Svetovalnica
Posted 21 March 2018 - 09:37 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 March 2018 - 09:44 PM
Posted 21 March 2018 - 09:50 PM
― V. Van Gogh
Posted 21 March 2018 - 09:59 PM

Posted 21 March 2018 - 10:11 PM

On na prvi vtis deluje ful strog, ampak je res prijazen in zabaven.
Ko je bil Lars majhen in zaradi zastrupitve dva dni na infuziji, mu je dal injekcijo v gobcek in je zarencal nanj, on pa: Ne bos se uveljavljal v svetu odraslih.

Se vidi, da ima tudi sam psa in tudi o vzgoji ve marsikaj.
Drugace sem bila pa jaz takrat cisto fertik od skrbi in so me oni pomirili, dobila sem revije za brat, kavo ...
― V. Van Gogh
Posted 21 March 2018 - 10:12 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 March 2018 - 08:22 AM

Posted 22 March 2018 - 11:22 AM
To je imel Argish na koncu, postal je skoraj nepokreten in operacija se v njegovem primeru ni splacala.

― V. Van Gogh
Posted 22 March 2018 - 12:39 PM
:/ Pomoje se bomo pozanimali se za cene v Nemciji pa za moznost zavarovanja, ceprav se mi zdi malo verjetno, da bomo kaj pametnega ugotovili. Drugace je stara nekje 3 leta (tocno ne vejo, ker je posvojena iz Rusije) in zdrava. Do zdaj je vcasih malo posepala kak dan pa je takrat bolj mirovala, potem je bilo pa spet ok. Tole zdaj je bilo pa cisto adijo. Menda se vedno ne more skocit na kavc, pa z mackonoma se tudi nic kaj ne podijo po hisi (kot imajo sicer navado), ven jo peljejo pa samo po par minut, da opravi svoje.
Posted 22 March 2018 - 03:26 PM
Pa ima vsaj kaj proti bolečinam? To je ful trpljenje za psa, še s protibolečinskimi tabletami je močna bolečina. Skakat ali kaj podobnega niti ne sme.
― V. Van Gogh
Posted 22 March 2018 - 09:18 PM
Anouk, :/ Držim pesti, da najdete fajn rešitev! Pa če lahko magari stopite skupaj in plačate poseg, pa da bo uspešen!!!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 23 March 2018 - 02:27 PM
Takrat pri vetu je dobila protibolecinsko injekcijo, potem pa za domov se za en teden protibolecinskih tablet (danes dobi se zandnje menda). Greva zvecer na obisk, da se pomenimo malo za naprej. Ta vikend bo doma, da lahko lastnika spremljata njeno stanje, tako da gre nazaj k vetu ce bi bilo karkoli narobe. Drugace ima pa predpisanih par tednov mirovanja.
Olivija, sva predlagala to ze par dni nazaj, ja, tako da opcija sigurno je. Malo na kupu je zdaj vse to, ampak nekak bo ze, ce bo treba. Hvala!
Posted 09 April 2018 - 09:55 PM
Super, srecno!
Sporoci, kako boste opravili.
Hej!
Naša kužika je preživela, Emir je naredil super. Iskat jo je šel moj brat, ki bo celo noč ob njej, jutri mam pa jaz bolniško in se bova crkljali cel dan. Živčna sem bila pa ko svinja pa še maco sem imela danes na veterini... Samo, da je vse okej, najbolj me je skrbelo zaradi narkoze.
Ful hvala za priporočilo, nekako sem pozabila na to kliniko in ko sem zdaj v teh tednih brala na netu, je ta Amir pravi stručko za brahicefalični sindrom.
Posted 09 April 2018 - 10:40 PM

― V. Van Gogh
Posted 09 April 2018 - 10:47 PM
Super! Kako pa je kaj Minka? Vse OK?
Posted 10 April 2018 - 06:31 AM

Zdele spi, ima pa apetit in to je the best.
Minka je pa super, cez tei tedne bo imela 15 let. Ena cista se ji je naredila na glavi, ampak je ni mogla stisnit, tako da jo bomo pustili, kri, zobki in ledvice so pa v redu. Ima kao mal viroze in ji moram dajat vitaminsko pasto, to je pa to

Posted 10 April 2018 - 11:29 AM
Sem jo mogla not pustit. Fak no
Posted 10 April 2018 - 12:04 PM
Ojoj! Kaj minka ali kužika? Držim pesti, kaj to je bil tak invaziven/globok poseg?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 April 2018 - 01:15 PM

Pasme s potlačenim smrčkom imajo velikokrat probleme z dihanjem in so ji operirali nos, razširili nosnice in notranjost, mehkega neba pa hvalabogu ni bilo treba rezat. Brahicefalični sindrom se reče, polno problemov prinese ta stvar.
Posted 10 April 2018 - 02:30 PM
A bejž bogica :/
Držim pesti da se ji čimprej stabilizira stanje po operaciji. Saj bodo dobro poskrbeli zanjo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users