Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1661 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 January 2013 - 04:05 PM

Žajbelj,

:D :D

Felicity: za letenje povsod piše drugače:

bi radi pobegnili iz svojega nadzorovanega, omejenega sveta, ki vas duši. Srečni, ker ste ušli, delate akrobacije in uživate v svoji svobodi.

Sedaj morate ugotoviti le, čemu v življenju bi radi pobegnili.

Sanje o dolgem poletu – pred vami so lepi časi, polni veselja in sreče. Pomen sanj o nizkem letenju – bolj slabe rezultate dosegate pri svojem poslu. Sanje o hitrem letenju – bolezen. Leteti z umetnimi krili – sanje razlagajo o sreči. Če ste v sanjah sredi letenja strmoglavili – nepričakovane težave. Sanje o tem da opazujete druge pri letenju – nekomu zavidate.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1662 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 22 January 2013 - 07:49 PM

:)

• 0
Salvia officinalis

#1663 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 02 February 2013 - 12:41 PM

Sanjala sem, da me je ena punca, ki jo spremljam na youtubu povabila k sebi domov v Kalifornijo. Odšla sem tja in imela je prav hišo na obali. Razkazala mi je celo hišo in sobo v kateri naj bi jaz spala. Bila je res lepa sanjska okolica. Potem sva šli ven na plažo in malo poležavali. Kar naenkrat so začeli prihajati valovi, najprej ful majhni in sva se še ful smejali kaj je to....na to je prišel večji, ki naju je prav potopil in v sanjah sem komaj čakala, da spet zadiham....nato sva zagledali ogromen val in ta punca je rekla, da kaj takega še nikoli ni videla. Začeli sva bežati v hrib, ampak naju je voda čedalje bolj dosegala, spomnim se kako sem pogledala v dolino in, ko sem videla višino vala me je kar stisnilo...in s kakšno hitrostjo se mi je približeval....nato sva nekaj na glas računali v katero smer bi bilo najbolj pametno bežati...potem naju je spet potopilo in sem prav čutila kako ne morem na površje...bila je tudi grozna temnejša voda....potem je bilo pa konec sanj.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1664 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25873 posts

Posted 03 February 2013 - 12:38 PM

Danes sredi noci R skoci v luft in v paniki zavpije OH MY GOD!, kar je seveda pritegnilo mojo pozornost. In ga vprasam, kaj je, pa mi odgovori 'the slopes! they are soo steep!'. Par sekund tisine, potem pa jaz nazaj: 'babe, we're in Holland, there IS no slopes here' :D. Ampak mi je hotel na vsak nacin dokazat, da se motim, je sel zavese odgrinjat, hahaha :D. Bogi. Kaj gorski zrak dela ljudem iz nizin, haha  :hooray: .

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1665 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 03 February 2013 - 01:31 PM

Da sem bila pri pouku angleščine, profesorica je bila pa moja osebna zdravnica.

• 0

#1666 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 February 2013 - 10:06 PM

Beea, živjo! Ti si moja abecedna sestrica :D

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1667 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 04 February 2013 - 09:50 AM

Jaz imam spet obdobje neprestanih mor/sanj.

Sanjala sem, da smo imeli nekakšno tekmovanje v pohodništvu, prijavili so se tudi nekateri moji sosedje. Cilj je bil, da čim hitreje prehodiš to pot, ki je imela polno zank in ovir. Na pot sva se odpravila po dva skupaj, jaz z enim mojim sosedom. Pot je sicer bila zelo lepa, taka travnata, potem pa mi je ta sosed rekel, da naj za vsak slučaj vzamem eno dobro palico oz. vejo, in sem jo. Čez par metrov sva naletela na kačo, ki nama je ovirala pot. Bila je ogromna, dolga debela in črna. Ta sosed je šel z vejo za kačo jaz pa sem prav tako z vejo stala pred njo. Neprestano je sikala proti imeni in poskušala napad name. V tistem je tudi sosed kot, da bi se obrnil proti meni, z vejo prepodil kačo proti meni, jaz pa refleksno nazaj proti njemu. Bilo je res mučno, saj se je kača plazila iz ene strani v drugo, na koncu pa me je končno obšla.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1668 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 05 February 2013 - 12:35 PM

Sanjala sem, da sem dobila belo mucico s tigrasto glavo po imenu Lulu. :wub:
  • 0

After all this time?

Always.

#1669 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 05 February 2013 - 05:22 PM

Lulu, le zakaj. :D

• 0

#1670 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 05 February 2013 - 05:28 PM

:o

Omg, nisem pomislila! Sem mislila da zaradi moje Lole, kužike! Ampak tut ta Lulu bi bila možna, hahaha. Šit. :D

• 0

After all this time?

Always.

#1671 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 February 2013 - 12:10 PM

Sanjala sem da me je napadel na podstrešju naše hiše (prostor je v sanjah izgledal točno enako kot v resnici) nekakšen serijski morilec, bil je za masko. Bile so čudne sanje, na koncu mu naj bi me pomagal ubiti tudi moj brat. Vem, da sem se dušila bila na nekakšni mizi kjer me naj bi razrezal in vem, da sem na koncu tudi umrla. Te sanje so bile tako grozne, da sem se prav zbudila ob dveh zjutraj in bila vesela da niso resnične.

:confused:

• 0

#1672 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 20 February 2013 - 08:54 AM

Jaz sem tudi imela grozne sanje. Morala sem biti zraven brutalnega mučenja enega moškega. Ne spominjam se veliko, le zadnjih dveh prizorov preden sem se zbudila, Lulčka so mu ribali na ribežen za parmezan, potem pa je moral seksati. Grozno je bilo, kriki, prošnje. Edinkrat, da sem bila vesela, da me je fant zbudil.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1673 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 20 February 2013 - 01:18 PM

:lol1:

Sori, moram se režat, tiča so mu ribali na ribežl za parmezan, pol je moral pa seksat. A je prosil, naj ne seksa, ali naj seksa.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1674 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 24 February 2013 - 07:13 PM

Jaz sem zadnje čase očitno pod takim stresom in skoz se mi podijo ene misli po glavi, vsak drugi dan sanjam.

Nazadnje sem sanjala, da sem hodila ob potoku in v daljavi zagledala zraven nasad sivke....sem stekla tja, da bi jo nabrala pa sem odgrnila grmovje in je bila že pobrana.

:butl:

Lavender by the old dream books is a symbol for a happy and successful time, this flower announces new phase in your life, which will be much more joyful.

Upam, da res.

• 0

#1675 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 February 2013 - 08:08 PM

Šrilanko sem sanjala. :cry:

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1676 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 25 February 2013 - 11:08 AM

Jaz pa sem njega sanjala. Tako sem ga bila vesela, se še zdaj spomnim.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1677 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25873 posts

Posted 25 February 2013 - 11:27 AM

Jaz sem pa sanjala JJ : D Menda so imeli neko proslavo v veliki dvorani, v kateri je bilo nekih 20 ljudi morda, vkljucno z mano, mamo in ocetom. JJ je imel govor in ful smesno opravo (modro jakno, spodaj pa blesceco zlato srajco in ujemajoce hlace, oboje s crnim potiskom sovic (: D). Po koncanem govoru so notri prinesli ogromno roza torto, na kateri je pisalo * ON * (nanasajoc se na Janso, ker je pac taka zvezda).

Ko sem se zbudila, sem se skoraj zadusila od smeha.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1678 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27617 posts

Posted 16 March 2013 - 11:36 PM

Meni se je danes sanjalo, da sem bila s Heveo in Sajkom na smučanju in preden smo šli na smuči, sva morali Sajku pripraviti kup nekih napitkov. : ))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1679 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 18 March 2013 - 10:17 AM

Sanjala sem. da sem v našem apartmaju in da smo se odločili, da se sploh ne bomo vrnili v Slo.  Žal mi je, da so samo sanje.

• 0

#1680 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 18 March 2013 - 08:20 PM

Meni se je danes sanjalo, da sem bila s Heveo in Sajkom na smučanju in preden smo šli na smuči, sva morali Sajku pripraviti kup nekih napitkov. : ))

Sajk odobrava. :lol:

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users