vprašanja (zanima me, ...)
Posted 17 March 2010 - 10:00 AM
Doma imam navadna mila in sem zadnjič kupila v Mullerju posodice za odstavljat, ampak se mi zdi, da so reže premalo globoke, saj je milo na spodnji strani vedno mokro in ga kar počasi razjeda.
Ali poznate kje bi se kupile lične posodice za dolaganje mila in bi se lahko lepo posušil?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 March 2010 - 10:05 AM
Jaz grem, ker letos ne bom razstavljala na sejmu poroka, bom imela čas za ogled Altermeda. Lani nisem imela časa, tako da ne vem kakšen je bil, nekaj let nazaj sem pa bila in mi je bil všeč. Pomoje se kar splača it pogledat. Imam občutek, da bo letos kar lepo število razstavljalcev. Sicer pa karta ni tako draga in še z eno karto si lahko ogledaš v bistvu 4 sejme (altermed, flora, poroka in čebelarstvo).
Tukaj je katalog razstavljalcev in poglej, če ti je zanimivo
Ja sem se pozanimala, ker moja mami bi šla na to floro jaz pa sem mislila zavit na altermed. Me zadnje čase zelo zanima zeliščarstvo (glede na moje letošnje zdravstveno stanje), kot seveda tudi naravna kozmetika. Jaz upam, da se bo dalo mogoče kakšne sadike različnih zelišč ali pa semena kupit, ker bi si letos rada naredila poseben zeliščni vrt.
Posted 17 March 2010 - 10:07 AM
Ja sem se pozanimala, ker moja mami bi šla na to floro jaz pa sem mislila zavit na altermed. Me zadnje čase zelo zanima zeliščarstvo (glede na moje letošnje zdravstveno stanje), kot seveda tudi naravna kozmetika. Jaz upam, da se bo dalo mogoče kakšne sadike različnih zelišč ali pa semena kupit, ker bi si letos rada naredila poseben zeliščni vrt.
aha, ampak sadike zelišč boš najbrž našla na flori. Če ne pa ti priporočam kaki Merkur, vrtni oddelek, imajo ful zelišč, preverjeno
Posted 17 March 2010 - 10:15 AM
aha, ampak sadike zelišč boš najbrž našla na flori. Če ne pa ti priporočam kaki Merkur, vrtni oddelek, imajo ful zelišč, preverjeno
Ja verjamem, da jih imajo, sam jaz bi rada tak informacijo s prve roke, kako se vzgajajo, na kakšen način se lahko vse uporabljajo in pri kakšnih boleznih so koristna kot kurativa ali kot preventiva, ker sem res čisti novinec kar se tega tiče. Mam že dosti vseh tablet in bi se res rada vsaj malo vrnila nazaj k naravi. Bom šla kr na oba sejma pogledat
Posted 17 March 2010 - 10:36 AM
Posted 17 March 2010 - 11:11 AM
Še jaz eno bolj butasto vprašanje.
Doma imam navadna mila in sem zadnjič kupila v Mullerju posodice za odstavljat, ampak se mi zdi, da so reže premalo globoke, saj je milo na spodnji strani vedno mokro in ga kar počasi razjeda.
Ali poznate kje bi se kupile lične posodice za dolaganje mila in bi se lahko lepo posušil?
Hm, ne poznam nobene (licne) posode, ki bi imela dovolj globoke reze. : ) Ce si samo jaz umivam roke je en cas se ok (roke si umijem 100x na dan O : )), ampak poba pa vedno utopi tisto ubogo milo. Pac odlijem vsakic, ko sem v kopalnici. :|
Imam pa eno meni zelo vsecno iz tiste trgovine z naravno kozmetiko poleg Lusha v Lj. Pozabila, kako se ze imenuje. Steklena, v steklu pa nek barvast vzorec, imajo razlicne barve in vzorce.
Kupla enkrat pred novim letom no, upam, da imajo se. Pa se to: ni bila ravno poceni (ne spomnim se vec, koliko, ampak vem, da sem malo oklevala, ma jbg, jednom se zivi lol :])
Posted 17 March 2010 - 11:44 AM
mi smo včasih meli doma tako "kljukico", ki se je nalepila na zid, z magnetkom na spodnji strani. in je bil zraven še en magnetek z zobčki na eni strani, ki se je vtisnil v trdo milo, in potem visel na tisti "kljukici". spodaj pač samo nekaj podstaviš, da ti ne kaplja vsepovsod, in to je to
Posted 17 March 2010 - 12:54 PM
ravno sedaj sem videla na tv, ko neka ženska deli različne nasvete... imela je posodico in ji je šlo na živce ko so se na milu poznale reže od posodice. in je problem rešila tako, da je iz gobice( gobica ki je za posodo pomivati npr. vileda) odrezala zgornji del gobice in dala v posodico za milo. in tako je gobica popila odvečno vodo in milo ni imelo rež. pa še gobico lahko opereš.
Posted 17 March 2010 - 07:38 PM
Posted 17 March 2010 - 08:44 PM
Posted 17 March 2010 - 09:45 PM
Je Paypal varen? V smislu zlorabe gesel ipd.
Žabica, resila kaj s fleki na crni majici?
Posted 17 March 2010 - 10:00 PM
Zakaj zajec je svoje dreke? A to delajo vsi zajci ali je z našo kaj narobe?
Vsi zajci jejo svoje bobke, ker majo ene snovi notr, k jih rabjo. Zato tut ne smejo debeli ratat, ker si pol ne morjo drekcov iz riti jest.
Posted 17 March 2010 - 10:16 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 March 2010 - 10:21 PM
Posted 17 March 2010 - 10:26 PM
OK, novo vprasanje, Brokoli in Jina connection - I know, PJ in Brokoli connection - sosolki, frendici, sestricni?
: D
Posted 17 March 2010 - 10:27 PM
Ha.
Posted 17 March 2010 - 10:42 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users