM
Jaz škatle nisem videla, sklepam, da gre za kakšno 'posebno' škatlo, kjer je pač to spravljeno (kot tile
razni darilni paketiči), ne za te obične škatle, kjer so že te nekatere kreme (za roke in noge npr. so).
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 November 2011 - 10:29 PM
Ok razumem.
Jaz sem prvi Jinin post razumela kot da dobiš paketek krema za roke + krema za noge in je cena enaka kot da bi kupil samo kremo za roke naprimer in dobiš eno "škatlo", torej kremo za noge naprimer zastonj.
Posted 25 November 2011 - 10:31 PM
Samo darilno škatlo dobiš, ja.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 November 2011 - 10:32 PM
Ana, ti pa veš zakomplicirati.

Posted 25 November 2011 - 10:36 PM
Ja, pač finta je, da je pomen pri nas drugačen. Pa sem potem jaz tak tudi razumela.

Posted 19 December 2011 - 04:47 PM

Posted 19 December 2011 - 09:09 PM
Sprobala sem žele za prhanje in mi je všeč, noben presežek sicer, razen vonja. Krema za roke je lahka, ampak na koži ne diši več lepo, prav tako krema za telo. Vsaj na moji koži je vonj "za takoj sprat dol", da ne uporabim kakšne nesramne besede. Sveča je pa zelo lepa, mam rada sveče iz L'Occitana in Palače čajev.
Posted 19 December 2011 - 10:01 PM
To me pa kar malo tolaži, ker mi krema božansko diši, ampak mi je čisto predraga, da bi jo kupila.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 December 2011 - 10:09 PM
Una druga linija, kandirano cvetje je pa zelo lepa tud na koži, ampak jst cvetličnih vonjev ne prenesem.
Posted 20 January 2012 - 05:02 PM
Končno sem dobila v roke sproščujočo meglico. Vonj je res enkraten, tak comforting, zelo posrečena
mešunga vonjev, nič ne prevladuje. Sivka, čajevec in geranija so lepo zaznavni. Stresu, dvomim, da je
kos, morda kakšnemu mini v smislu 'pa glih zdaj je v trgovini zmanjkalo mojega najljubšega kruha'.
Jaz bom sprej po moje občasno uporabila tudi za telo, lase. Sem pa malo prej menjala posteljnino, jo
odišavila z njo (naj bi se pred spanjem, ampak meni bi po moje bilo vseeno preveč nasilno) in si obetam
sproščujoč spanec. x)
Posted 20 January 2012 - 08:11 PM
Nizakaj, meni ni žal za nakup.
Še 10ml karitejeve kreme za roke sem dobila, v simpatični mini tubi.
Posted 18 April 2012 - 09:17 PM
Posted 18 April 2012 - 09:21 PM
L'Occitane s svojimi certifikati NE SME testirat na živalih. Tudi surovine jemlje take, ki niso testirane. Je pa problem, ker nekatere sestavine dobijo na Kitajskem in tam včasih ni možno izvedet, ali so bile testirane ali ne. Tako da izdelkov definitivno ne testirajo (v tem primeru bi takoj zgubili vse certifikate), sestavine pa so v določeni meri (kar se tiče Kitajske) vprašljive.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users