Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#16641 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25790 posts

Posted 17 March 2010 - 10:00 AM

Še jaz eno bolj butasto vprašanje.

Doma imam navadna mila in sem zadnjič kupila v Mullerju posodice za odstavljat, ampak se mi zdi, da so reže premalo globoke, saj je milo na spodnji strani vedno mokro in ga kar počasi razjeda.

Ali poznate kje bi se kupile lične posodice za dolaganje mila in bi se lahko lepo posušil?
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#16642 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4838 posts

Posted 17 March 2010 - 10:05 AM

QUOTE(Chandra @ 17. 3. 2010 - 9:23) View Post

Jaz grem, ker letos ne bom razstavljala na sejmu poroka, bom imela čas za ogled Altermeda. Lani nisem imela časa, tako da ne vem kakšen je bil, nekaj let nazaj sem pa bila in mi je bil všeč. Pomoje se kar splača it pogledat. Imam občutek, da bo letos kar lepo število razstavljalcev. Sicer pa karta ni tako draga in še z eno karto si lahko ogledaš v bistvu 4 sejme (altermed, flora, poroka in čebelarstvo).
Tukaj je katalog razstavljalcev in poglej, če ti je zanimivo wink.gif http://www.ce-sejem....page=exhibitors

Ja sem se pozanimala, ker moja mami bi šla na to floro jaz pa sem mislila zavit na altermed. Me zadnje čase zelo zanima zeliščarstvo (glede na moje letošnje zdravstveno stanje), kot seveda tudi naravna kozmetika. Jaz upam, da se bo dalo mogoče kakšne sadike različnih zelišč ali pa semena kupit, ker bi si letos rada naredila poseben zeliščni vrt.
  • 0

#16643 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 17 March 2010 - 10:07 AM

QUOTE(bellini @ 17. 3. 2010 - 10:05) View Post

Ja sem se pozanimala, ker moja mami bi šla na to floro jaz pa sem mislila zavit na altermed. Me zadnje čase zelo zanima zeliščarstvo (glede na moje letošnje zdravstveno stanje), kot seveda tudi naravna kozmetika. Jaz upam, da se bo dalo mogoče kakšne sadike različnih zelišč ali pa semena kupit, ker bi si letos rada naredila poseben zeliščni vrt.

aha, ampak sadike zelišč boš najbrž našla na flori. Če ne pa ti priporočam kaki Merkur, vrtni oddelek, imajo ful zelišč, preverjeno wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#16644 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4838 posts

Posted 17 March 2010 - 10:15 AM

QUOTE(Chandra @ 17. 3. 2010 - 10:07) View Post

aha, ampak sadike zelišč boš najbrž našla na flori. Če ne pa ti priporočam kaki Merkur, vrtni oddelek, imajo ful zelišč, preverjeno wink.gif

Ja verjamem, da jih imajo, sam jaz bi rada tak informacijo s prve roke, kako se vzgajajo, na kakšen način se lahko vse uporabljajo in pri kakšnih boleznih so koristna kot kurativa ali kot preventiva, ker sem res čisti novinec kar se tega tiče. Mam že dosti vseh tablet in bi se res rada vsaj malo vrnila nazaj k naravi. Bom šla kr na oba sejma pogledat smile.gif Hvala!
  • 0

#16645 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 17 March 2010 - 10:36 AM

knjižnica in knjige, pa internet wink.gif , sicer pa ja na altermedu bo ziher kakšen zeliščar smile.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#16646 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30046 posts

Posted 17 March 2010 - 11:11 AM

QUOTE(Kami @ 17. 3. 2010 - 10:00) View Post

Še jaz eno bolj butasto vprašanje.

Doma imam navadna mila in sem zadnjič kupila v Mullerju posodice za odstavljat, ampak se mi zdi, da so reže premalo globoke, saj je milo na spodnji strani vedno mokro in ga kar počasi razjeda.

Ali poznate kje bi se kupile lične posodice za dolaganje mila in bi se lahko lepo posušil?

Hm, ne poznam nobene (licne) posode, ki bi imela dovolj globoke reze. : ) Ce si samo jaz umivam roke je en cas se ok (roke si umijem 100x na dan O : )), ampak poba pa vedno utopi tisto ubogo milo. Pac odlijem vsakic, ko sem v kopalnici. :|
Imam pa eno meni zelo vsecno iz tiste trgovine z naravno kozmetiko poleg Lusha v Lj. Pozabila, kako se ze imenuje. Steklena, v steklu pa nek barvast vzorec, imajo razlicne barve in vzorce.
Kupla enkrat pred novim letom no, upam, da imajo se. Pa se to: ni bila ravno poceni (ne spomnim se vec, koliko, ampak vem, da sem malo oklevala, ma jbg, jednom se zivi lol :])
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#16647 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26474 posts

Posted 17 March 2010 - 11:44 AM

@Kami,

mi smo včasih meli doma tako "kljukico", ki se je nalepila na zid, z magnetkom na spodnji strani. in je bil zraven še en magnetek z zobčki na eni strani, ki se je vtisnil v trdo milo, in potem visel na tisti "kljukici". spodaj pač samo nekaj podstaviš, da ti ne kaplja vsepovsod, in to je to smile.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#16648 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 17 March 2010 - 12:54 PM

Kami,

ravno sedaj sem videla na tv, ko neka ženska deli različne nasvete... imela je posodico in ji je šlo na živce ko so se na milu poznale reže od posodice. in je problem rešila tako, da je iz gobice( gobica ki je za posodo pomivati npr. vileda) odrezala zgornji del gobice in dala v posodico za milo. in tako je gobica popila odvečno vodo in milo ni imelo rež. pa še gobico lahko opereš.
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#16649 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 17 March 2010 - 07:38 PM

Je Paypal varen? V smislu zlorabe gesel ipd.
  • 0

#16650 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 17 March 2010 - 08:44 PM

Zakaj zajec je svoje dreke? A to delajo vsi zajci ali je z našo kaj narobe?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#16651 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30046 posts

Posted 17 March 2010 - 09:45 PM

QUOTE(vrana @ 17. 3. 2010 - 19:38) View Post

Je Paypal varen? V smislu zlorabe gesel ipd.

biggrin.gif Nic bolj in nic manj kot katerikoli drugi service, ki uporablja username pa password. Ni kljuc varnosti v Paypalu, ampak v tebi. ;) V smislu - ce bos toliko malomarna, da si bos na masino spravila trojanca, ki bo zabelezil tvoja gesla (od cesarkoli ze - mail, forum itd..) ter jih posredoval tretji osebi, ja, potem je tudi Paypal nevaren. Ce bos lahkomisleno kliknila na link v mailu, ki bo izgledal kot, da je poslan od Paypala z namenom preverjanja tvojega Paypal gesla, ja, potem je Paypal nevaren. But not really, v resnici si nevarna ti. biggrin.gif Moj poba vedno pravi - problem stoji/sedi pred masino. ;)

Žabica, resila kaj s fleki na crni majici? ;)
  • 0

#16652 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90060 posts

Posted 17 March 2010 - 09:54 PM

QUOTE(redkvica @ 17. 3. 2010 - 20:44) View Post

laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#16653 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 March 2010 - 09:59 PM

Ask Brokoli. biggrin.gif
  • 0

#16654 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 17 March 2010 - 10:00 PM

Vsi zajci jejo svoje bobke, ker majo ene snovi notr, k jih rabjo. Zato tut ne smejo debeli ratat, ker si pol ne morjo drekcov iz riti jest. biggrin.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#16655 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90060 posts

Posted 17 March 2010 - 10:16 PM

laugh.gif cry.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#16656 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 17 March 2010 - 10:21 PM

Kako olajušujoča novica biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#16657 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30046 posts

Posted 17 March 2010 - 10:26 PM

Sam res! Phew. : D

OK, novo vprasanje, Brokoli in Jina connection - I know, PJ in Brokoli connection - sosolki, frendici, sestricni?

: D
  • 0

#16658 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 17 March 2010 - 10:27 PM

Ljubimki.

Ha.
  • 0

#16659 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30046 posts

Posted 17 March 2010 - 10:42 PM

Piket, blood brother, don't spread the kinkyness. Sajk nas bo res benal. ninja.gif
  • 0

#16660 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 March 2010 - 10:57 PM

QUOTE(_Planet_ @ 17. 3. 2010 - 22:26) View Post

Sam res! Phew. : D
OK, novo vprasanje, Brokoli in Jina connection - I know, PJ in Brokoli connection - sosolki, frendici, sestricni?
: D

Ljubimki (ampak zdej me je zamenjala za Jino, bleme it on Karl L. huh.gif ).

Prijateljici. ;)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users