Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1661 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 27 October 2022 - 02:10 PM

Haha, zgleda je zbrisala. Sem šla zdaj pogledat. Za storijem one slike oil on canvas, je imela potem screenshoot ene, ki ji je za minimalca napisala, in je K. odgovorila, da se heca in da večina njenih sledilk razume. Zdaj pa tega ni več, je zgleda morala ful kakih komentarjev dobit, da je zbrisala. Toliko o tem kako je ona odkrita in direktna in se ne pretvarja. 

Edit: Frčica, a si ji kaj napisala? :)

Ja, od mene je bil screenshot

Enkrat se je pohvalila, da ji je mentor za diplomo odgovoril v par minutah, ko mu je poslala diplomo. In to dala kot kompliment mentorju. Jesus ženska, tudi prebral je ni :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1662 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32336 posts

Posted 27 October 2022 - 02:18 PM

Zakaj pa sledite tej ženski? A ma drugače kaj pametnega za povedat?
  • 0

#1663 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 27 October 2022 - 02:26 PM

Se tudi jaz sprašujem, zakaj ji sledim.

Ko potuje, ima kakšno fajn destinacijo, pa še kakšen preblisk. AMpak njen stil in nekritičan pozitivnost mi pa nista všeč. Nekaterim tudi sledim zato, da nisem preveč le v svojem mehurčku. Da vidim kam sploh svet gre.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1664 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 October 2022 - 02:43 PM

Kaj pa je napisala?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1665 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17005 posts

Posted 27 October 2022 - 03:15 PM

Tole sliko je dala. Potem pa je imela screnshoot sporočila, ocitno od Frcice, kjer je bilo nekaj v smislu, da je to nespoštljivo/neobčutljivo do ljudi z minimalcem. Na to je imela pa odgovor, ces da se hecala, da vrjame da je komu tezko, ampak da se da s humorjem marsikaj resit.
Pa ze zadnjic je imela, da ce so visoke cene energentov, se bomo pac vec stiskali pa caje pili in svece kurili al nekaj. Pa da kljub visokim cenam, ne smemo nehat joti v kino, restavracije, kupovat umetniskih del lokalcev ipd, ker to bogati cloveka in da je treba podpirat male ustvarjalce, ker jih je toliko propadlo med korono.

Attached Files

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1666 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 27 October 2022 - 03:43 PM

:lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1667 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 October 2022 - 06:54 PM

Hvala, lol. Pol se pa poskušajo naslikat, kako so relatable in prizemljene :wacko:

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1668 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 29 October 2022 - 07:32 AM

Tamara je danes koncno odprla temo "mladoletni in fluidnost spolov."
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1669 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46056 posts

Posted 29 October 2022 - 09:03 AM

Tamara who? Dajte prosim napisat se ime njihovega IG profila. Jaz vecinoma ob teh omembah po imenu nimam pojma za koga sploh gre.
  • 0

#1670 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 29 October 2022 - 11:12 AM

@tamarasimovic
  • 0

#1671 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17005 posts

Posted 02 November 2022 - 09:52 PM

Malo sem gledala objave od Tajke @cosmedoc in sta mi dve stvari padli v oci. Ona je nekje mojih let, ampak na posnetkih mi deluje kot da ima nepremično celo in obrvi, pa pri govoru mi njene ustnice ful nenaravno delujejo. Kot da skriva zobe, pazi na govorico ali nekaj. Sej ne znam prav določiti kaj, ampak mi oblikovanje ustnic medtem ko govori ne deluje naravno. :)
Deugace je lusna punca, pa kožo ima ful lepo.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1672 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 03 November 2022 - 06:31 AM

Pri andrejagerl sm pogledala storyje na temo bii,zanimivo.
  • 0

#1673 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17633 posts

Posted 03 November 2022 - 07:22 AM

Ja, očitno so dokazi o tem.
Tajka ni v 30ih, pomoje je okoli 25.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1674 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 03 November 2022 - 07:54 AM

Mene njeno šobljenje in posladkan glas tako nervira, da jo preskočim.

• 0

#1675 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19182 posts

Posted 03 November 2022 - 08:03 AM

Mene tudi. Ne vem sploh, zakaj ji sledim. :D

• 0

#1676 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 03 November 2022 - 08:06 AM

Jaz ji zato, ker kdaj samo kaj napiše. Tisto še preberem.

• 0

#1677 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86004 posts

Posted 03 November 2022 - 08:57 AM

Jaz ji ne sledim, ampak a ni ona ful mozoljasta? Spomnim se ene primerjave z in brez MU.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1678 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 03 November 2022 - 09:15 AM

Kaj pa ima to veze?
Imela je akne, ja, in je uporabljala roaccutane.
  • 0

#1679 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17633 posts

Posted 03 November 2022 - 09:20 AM

Koža se ji je po Roaccutane drastično popravila.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1680 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86004 posts

Posted 03 November 2022 - 09:29 AM

Aha. Nobene veze, samo tasika je napisala, da ima ful lepo kozo.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users