Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1661 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 August 2008 - 06:44 PM

QUOTE(Frida @ 7. 8. 2008 - 16:18) View Post

Lusheve zadeve (seveda ne vse tekoče zadeve) rade spremenijo konsistenco, zato mam jest čisto vse v hladilniku.

Ni fora v tem, da ne bi imela v hladilniku in bi se pokvarilo. Retread sem dobila komaj danes, je še čisto frišen in tudi ni spremenil konsistence. Je čisto enak gost kot prej, tudi vonj je identičen and all, samo da so notr neke pikice. Pa to ne na način, da bi se sesiril in bi bile kakšne grudice, ampak kot da bi stresel notr čiiiiiisto na drobno mleto kokosovo moko - ne preveč, recimo za eno desertno žličko.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1662 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 07 August 2008 - 06:49 PM

Aja.
Ja, pol je pa to, kar je Špela rekla. Včasih zmešajo drugačno mešanico in recimo v trgovini vidiš npr. Running to the Embassy scrub za noge, k majo zloženi dve pošiljki, ene so čist temno zelene, druge pa svetlo zelene pa gre za isto stvar smile.gif
  • 0

#1663 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 August 2008 - 07:39 PM

A ni blo o tem, like, že trimiljonkrat govora?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1664 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 August 2008 - 07:44 PM

Ne, že 52685 miljardokrat, to be exact.

Govora je bilo o tem, da recimo pri Coolaulin balzamu, kjer so notr kokosovi otrobi, jih je v kaki pošiljki več, pri kakšni pa manj. Podobno pri ostalih zadevah, enkrat je kakšne sestavine več, drugič manj. Pri Retreadu pa ni notr nobene koščkaste sestavine, ker je sestavljen samo iz olj in sojinega mleka, tako da je drugače. Zato ne vem, kaj sploh so te mrvice, v tem je fora. Pa tudi pač me je zanimalo, če je imela katera podobne izkušnje s prav tem izdelkom. Sicer pa ... never mind.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1665 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 08 August 2008 - 09:13 AM

Mene pa zanima kateri od balzamov Americam cream ali Retread bi bil bolj primeren za normalne res rahlo izsušene lase? Zadnje čase mi je vsak balzam pretežak in se mi lasje takoj zmastijo tako da iščem nekaj za bolj normalne lase.
  • 0
We must let go to live on.

#1666 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 August 2008 - 02:37 PM

Potem bo boljši American cream, je lažji. Čeprav meni tudi Retread ne masti las, je pa res, da jaz vse balzame zelo temeljito sperem.
  • 0

#1667 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 August 2008 - 03:01 PM

QUOTE(crna @ 7. 8. 2008 - 19:39) View Post

A ni blo o tem, like, že trimiljonkrat govora?

Men je blo ful smešn, ks m brala tvojo oceno, crna, o kemi skin drink k si napisala, da je kot mešanica med putrom in zenfom haha, pol k sm si jo pa kupla sm si misla, joj moja je pa čist drugačnga izgleda in otipa! Zdj, k mam že 2 lončk je pa že spet neke xy konsistence- prej je bla taka trda, bolj kompaktna fina, zdj je pa ko stopljena krema.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1668 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 08 August 2008 - 03:27 PM

Hvala Dilema wink.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1669 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 09 August 2008 - 12:05 AM

http://www.lush.hr/?...r...grupa&id=70

Oh, svašta. Verjetno edini Lush proizvodi, ki se mi resnično zdijo brezveze...in metanje denarja v zrak. Razen, če bi jih uporabila isto kot krogle ali kopeli, vrgla v vodo. Ne pa na tleh tuša...

• 0

#1670 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 09 August 2008 - 11:20 AM

Pa predrago! Potem ti pa vse v odtok uide cry.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1671 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 August 2008 - 04:01 PM

Mislim da ti ne zamaši, ker ne pride ven neka pena, ampak zgolj neka aromatična nespenljiva emulzija. Vonj se pa mogoče dlje obdrži, ne bi vedla.
Se pa strinjam, da ni lih praktično.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1672 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 11 August 2008 - 01:14 PM

Caw! Če ima katera izkušnje z naslednjimi izdelki, upam, da kaj napiše---zanimajo me vonji maslenih krem in olj za kopanje. Nisem še nobenega kupila (čudež, vem), in v trgovinici itak dišijo drugače kot doma. Prosila bi za osebne izkušnje, ne opise iz kataloga kako naj bi dišalo, to poznam.

In sicer maslene kreme:
-Skinny Dip
-Emperor of Ice Cream
-A Ring of Roses
-Almond Butter

Olja za kopanje:
-Elixir
-Dreamtime

• 0

#1673 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 August 2008 - 01:22 PM

Jaz sem imela dve masleni kremi, Skinny Dip in Heavenly Bodies - prvo sem prodala, drugo pa napol porabljeno vrgla v smeti. oops.gif To sta bila tudi dva moja najbolj zgrešena LUSH nakupa. Skinny Dip ima vonj po organskem kokosu, zmešanem z vlažno zemljo, Heavenly Bodies pa čisto po Sonic Death Monkey gelu za prhanje, dobesedno identično. Meni kremi nista všeč, ker ju je ful težko uporabljat, ful se packata, niti pikico se ne penita, ne dasta absolutno nobenega občutka čistoče in svežine, zato sem pazduhe in druge kočljive predele vedno še dodatno umila z gelom za prhanje. Vse skupaj je res messy, pa pakunge so grozne, vse se takoj zmečka in potem deluje napol uporabljena krema v tisti bogi pakungi kot en kupček dreka. laugh.gif
  • 0

#1674 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 August 2008 - 01:23 PM

Moja ocena: SKINNY DIP

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1675 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 August 2008 - 01:30 PM

Flafić, tebi se to peni? Jaz sem ful drgnila in masirala, pa ni nobene pene. Nastane pač taka nekompaktna kremica, brez kakršnihkoli penastih mehurčkov. Tebi naredi prav mehurčkasto peno v pravem pomenu besede? Torej tko kot kakšni navadni geli za prhanje, ali pa pač samo tako kremico?
  • 0

#1676 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 11 August 2008 - 01:32 PM

Oh, kriza, popolnoma različne izkušnje torej cry.gif Tipično za Lush. Mene ful mika kaj sprobat (zaenkrat še najbolj Lemslip, ki ga edinega poznam- je citrusast), ampak še sama ne vem kaj me je skoz nazaj držalo...

Kaj pa trda olja, pozna kdo?

• 0

#1677 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 August 2008 - 01:36 PM

Jaz ne poznam. Imam nasploh smotane izkušnje z 'nenavadnimi' zadevami, ker se skoraj vedno izkažejo za neuporabne - vsaj pri meni. Torej razne kreme v kosu za tuširat, trdi balzami in podobno. Tudi masažne ploščice spadajo v to kategorijo, čeprav so me najprej navdušile, zdej pa vidim, da znajo bit tečne za uporabo in si po njih waaaaay preveč masten. To ni zame, se preveč namatraš ob uporabi in vse skup. Pri Lushu bom redno kupovala gele za prhat, tekoče šampone in regeneratorje, pa kopalne kugle in peneče kopeli. Ostalo me ne privlači več ...
  • 0

#1678 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 August 2008 - 01:37 PM

Jaz sem ugotovila, da moraš med rokami tako malo "mučkati", ko je že raztopljeno, pa pride kremna pena ven. Ni zdaj ona ornk pena, ampak taka rahla, kremasta. Za naravo izdelka se meni zdi, da se ok speni, če se zadeve prav lotiš. Če pa izdelek zgolj mažeš po koži, pa se nič ne peni.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1679 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 August 2008 - 01:41 PM

Ja sej jaz sem odtrgala en košček in ga gnetla in masirala med dlanmi, ker če drgnem kr tko s kosom, itak ni nič vse skupaj. No, pa se mi vseen ni penilo, ne vem zakaj ne. Glavno da ti ustreza, jaz bi jih tudi z veseljem uporabljala, če bi mi ble fajn za uporabljat. V tem primeru bi si zihr privoščla še Limslip in Almond Butter, ker je vonj verjetno res super.
  • 0

#1680 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 11 August 2008 - 01:47 PM

Ah, bom kar v Lushu rekla, če lahko sprobam vse kremce, itak imajo tam tisti lavorček vode in lahko vse sprobaš, pa se potem umiješ. Mogoče bom potem bolj vedela, pri čem sem....Tak mislim da s tem ne bo problemov, ker še same ponujajo, da probaj...

Jaz imam pa do Lusha bolj čuden odnos. Imam par izdelkov, v katere sem enostavno zaljubljena (Rock star, Honey I washed the kids, You snap the whip, Retread, Hsuan wen hua, Soft coeur, Nutts) in če zmanjka, sem precej nesrečna. Po drugi strani pa jih stežka znova kupim, ker ves čas hrepenim po nakupu novega, da sprobam vse, čeprav naj mi potencialno ne bi bilo všeč...edina kozmetik firma, kjer hočem probat vse, pa četudi ni uau. Ne vem kje imam pamet...Absolutely pa hate balzame za ustnice, po novem trde deote (tiste prašne, se vse lomi), niso mi ne vem kaj všeč tekoči geli (izjema je Happy hippy)...teh ne bom več kupila, razen če dobim za darilo...ostalo pa....nekoč nekdaj, upam....

Trenutno imam v načrtu nakup Trichomania, Ultimate shine, Jumping Juniper, Mask of magnaminty, obeh mil (HIWTK in RS, ker mi je obeh zmanjkalo)....pa kako maslo bi, a še razmišljam...

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users