Jump to content

Photo

Razna vprašanja glede prehranjevanja!

• Please log in to reply
5052 replies to this topic

#1661 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2011 - 07:37 PM

Čuje se dobro!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1662 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 September 2011 - 07:38 PM

Ja, ampak so bile drage, 10€, LOL. Ampak ananasova bo moja.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1663 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2011 - 07:45 PM

U, jebenti. To je pa že konkretna cena. A to si iskala na diabetičnem oddelku ali kakšnem gurmanskem? XD

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1664 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 September 2011 - 07:54 PM

Te so bile na enake polici kjer vse marmelade, tudi te Mercatorjeve biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1665 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2011 - 08:14 PM

Cena je res opasna. Me zanima, če upravičeno. Vsekakor poročaj!

• 0

#1666 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 September 2011 - 08:15 PM

Zdaj sem jih iskala po Mercatorjevi spletni trgovini, a neuspešno.

Ko kupim, poročam!

Zdaj me skoraj bolj mika mango kakor pa ananas, UNLOL.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1667 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2011 - 08:16 PM

Kupi oba! idea.gif

• 0

#1668 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 September 2011 - 08:22 PM

Sej najbrž res bom. A ne oba hkrati, da bo šok milejši.. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1669 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 20 September 2011 - 08:25 PM

Jaz pa imam najraje domačo marmelado. Odkar babi in mama vsako leto nakuhata marmelad iz različnega sadja (od breskove, marelične do limonine in bananine), sploh več ne morm jest tistih kupljenih. Sicer te njune vsebuje sladkor, ampak so neprimerljivo boljše.
  • 0

#1670 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 September 2011 - 08:27 PM

Meni pa odvisno, slivova domača mi je fantazija, ostalih pa ne maram kaj preveč. Sploh pa ne mešanih, ki jih babica pogosto, ne vem zakaj, dela.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1671 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 20 September 2011 - 08:30 PM

Mojidve pa vedno strogo ločujeta sadje. Meni je bila npr. bananina božanska, ampak zmaga pa mi še vedno jagodna. yummy
  • 0

#1672 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 September 2011 - 08:31 PM

Bananine še nisem probala. Sem pa danes videla tudi eno pomaranča/figa, ki me tudi ful mika!

Sem pa zadnjič v ITA kupila eno ki je bila iz melon/fig/šipka/repicla in je bila.. wub.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1673 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 September 2011 - 08:32 PM

Meni je domača slivova najboljša stvar na svetu, še posebej, ko z njo namažeš palačinko, posuješ s sesekljanimi orehi in zviješ. NJAM. cry.gif Ful mi je žal, da letos ni bilo nič sliv, sicer imamo par kozarcev od lani, ampak vseeno, nimam pojma kako bom preživela zimo brez ton kruha, becela in slivove marmelade.

Drugače pa je figova domača tudi FUL dobra, je bila moja najljubša, ko sem bila majhna, mi pa zdaj okus ne odgovarja tako zelo. Razne marelične, šipkove, itd. domače marmelade mi ne potegnejo.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1674 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 20 September 2011 - 08:33 PM

Meni pa domače marmelade ne sedejo preveč, izjemoma mi paše slivova marmelada v kombinaciji z mlečnim rižem, njami!! Pride tak dober sladko-mlečno-kiselkast okus smile.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#1675 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 September 2011 - 08:37 PM

Mama od sajka naredi ful dobro jabolčno, njami, res kot jabolko na kruhu! Drugače pa ne jem neki ful marmelad.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1676 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19141 posts

Posted 21 September 2011 - 10:38 AM

Jaz sem delala slivovo letos sama in sicer pečeno. Ful enostavno, samo slive očistiš, narežeš na polovičke, jih razporediš po pekaču in malo pokapljaš z rumom. Pa pečeš na 200°C. Božansko.

Mi pa smo letos meli tolko sliv, da so se veje lomile.
  • 0

#1677 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 September 2011 - 08:50 PM

uuuuu, kimonina marmelada se sliši božansko!
meni je M. pustil 2 ogromna tegla njegove marmelade (jabolko-hruška ter jabolko-hruška-breskev) in kompota iz jabolk in hrušk. njam.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1678 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 September 2011 - 05:50 PM

Ta čajota je zločesta! Prej sem jo rezala, ker sem skuhala kompot in hudič sploh noče dol s prstov, sok se je
dobesedno zasušil nanje kot neko lepilo. Sem si jih umivala s pilingom, pa ni nič boljše. surrender.gif

• 0

#1679 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 September 2011 - 06:18 PM

katera dostava krane po LJ ima 'hrano na grižljaje'? pa da ni pica, bolj kakšni z(a)vitki in podobno, kar se lahko v usta nosi z roko ozr. je narezano na manjše dele? pogledala bom ponudbo Bangko Streeta in Imperio Mexicano, a je še kej?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1680 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 September 2011 - 08:42 AM

Sporočam, da sem se naposled le dokopala do Hoferjevega riževega čipsa, ga pa še nisem stestirala, mi ne paše zadnji čas, LOL.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users