Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#1661 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 February 2013 - 09:58 AM

A cover slike se ne da nikakor zaklenit pred drugimi, ki niso tvoji prijatelji?

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1662 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 February 2013 - 09:59 AM

Ne, je public.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1663 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 February 2013 - 11:32 PM

http://www.facebook....andra.s.fortuna

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1664 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 21 February 2013 - 08:22 AM

Joj.

Sej sem že pisala enkrat to, ampak se navezuje - punca mojega sošolca iz oš, se je med nosečnostjo preimenovala v Srečka Nosečka, ko je rodila pa v Mami XyZ...

• 0

#1665 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 February 2013 - 08:39 AM

LOL, na kaj je pa ponosna, nase al na froca? :roll:

Frida, a ko je postala Mami pa ni bla več srečna? :twisted:

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1666 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24545 posts

Posted 21 February 2013 - 09:04 AM

http://www.facebook....andra.s.fortuna

sem si ravno vbrizgala dozo inzulina!

In naj še enkrat povem, da mi gredo na živce slike otrok v profilni sliki!!!!!

Organiziram obletnico ... punce si spremenijo priimke, slika je od enega otroka ... in nimam pojma kdo je zdaj kdo. In moram na vsakega posebej kliknit, da vidim kdo so skupni prijatelji ... ali paše zraven ali ne.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1667 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 February 2013 - 10:29 AM

Kaj tole pomeni Pri Nastavitvah varnosti: Aktivne seje

Current Session Lokacija: Kranj, 52, SI (Približno) Vrsta naprave: Firefox on Windows XP
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1668 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 March 2013 - 07:34 AM

Se je kateri že zgodilo, da ko ste se logirale na FB, da je bilo izpisano, da se je nekdo hotel logirati pod tvojim imenom? Fant se je včeraj po res dolgem času in je pisalo, če je bil kaj v Ottawi v zadnjem času :lol:

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1669 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 March 2013 - 11:40 AM

Ne, mi je pa enkrat na gmailu javilo, da se je želel nekdo vpisati iz UK. Sem se potem spomnila, da sem se tam enkrat vpisovala na gmail v enem hotelu...potem sem spremenila geslo pa je bilo kul.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1670 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 07 March 2013 - 08:01 PM

Ja, meni se je enkrat logiral nekdo iz neke azijske države. Sem tudi spremenila geslo.

• 0
Salvia officinalis

#1671 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 March 2013 - 08:05 PM

Hvala. Mi ej pa čudno, kje so ga našli :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1672 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 21 March 2013 - 09:28 PM

Kaj tole pomeni Pri Nastavitvah varnosti: Aktivne seje

Current Session Lokacija: Kranj, 52, SI (Približno) Vrsta naprave: Firefox on Windows XP

To pomeni, da je bil nekdo iz Kranja, s te naprave, na tvojem FB-ju vpisan.

• 0

#1673 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 21 March 2013 - 11:09 PM

Ne nujno. Se spomnim, da je meni vedno pisalo Škofja Loka... pa sem 50km stran doma.

• 0

#1674 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 27 March 2013 - 01:24 PM

Kje se vidijo poslane prošnje za prijateljstvo? Če želiš pogledati, a imaš kakšne prošnje, ki si jih poslal, pa oseba ni odgovorila na njih...

• 0

#1675 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 31 March 2013 - 11:59 PM

s časovnice sem skrila dnevnik dejavnosti, zdaj bi ga pa rada dala nazaj, pa nikjer ne najdem te možnosti.

• 0

#1676 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 April 2013 - 08:22 AM

A misliš activity log? Tega itak ni več na časovnici, če se ne motim, imaš tam na cover sliki en gumb, kjer lahko preveriš.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 01 April 2013 - 10:12 PM

Mislim, da sem tole že enkrat spraševala, ampak ni bilo odgovora (vsaj upam, da ga nisem spregledala, tudi iskalnik mi ni nič našel): včasih sem imela na fb ob strani možnost, da sem kliknila na fotografije in mi je pokazalo fotografije, ki so bile objavljene v zadnjem času (od prijateljev), sedaj, če na to kliknem, mi vrže na moje fotografije, namesto njihove. Torej, kje lahko kliknem, da se mi bodo spet prikazale fotografije prijateljev, ne da bi rabila na njihov profil it (pač v takšnem stilu kot je news feed, samo da bi mi samo objave s fotografijami prikazalo)? Upam, da veste kaj mislim. 

• 0

#1678 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 April 2013 - 10:27 PM

Ja, to je pač sprememba, ki je neumna, ampak ja, žal. Mislim da te funkcije, ki jo imaš ti v mislih več ni.

• 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 01 April 2013 - 10:32 PM

Hvala za odgovor. Ja, res kr neki.

• 0

#1680 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 05 April 2013 - 07:03 PM

Mladenič je imel punco. Bil je že utrujen od tega, ker ona mu je pošiljala sporočilo vsako uro, v katerem je pisalo: "Pogrešam te" ali "rada te imam". Eno noč pred spanjem je prejel sporočilo, ampak namesto da bi prebral, je šel spat. Zjutraj ga je zbudil klic. Bilo je mama od dekleta,ki je v solzah rekla, da je bila njegova punca sinoči ubita. Bil je v šoku, takoj zatem je šel prebrati sms: "Dragi moj, pridi hitro, mislim, da me nekdo zasleduje!". In zdaj vsak dan pride in prinaša še en cvet na mesto, kjer je bila umorjena.NAUK ZGODBE: Nikoli ne zavračaj tiste, ki te ljubijo, skrbijo zate..Ker nekega dne boš spoznal ,da si izgubil luno ko si štel zvezde!!

:lol1:

• 1

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users