Jump to content

Photo

Anti-aging nega

• Please log in to reply
2184 replies to this topic

#1661 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 07 February 2021 - 06:15 PM

Na moja-lekarna je TF znizan s kodo ANASAN20.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1662 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19135 posts

Posted 18 February 2021 - 08:51 AM

Meni se je pa pojavil peroralni dermatitis po dolgem času. Zgleda imam malo preveč agresivno nego pa še maska. Zdaj ne vem, ali naj dam vse stran za nekaj časa ali samo po bradi ne mažem pač...

• 0

#1663 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19135 posts

Posted 18 February 2021 - 09:28 AM

Joj, saj ni čudno. Jaz pogumnica sem začela s tretinoinom kar 2x na teden, samo 2 dni sem imela vmes pavze. :ph34r: pa še s salicilno sem si umila zjutraj pa 1 dan prej Skinoren haha. Jutri bom verjetno mela masaker.

• 0

#1664 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 18 February 2021 - 09:35 AM

Uuu tole pa je! :D
  • 0

#1665 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16972 posts

Posted 18 February 2021 - 09:38 AM

Haha, potem pa res ni čudno. Ta Keterel je lahko precej zahrbten se mi zdi, ker po uporabi nimaš nobenega občutka, da si kaj tako močnega uporabil, ni zategovanja nič. Posledično hitro pretiravaš, potem pa se ti maščuje. Jaz imam naslednji dan ali dva po nanosu po navadi malo rdečo v nazolabialni gubi, tudi lupim se načeloma samo tam. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1666 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19135 posts

Posted 18 February 2021 - 09:39 AM

Pa jaa, če je tak fajn za nanašat. :D pa nič ne peče ali karkoli...

• 0

#1667 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23283 posts

Posted 18 February 2021 - 09:43 AM

Kakšno koncentracijo imate?
Zadnjič sem brala na Cosmedoc, da je treba pri tretinoinu vedno začet z najnižjo. To je potem koliko, 0,025 %?

Ne vem pa, ali to velja v vsakem primeru, tudi če si nad 30 let in da si prej že uporabljal retinol, retinoide, kisline?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1668 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 18 February 2021 - 09:44 AM

Jaz sem zdaj zacela spey malo bolj skrbet...prej mi ni niti zneslo. Z vode in mila zvecer pa Becutan zjutraj in zvecer ter obcasno glineno masko in slanico sem prisla se nazaj na C vit.zvecer pa narocela sem CeraVe vlazilno in nekaj od Mizona za okrog oci. A bi bilo se kaj dobro uporabljat? Vecinoma imam izrazne gube okrog oci. Caffein solitionod TO mi prevec izsusi kozo ceprav izgledam po njem manj nenaspana. Bolj ko berem to temo bolj mi je jasno da sem ful aut.
  • 0

#1669 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 18 February 2021 - 09:47 AM

Kaj je to slanica?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1670 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 18 February 2021 - 09:53 AM

Ej to je ena zanimiva rec ves 😁 http://www.thalasso-...amaticna-voda_6

Ce ne bi za darilo dobila mi ne bi padlo na pamet testirat!
  • 0

#1671 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 18 February 2021 - 11:00 AM

Jaz sem tudi en malo pretiravala z retinoidi. Pa ne tvojim, Tašika, imam še močnejšega.Oluščila sem se po bradi, po nosu, med obrvmi. Prvič vživljenju, da sem uporabljala potem res mastne kreme. Sempa uporabila najprej 1x tedensko, potem pa 2x, ampak je bilo očitno preveč.Zdaj sem preklopila na manj močnega.

Ni pa še reakcije kože v smislu lepšega videza, se urim v potrpežljivosti.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1672 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 18 February 2021 - 11:03 AM

To lahko traja 1 leto, da se kaj vidi.
Sploh ne stekam. To je slana voda? Ali je sol odvzeta? Ce je slana, susi.
  • 0

Tumblr

#1673 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 18 February 2021 - 11:04 AM

Saj jo speres.
  • 0

#1674 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 18 February 2021 - 11:11 AM

To lahko traja 1 leto, da se kaj vidi.
Sploh ne stekam. To je slana voda? Ali je sol odvzeta? Ce je slana, susi.

Joj, ne to govorit. 1leto :wacko:

Tudi jaz ne štekam tele slane vode. Sem prebralaopis, ampak me ne prepriča. Posebejsem zastrigla ob omembi skodranih las, ampak jaz na morju nikoli nisem imela lepih las, ampak izsušene - sol seveda.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1675 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27634 posts

Posted 18 February 2021 - 02:38 PM

Kakšno koncentracijo imate?
Zadnjič sem brala na Cosmedoc, da je treba pri tretinoinu vedno začet z najnižjo. To je potem koliko, 0,025 %?

Ja, jaz sem začela s tem odstotkom (0.025) in ne zaznavam nobenih stranskih učinkov (uporabljam dvakrat tedensko). Mi je pa kozmetičarka na negi obraza rekla, da se mi koža lušči veliko bolj kot običajno.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1676 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85899 posts

Posted 18 February 2021 - 03:36 PM

Caffein solitionod TO mi prevec izsusi kozo ceprav izgledam po njem manj nenaspana.

Saj to ni mišljeno za samostojno uporabo. Jaz dam kremo čez.

Drugače ste me pa spomnile, zakaj ne uporabljam retinoidov (poleg tega, da mi je redno nanašanje SPF odveč). :D Meni ni hujšega od luščenja, že tako uporabljam zelo hranljivo nego, da se mu v hladnejših mesecih izognem. Mogoče bom drugače razmišljala, ko bom imela vidne gube, ampak dvomim, ker so na suhi koži še bolj vidne. Ko sem še spremljala ADP in videla tisto njeno kožo, me je kar zmrazilo. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1677 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 18 February 2021 - 03:50 PM

Zaenkrat se nisem nasla take,ki bi mi dovolj navlazila, ampak imam okrog oci ravno najvec gubic. Bom poskusila zdaj se s to kremo za okrog oci, ce ne ti ga lahko tudi posljem, ce zelis.
  • 0

#1678 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 18 February 2021 - 04:21 PM

Jaz tudi ne uporabljam vec retinoidov. Ne vidim neke razlike :D Ora, meni je res dobra Cicaplast. Za vse poskrbi. Vlago, mascobo, mraz... Zvecer ful na debelo namazem. Ne uporabljam nic drugega, razen za poleti bom kaksen dober SPF rabila (cistim tudi valda, ampak se mi vcasih zvecer niti ne da).
  • 0

Tumblr

#1679 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 18 February 2021 - 04:31 PM

Zdaj bom poskusila CeraVe.
  • 0

#1680 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23283 posts

Posted 18 February 2021 - 04:34 PM

Potrjujem za Cicaplast. Sem oklevala glede nakupa, potem sem pa vseeno naročila, ko je bila ravno neka akcija in sem rekla, da če meni ne bo v redu za obraz, jo lahko za tamalo tudi uporabljam. No pa saj že tako se mi ne zdi neka ful pretirana cena.

Meni je pa Triacneal Expert fajn, luščim se ne veliko, ampak niti ne uporabljam zraven še kakšnih mask, pilingov.

Jaz bi pa poskusila s tretinoinom, me firbec matra, potem jeseni. Tako da se bom priporočala Tasiki ali Fridi, če bosta kaj kupovali. :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users