Posted 11 August 2008 - 01:47 PM
Ah, bom kar v Lushu rekla, če lahko sprobam vse kremce, itak imajo tam tisti lavorček vode in lahko vse sprobaš, pa se potem umiješ. Mogoče bom potem bolj vedela, pri čem sem....Tak mislim da s tem ne bo problemov, ker še same ponujajo, da probaj...
Jaz imam pa do Lusha bolj čuden odnos. Imam par izdelkov, v katere sem enostavno zaljubljena (Rock star, Honey I washed the kids, You snap the whip, Retread, Hsuan wen hua, Soft coeur, Nutts) in če zmanjka, sem precej nesrečna. Po drugi strani pa jih stežka znova kupim, ker ves čas hrepenim po nakupu novega, da sprobam vse, čeprav naj mi potencialno ne bi bilo všeč...edina kozmetik firma, kjer hočem probat vse, pa četudi ni uau. Ne vem kje imam pamet...Absolutely pa hate balzame za ustnice, po novem trde deote (tiste prašne, se vse lomi), niso mi ne vem kaj všeč tekoči geli (izjema je Happy hippy)...teh ne bom več kupila, razen če dobim za darilo...ostalo pa....nekoč nekdaj, upam....
Trenutno imam v načrtu nakup Trichomania, Ultimate shine, Jumping Juniper, Mask of magnaminty, obeh mil (HIWTK in RS, ker mi je obeh zmanjkalo)....pa kako maslo bi, a še razmišljam...