Jump to content

Photo

Zanimivi linki

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

#1661 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 June 2009 - 12:43 PM

Ja ful je tak profi narjeno, da sem bla zihr, da je resnično in sploh nisem bila pozorna na naziv teh poročil. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 04 June 2009 - 12:45 PM

Ta prispevek me je ubil: http://www.theonion....s_revolutionary
  • 0

#1663 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 June 2009 - 01:13 PM

QUOTE(DiLeMa @ 4. 6. 2009 - 13:43) View Post

Ja ful je tak profi narjeno, da sem bla zihr, da je resnično in sploh nisem bila pozorna na naziv teh poročil. oops.gif

Ma zakon, res, pa na koncu tisti MMS-i, Fuck this dorm, it's on fire. Jao, meni je full smešno.

PP, dobra fora, enako. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1664 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 June 2009 - 02:03 PM

Hummingbird battery can power the MacBook for 19 minutes before needing to be recharged. Jaz bom crknla od smeha. Pa ko je reku, da je vsaka stvari pri MacBook Wheel just a couple hundred clicks away. lol1.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 04 June 2009 - 02:05 PM

''And what is simpler than a giant button?'' biggrin.gif
  • 0

#1666 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 June 2009 - 06:57 PM

Poznate zgodbo?

http://www.subjectx.net/
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1667 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 08 June 2009 - 09:00 PM

Želim si, da je ne bi poznala....
  • 0

#1668 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 June 2009 - 09:29 PM

Jaz pa ne. Prav ne more se mi smilit ta fant, ker ima tako neverjetno življenjsko energijo, da je vsako pomilovanje odveč.

Seveda mu tega niti slučajno ne privoščim in si želim, da se ne bi zgodilo, ampak res - kapo dol za tako pozitiven odnos in neverjetno voljo do življenja! Jaz se zagotovo ne bi bila sposobna takole pobrat.
  • 0

#1669 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 June 2009 - 09:33 PM

QUOTE(DiLeMa @ 8. 6. 2009 - 22:29) View Post

Jaz se zagotovo ne bi bila sposobna takole pobrat.

Podpis.

Drugače pa tudi jaz zbiram zamaške, jih imam že za pol male Mercatorjeve vrečke. happy.gif
  • 0

• Guests

Posted 12 June 2009 - 10:39 AM

hehe biggrin.gif
  • 0

#1671 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2009 - 08:42 PM

Top 60 Ghetto Black Names

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1672 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 16 June 2009 - 10:32 AM

Uf poklon fantu s Kinkynega linka. V cem je sploh finta zbiranja zamaskov? Jaz sem vedno mislila, da je to kar neka izmisljotina, ki nikomur ne koristi. ph34r.gif

Macke za lepsi dan:

klik

;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1673 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 16 June 2009 - 10:43 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 6. 2009 - 21:42) View Post

ROFL laugh.gif thumbup.gif
  • 0

#1674 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 16 June 2009 - 12:07 PM

QUOTE(_Planet_ @ 16. 6. 2009 - 11:32) View Post

Uf poklon fantu s Kinkynega linka. V cem je sploh finta zbiranja zamaskov? Jaz sem vedno mislila, da je to kar neka izmisljotina, ki nikomur ne koristi. ph34r.gif

Zamaške se zbira za različne namene. Vsakič za nekoga drugega (tukaj za protezo, lahko pa za dvigalo, invalidski voziček itd.), se mi pa zdi da vedno za nekoga mladega. S tem se sicer ne financira nakupa v celoti, se pa pomaga. Zbrati jih morajo pa 10 ton, kot piše že tam. wink.gif

Hvala za mačkice. Zakon so. wub.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1675 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 June 2009 - 12:31 PM

I almost died. lol1.gif

• 0

#1676 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 16 June 2009 - 12:38 PM

Haha, jaz sem tudi šele zdaj pogledala. lol1.gif

edit: Dodajam še jaz enega: KLIK
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1677 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 16 June 2009 - 12:46 PM

QUOTE(fifa @ 16. 6. 2009 - 13:07) View Post

Zamaške se zbira za različne namene. Vsakič za nekoga drugega (tukaj za protezo, lahko pa za dvigalo, invalidski voziček itd.), se mi pa zdi da vedno za nekoga mladega. S tem se sicer ne financira nakupa v celoti, se pa pomaga. Zbrati jih morajo pa 10 ton, kot piše že tam. wink.gif

Hvala za mačkice. Zakon so. wub.gif

OK ma kaj potem naredijo s temi zamaski, da prinesejo denar? Ali je to samo simbolika v smislu, ce se vi potrudite in zberete tono zamaskov se mi (=sponzorji) potrudimo in damo denar?

Posreceno narejeno to z mucami a ne. smile.gif

Ghetto names. laugh.gif Beethovenice biggrin.gif Sam, da ne bodo zdej nadebudne mlade mamice v zelji po elitizmu izbirale med temi imeni muhhahaha. smile.gif
  • 0

#1678 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 June 2009 - 12:49 PM

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAD. laugh.gif

Samo je res, gledaš Ricky Lake ali pa Jerry Springer in imajo vse bejbe taka imena. blink.gif biggrin.gif
  • 0

#1679 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 17 June 2009 - 10:47 PM

Idrija na starih razglednicah:

http://picasaweb.goo...gledniceIdrije#

(Ora, _M_ vama sem dala na ZS, da ne bi slucajno spregledali smile.gif
  • 0

#1680 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27451 posts

Posted 18 June 2009 - 12:51 PM

Ja Planet, še enkrat hvala. Un mali pri zobozdravniku biggrin.gif meni so solze pritekle, res je specialn biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users