Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3653 replies to this topic

#1661 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27606 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 October 2009 - 10:19 PM

NE MLEKA! Teta je na nekem predavanju slišala, da je mleko edina hrana, ki se ježu ne sme dat, ker lahko zaradi tega oslepijo or sth. Sem si zapomnila, ker je rekla, da jo je ob poslušanju predavanja prav stisnilo pri srcu, ker so pri njih doma otroci vedno ježke hranili z mlekom.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1662 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18572 posts

Posted 14 October 2009 - 07:59 AM

Nedavno v službi: prijelo me je s__t, pa sem stopil do wcja in pritisnil na knof (lifta) 4 nadstropje in nato čakal, da se mi odprejo vrata sekreta. Kar ene par sekund je trejalo... slap.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1663 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 14 October 2009 - 10:49 AM

QUOTE(rea @ 13. 10. 2009 - 22:01) View Post

ja in?
bi pa nabrala kake muhe pa pajke v kotu, pa črve bliz strojanov laugh.gif

Ma dej! spank.gif

QUOTE(Plain Jane @ 13. 10. 2009 - 22:09) View Post

^^Izumiram! lol1.gif
Teja, zakaj ga pa nis obdržala? Zihr bi mu blo kul. laugh.gif Pa Slavko. Slavko Grum, haha.
Jaz sem pa najdla samo eno staro posušeno lepilo in sem nato eno zadevo prilepila z utrjevalcem za nohte. butl.gif Valda se je takoj odlepil čim se je mal posušil.

Ma mami ni pustila veš! Pa divja žival je. Mi je pa mami dons zjutri rekla, da mam lohka hrčka (če že mačke ne pusti!). biggrin.gif
QUOTE(ananas @ 13. 10. 2009 - 22:51) View Post

Drugače imajo ježki ful radi mleko in pasjo hrano. Preverjeno. 2 mesca smo mel na naši parceli dva ježka in smo ju tako futrali smile.gif

QUOTE(Coco* @ 13. 10. 2009 - 23:19) View Post

NE MLEKA! Teta je na nekem predavanju slišala, da je mleko edina hrana, ki se ježu ne sme dat, ker lahko zaradi tega oslepijo or sth. Sem si zapomnila, ker je rekla, da jo je ob poslušanju predavanja prav stisnilo pri srcu, ker so pri njih doma otroci vedno ježke hranili z mlekom.

Ma ja, to mi je že ful folka svetoval, sam sm na netu prebrala, da ne smem.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1664 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 14 October 2009 - 11:32 AM

^ A res? To pa nisem vedla... Ko smo meli še mačka mu je en jež skoz mleko popil laugh.gif
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1665 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 October 2009 - 12:35 PM

Moja Rina ( psička ) je pa skoz kradla solato Rezi ( kopenska želva ) hahahaha, vse ji je pokradla prasicka mala
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1666 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 October 2009 - 12:40 PM

Rea laugh.gif laugh.gif

Ja pasjo/mačjo hrano obožujejo, zmeraj pojejo ostanke iz mačje posode.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1667 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 October 2009 - 09:58 PM

S fantom se sprehajama po parku, nakar me on tak čudno prime, meni spodrsne in padem, on pa pade čez mene. laugh.gif rolleyes.gif Sredi parka, po ravnem. Fak, kaj si je folk mislil laugh.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#1668 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 October 2009 - 10:01 PM

^^ Hahaha, sta mogla biti zabavna.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1669 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 October 2009 - 10:01 PM

^^Ooo, kok luškan! laugh.gif

Jaz pa zadnjič grem lih ven med odmorom, mal v naglici, kolegico mam ob sebi, neki čvekava. V roki sem mela telefon, kličem fanta (mam telefon na ušesu), zvoni, zvoni medtem pa zinem šiit, jaz sem telefon not pozabila. wacko.gif
  • 0

#1670 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 October 2009 - 10:03 PM

Ni blo luškano laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1671 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 29 October 2009 - 11:50 PM

LOL Ana. laugh.gif

Berem en povzetek opravljenih del (s podrocja racunalnistva) in je pisec porocila napisal namesto "parametracija" - "penetracija". Samo, da dogaja. laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1672 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17146 posts

Posted 01 November 2009 - 08:43 AM

Prespala pri kolegici, pa si tak na telefonu naredim budilko, da bom šla pravi čas domov, krgremo še na grobove pogledat. Meni zvoni, pridem domov, pa gledam na uro, pa mi ni blo jasno kak te to da še sploh 8 ni, če sm si jaz naredla budilko na 15 čez 8. Pol pa mi le kapne, da mam na telefonu uro še po starem naštimano. rolleyes.gif Sm si misla rit odgriznit od jeze!
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1673 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 02 November 2009 - 07:01 PM

v četrtek zvečer sem se s kolegico odpravlala na modno revijo modni navdihi za jesen in zimo v celju. zrihtana u nulo. pokličem taxi in ker vedno zamujam sma mal hitele do njega. umes so pa na pločniku popravlali neki vodovod al ka in je bila ful lukna široka dober meter. kolegica je lepo šla malo na okoli kjer ga ni bilo, a jaz sem ga seveda želela preskočit. si lepo uzamem zalet in ga lepo preskočim v 12 cm petkah. a kaj ko sem prletela na robnik in grdo padla, zvila desni gleženj, porajsala po alsfaltu z levo nogo in strgala pajkice. ker ni bilo časa iti domov in se spreoblečti sem si kr lepo malo zafihala pajkice da se sploh ni opazlo, takrat tudi nisem ugotovila da mi kri teče. nato lepo uživam na reviji ter na afterju da sem poabila na to kar se je zgodilo. zjutraj pa obležim v pojstli vsa pokraspana z zelo zatečenim in bolečim gležnom modro zeleno vijolčne barve. mad.gif laugh.gif
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#1674 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17567 posts

Posted 02 November 2009 - 09:26 PM

Zadnič sm bla zvečer sama doma in sem se stuširala/umila lase, oblekla samo spodnji del pižame in si šla sušit lase, vrata sobe sem imela pa odprta. Naenkrat zaslišim, da je prišel brat domov in ker mi ni nekej ful nerodno pred njim sem si samo pokrila joške z roko in šla do vrat, da jih bom zaprla, ampak na hodniku ni stal samo brat temveč tudi njegov sošolc oops.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1675 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 02 November 2009 - 09:44 PM

laugh.gif Mislm da si mu polepšala dan. tongue.gif
  • 0

#1676 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 November 2009 - 10:03 PM

Joj jaz sem pa včeraj hotela strest ene mrvice iz mize dol čez okno, pa sem bila tudi naga, oz. v gatah. Pa valda je blo ogromno nekih bakic pa družin pa poti na pokopališče spodaj, lih ko sem se nagnila čez okno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1677 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 03 November 2009 - 07:11 PM

En moj kolega predava na enmu faksu u LJ. Ne bom povedla ktermu. Pa on pove do takrat pa takrat je treba nardit seminarsko. In pride miss (tut ne bom povedla česa, ampak niti miss SLO al pa universe, ena bolj kvazi pač), pa ga vpraša:

MISS: a jst morm tut nardit seminarsko?
PROFESOR: ja zakaj pa ne?
MISS: ker sem MISS tega in tega.

laugh.gif laugh.gif

Sej mu sploh nism verjela na začetku!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1678 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 03 November 2009 - 07:18 PM

blink.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1679 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 03 November 2009 - 07:20 PM

ohmy.gif ne moreš verjet! laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1680 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 November 2009 - 07:25 PM

Tole je pa tok žalostn da je že smešn.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users