Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#1661 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 31 May 2020 - 04:10 PM

Ma ne morem ga več poslušat.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1662 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28096 posts

Posted 31 May 2020 - 07:29 PM

:D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1663 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4322 posts

Posted 02 June 2020 - 09:40 AM

Pa se je začelo v šoli. Me zanima kako bodo zdaj reagirali vsi vpleteni, ker tako bo verjetno potekalo pri vseh teh novih okužbah. Prav tako me zanima ali bodo povedali, če poznajo vir okužbe.

• 0

#1664 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 02 June 2020 - 09:42 AM

Našadva gresta jutri prvi dan v šolo. Mene tudi zanima kako bo izgledalo.

Menda bodo na predmetni stopnji tudi imeli pouk ves čas v istem razredu, do razreda morajo z masko in ne smejo se približat en drugemu na 1,5m.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1665 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4322 posts

Posted 02 June 2020 - 09:48 AM

Kami počakaj na večer. Mogoče si še premislijo, glede na to, da je okužba najdena v šoli. :D

• 0

#1666 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32755 posts

Posted 02 June 2020 - 09:49 AM

Aja? Nisem nič sledila zdaj....

• 0

#1667 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4322 posts

Posted 02 June 2020 - 09:50 AM

https://www.rtvslo.s...mariboru/525827

• 0

#1668 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 02 June 2020 - 09:54 AM

hahahaha

Jaz sem ravno včeraj podpisovala, da sta zdrava, kot dren :D

če bodo pa šli samo za par dni v šolo, pa tudi prav. Meni se ne dan več sekirat na to temo :P

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1669 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17273 posts

Posted 02 June 2020 - 12:00 PM

A je kera vidla un video od kreka ki krozi...
Aj me boze ej.
"Priporocil je toliko, da jih ni mogoce v eni glavi imet" - Milan Krek
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1670 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 02 June 2020 - 12:03 PM

😷😷😷😷 [copypaste]
Da bo vsem jasno:

Maske niso več obvezne, razen do takrat, ko so še obvezne. To je že zdaj, ampak ne še takoj zdaj. Še vedno so priporočene za bolne ljudi, ampak bolni ljudje morajo ostati doma. Razen, ko ne morejo ostati doma. Ostalim mask ni več potrebno nosit, ampak jih vseeno morajo nosit, ker so obvezne in samo priporočene. NIJZ je pripravil priporočila, ampak direktor NIJZ jih še ni uspel prebrati, zato ne ve, kdaj in kje so maske priporočljive. Lahko si pa sami preberemo, če piše. Ker lahko, da ne piše, ker se tako ne ve, kaj piše. Vse je urejeno, samo nihče ne ve, kako je urejeno.

Z masko sebe tako ne ščitimo, zato jo rabimo samo, ko bi mi lahko ogrožali druge. Razen, ko jo rabimo za samozaščito. Maske bodo postale del našega vsakdana, ampak nam jih ni treba več nositi. Razen, ko jih je nujno nositi. V trgovino gremo lahko z masko v žepu. Ker jo bomo lahko potrebovali ali pa tudi ne. Ker v prostor gre lahko samo toliko ljudi, da je možna 1,5 metrska razdalja. Več jih ne sme biti v prostoru. Razen, ko so lahko. In takrat so maske obvezne, ne priporočene, ne, kako že - priporočeno obvezne!

Obvezen in priporočen pa je bil prelet vojaških letal. Ker vojaška letala so znak upanja in sreče. Štiriperesne deteljice neba so in ni boljšega načina za oznanitev konca epidemije, kot s sredstvi za ubijanje. Povsem neprimerno bi bilo, da bi se denar za prelet namenil čemu drugemu. Na primer UV razkuževalcem prostorov, ker je epidemije tako konec in so ukrepi preklicani. Razen tistih, ki še ostajajo v veljavi!

Jaz se temu rezim, objavila kolegica na fb.

Pa za vrtovcke.

Attached Files

• 0

#1671 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19486 posts

Posted 02 June 2020 - 12:07 PM

Lol haha
  • 0

#1672 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 02 June 2020 - 01:15 PM

Od preverjenega vira sem danes slišala, da si je Krek že dolgo želel postat direktor NIJZ in se je pač prodal, da so se uresničile njegove mokre sanje 😁 Pirnatova pa bi v vsakem primeru letela, ker se ji je stolček majal že v prejšnji vladi. NIJZ je namreč odgovoren tudi za dolge čakalne vrste...
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1673 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 02 June 2020 - 01:19 PM

Ma prodal cemu? Clovek nikoli ni imel nobene integritete.
  • 0

#1674 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28096 posts

Posted 02 June 2020 - 10:27 PM

Hahaha, “Orin” zapis s FB, dobro povzeto stanje... .
  • 0

#1675 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 03 June 2020 - 10:37 AM

Zdaj se lahko norca delamo. Ravno berem, da so Svedi priznali, da niso ravnali primerno. Najvisjo umrljivost imajo.

Mama enega fantka je zadnjic razlagala, da je pripovedoval, da so sosolko testirali in je bila "nedolzna":D
  • 0

#1676 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28096 posts

Posted 03 June 2020 - 07:52 PM

Sem tudi jaz slišala za Švede. A ni bil 14 dni nazaj švedski model vsem za vzor?
  • 0

#1677 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 04 June 2020 - 06:20 AM

Nekaterim je še vedno.

Ora, kje si brala za Švede? Ravnokar gledam https://www.worldome...fo/coronavirus/ in pri smrtih na milijon populacije so ga najbolj naj*** Belgijci (ajd, San Marino je še pred njimi), potem sledi Andorra (tud njih ne vem, če bi štela, glede na to, da jih je samo 77.000), potem pa UK, Španija, Italija in šele za njimi Švedska. Je pa res, da so izmed vseh naštetih naredili minimalno število testov in da jih zaradi tega ne moremo upoštevati v "isto statistiko".

• 0

#1678 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 04 June 2020 - 07:53 AM

Ah na Zurnalu nekje, naletela slucajno, ne brskam za kaksnimi "zaneslivejsimi" stranmi, ker itak ne mores popolnoma povezat, eni so delali vec testov, drugi so vse smrti covidu pripisali...
https://www.zurnal24...-priznal-347927
  • 0

#1679 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 04 June 2020 - 09:11 AM

Berem, da je Italija včeraj odprla mejo za EU citizens. Midva bi zdaj ful rada prišla do vikenda, preverila sva že pri naši policiji in kar se naše strani tiče, ni problema in ni potrebna karantena. Čakava še odgovor z ITA veleposlaništva. Ima kdo preverjeno info?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1680 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17574 posts

Posted 04 June 2020 - 10:39 AM

Brez karantene gres tja, ja. Tudi v Avstrijo. Avstrijci in Italijani pa k nam ne kar tako.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users