Anti-aging nega
Posted 07 February 2021 - 06:15 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 February 2021 - 08:51 AM
Meni se je pa pojavil peroralni dermatitis po dolgem času. Zgleda imam malo preveč agresivno nego pa še maska. Zdaj ne vem, ali naj dam vse stran za nekaj časa ali samo po bradi ne mažem pač...
Posted 18 February 2021 - 09:28 AM
Joj, saj ni čudno. Jaz pogumnica sem začela s tretinoinom kar 2x na teden, samo 2 dni sem imela vmes pavze. pa še s salicilno sem si umila zjutraj pa 1 dan prej Skinoren haha. Jutri bom verjetno mela masaker.
Posted 18 February 2021 - 09:35 AM

Posted 18 February 2021 - 09:38 AM
Haha, potem pa res ni čudno. Ta Keterel je lahko precej zahrbten se mi zdi, ker po uporabi nimaš nobenega občutka, da si kaj tako močnega uporabil, ni zategovanja nič. Posledično hitro pretiravaš, potem pa se ti maščuje. Jaz imam naslednji dan ali dva po nanosu po navadi malo rdečo v nazolabialni gubi, tudi lupim se načeloma samo tam.
[Napoleon]
Posted 18 February 2021 - 09:39 AM
Pa jaa, če je tak fajn za nanašat. pa nič ne peče ali karkoli...
Posted 18 February 2021 - 09:43 AM
Zadnjič sem brala na Cosmedoc, da je treba pri tretinoinu vedno začet z najnižjo. To je potem koliko, 0,025 %?
Ne vem pa, ali to velja v vsakem primeru, tudi če si nad 30 let in da si prej že uporabljal retinol, retinoide, kisline?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 February 2021 - 09:44 AM
Posted 18 February 2021 - 09:47 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 February 2021 - 09:53 AM
Ce ne bi za darilo dobila mi ne bi padlo na pamet testirat!
Posted 18 February 2021 - 11:00 AM
Jaz sem tudi en malo pretiravala z retinoidi. Pa ne tvojim, Tašika, imam še močnejšega.Oluščila sem se po bradi, po nosu, med obrvmi. Prvič vživljenju, da sem uporabljala potem res mastne kreme. Sempa uporabila najprej 1x tedensko, potem pa 2x, ampak je bilo očitno preveč.Zdaj sem preklopila na manj močnega.
Ni pa še reakcije kože v smislu lepšega videza, se urim v potrpežljivosti.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 February 2021 - 11:03 AM
Sploh ne stekam. To je slana voda? Ali je sol odvzeta? Ce je slana, susi.
Posted 18 February 2021 - 11:04 AM
Posted 18 February 2021 - 11:11 AM
To lahko traja 1 leto, da se kaj vidi.
Sploh ne stekam. To je slana voda? Ali je sol odvzeta? Ce je slana, susi.
Joj, ne to govorit. 1leto
Tudi jaz ne štekam tele slane vode. Sem prebralaopis, ampak me ne prepriča. Posebejsem zastrigla ob omembi skodranih las, ampak jaz na morju nikoli nisem imela lepih las, ampak izsušene - sol seveda.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 February 2021 - 02:38 PM
Ja, jaz sem začela s tem odstotkom (0.025) in ne zaznavam nobenih stranskih učinkov (uporabljam dvakrat tedensko). Mi je pa kozmetičarka na negi obraza rekla, da se mi koža lušči veliko bolj kot običajno.Kakšno koncentracijo imate?
Zadnjič sem brala na Cosmedoc, da je treba pri tretinoinu vedno začet z najnižjo. To je potem koliko, 0,025 %?
Posted 18 February 2021 - 03:36 PM
Caffein solitionod TO mi prevec izsusi kozo ceprav izgledam po njem manj nenaspana.
Saj to ni mišljeno za samostojno uporabo. Jaz dam kremo čez.
Drugače ste me pa spomnile, zakaj ne uporabljam retinoidov (poleg tega, da mi je redno nanašanje SPF odveč). Meni ni hujšega od luščenja, že tako uporabljam zelo hranljivo nego, da se mu v hladnejših mesecih izognem. Mogoče bom drugače razmišljala, ko bom imela vidne gube, ampak dvomim, ker so na suhi koži še bolj vidne. Ko sem še spremljala ADP in videla tisto njeno kožo, me je kar zmrazilo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 February 2021 - 03:50 PM
Posted 18 February 2021 - 04:21 PM

Posted 18 February 2021 - 04:31 PM
Posted 18 February 2021 - 04:34 PM
Meni je pa Triacneal Expert fajn, luščim se ne veliko, ampak niti ne uporabljam zraven še kakšnih mask, pilingov.
Jaz bi pa poskusila s tretinoinom, me firbec matra, potem jeseni. Tako da se bom priporočala Tasiki ali Fridi, če bosta kaj kupovali.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users