Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#16741 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46057 posts

Posted 10 September 2010 - 11:30 PM

Še enkrat več se je potrdilo, da sem ponoči najbolj produktivna. smile.gif
  • 0

#16742 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 September 2010 - 09:44 AM

Odjavla sem se od izpita ohmy.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#16743 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 11 September 2010 - 10:00 AM

Sinusi me ubijajo.

Oziroma pač na eni strani glave, kjer so sinusi, imam občutek, da mi nekdo konstantno kamen spušča in prtiska na zgornji del nosa in polovico glave do ušesa.

za zmešat. V ponedeljek grem k zdravniku, dost mam tega.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#16744 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 September 2010 - 03:22 PM

QUOTE(Kalypso @ 11. 9. 2010 - 0:30) View Post

Še enkrat več se je potrdilo, da sem ponoči najbolj produktivna. smile.gif

Upam, da se bo tudi meni danes ponoči laugh.gif , kajti spet gnojim čez dan. oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#16745 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 11 September 2010 - 07:26 PM

Fakkkk trga se mi doma!!! Proklet idiot!!!!!!!! Zakaj morajo takšni še živeti????Komu na čast?? A drugim da nam uničujejo življenje????? rpg.gif rpg.gif rpg.gif

A ravno sedaj mora on počivat ko ga potrebujem??? Samo kaj ko on nič ne ve o tem dogajanju pri meni sad.gif Samo upam da nebo zaspal ali pa da bo šel samo s kolegi ven! Ker če bom še več kot 1 uro doma bom živčnga skasirala mad2.gif mad2.gif mad2.gif mad2.gif mad2.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#16746 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 September 2010 - 10:08 AM

sad.gif

Žabica, pa pojdi sama malo ven.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#16747 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17008 posts

Posted 13 September 2010 - 03:05 AM

Faaaak sploh ne morem spat. Slabo mi je, živčna sem, sto stvari mi roji po glavi, zdi se mi da je bilo čisto premalo časa.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#16748 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 13 September 2010 - 06:43 AM

QUOTE(sade @ 10. 9. 2010 - 11:23) View Post
Sem dobila. Zdravnici sem vse povedala po resnici in mi je napisala, da imam "migrenske glavobole". Najbolj očitno zmišljen razlog, ampak očitno rabijo oni samo črno na belem opravičilo od zdravnika. Kaj piše, pa ni tolko važno.

Not really....jaz sem resnično imela hude migrenske glavobole (ni bil zmišljen razlog) pa mi niso odobrili vpisa v višji letnik na podlagi tega opravičila.

• 0

#16749 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 September 2010 - 06:47 AM

Ojo, ja to pa ni pravično, se strinjam, Ančka; najbrž je pa od faxa do faxa odvisno, so nekje malo bolj strogi glede tega. sad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#16750 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25931 posts

Posted 13 September 2010 - 07:31 AM

ja, pri nas je ena imela benigen tumor na glavi in napade epilepsije in je šla na operacijo, tako da ji je par izpitov falilo, pa je tudi niso spustili naprej.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#16751 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 13 September 2010 - 07:36 AM

ohmy.gif wtf no? ne morem verjet
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#16752 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 September 2010 - 07:38 AM

Ok to mi je bolno, da s tumorjem ni prišla naprej??? Ma pri nas nič ne preverjajo, zdravniki lahko napišejo že: zaradi zdravstvenih težav ni uspela redno opravljati študijskih obveznosti... Konec. Greš naprej.
No, ko sem jaz imela spet sceno s temi zdravniškimi. Klicala sem zobozdravnico, je bila ful prijazna in vse, samo je rekla, da mi ne more napisat, ker sem bila nazadnje pri njej 2008 smile.gif No, takoj po klicu je padla odločitev: ne bom prosjačila zdravnikov, ne bom klicala nesreče (če bi mi bilo res ful do tega, bi enostavno prosila mami, da mi zrihta, ker dela na onkološkem.... samo haloooo??? ITAK DA NE excl.gif ), bom ponavljala in to je to. Zdaj sem s svojo odločitvijo zelooo zadovoljna in komaj čakam prihajajoče leto.
  • 0

#16753 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29732 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 September 2010 - 07:51 AM

kolikor vem, naj bi na vsako opravičilo napisali samo to, kar navaja ananas - varovanje osebnih podatkov. saj na bolniškem listu tut piše samo vzrok izostanka (bolezen, nega, itd ... ), ne pa tut diagnoza. men se zdi to prav, ne zdi se mi pa prav, da dobesedno žrebajo, komu odobrijo in komu ne.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#16754 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 September 2010 - 07:54 AM

Ja, to sem tudi jaz slišala, da zdravnik ne sme napisati več. Zato pri nas to s pridom uporabljajo. smile.gif Jaz sem samo srečna, da sem si pri sebi razjasnila in da mi ne bo treba več hodit od zdravnika do zdravnika glede faksa. Zdaj ponavljam, potem pa še 5. letnik in adiiiijoooo.
  • 0

#16755 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 13 September 2010 - 08:17 AM

Jah čaki, punca s tumorjem - lahko pa, da ji je v končni fazi vseeno zmanjkalo preveč izpitov? Pri nas so zelo jasni glede tega, ker lahko z zdravniškim opravičilomm prideš naprej le, če ti manjka do 6 kreditov. Če ti manjka pikico več, imaš lahko ne vem kaka zdravniška opravičila, pa ne prideš naprej.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#16756 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25931 posts

Posted 13 September 2010 - 08:25 AM

ej, ne vem točno, kolk ji je manjkalo, 1 ali 2 izpita (za enega sem 100%, ker sva šli skupaj na zagovor potem, je pa bil ta izpit 6 ECTS ...). pač čudno mi je bilo, ker so kšni z res lame opravičili prišli naprej, pa je ta punca res pridna in vse.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#16757 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 13 September 2010 - 09:57 AM

Jutri grem na roditeljski sestanek cry.gif laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#16758 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 13 September 2010 - 10:48 AM

QUOTE(nika @ 13. 9. 2010 - 9:25) View Post

ej, ne vem točno, kolk ji je manjkalo, 1 ali 2 izpita (za enega sem 100%, ker sva šli skupaj na zagovor potem, je pa bil ta izpit 6 ECTS ...). pač čudno mi je bilo, ker so kšni z res lame opravičili prišli naprej, pa je ta punca res pridna in vse.

Ja lej ej, če ji je manjkalo preveč, je vseeno zaradi katerega razloga. Pravila morajo bit ista za vse. Če ji pa ni, pa ne razumem, zakaj se ni pritožila.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#16759 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 13 September 2010 - 06:09 PM

Nora sem na ajvar. wub.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#16760 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 13 September 2010 - 08:51 PM

Pogrešam ga cry.gif .... mislila sm da se bova slišala ampak mislim da ga je zmanjkalo že, saj je delal 12 ur..tako da mu je tokrat do neke meje opravičeno..

upam da tudi on mene vsaj malo pogreša hmm.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users