Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#16581 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29736 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 August 2010 - 06:26 AM

FCUK, kok se mi ne da v takem it delat .... najraj bi se zabubila nazaj pod kouter pa prespala cel dan ....
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#16582 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25932 posts

Posted 25 August 2010 - 06:34 AM

moralni tiger, puma, ali kšna druga velika mačka. :S :S :S
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#16583 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 25 August 2010 - 06:44 AM

a dej dej cmera jera smile.gif raj pomisl, kako boš sestro prepričala za moje sadike biggrin.gif
  • 0

#16584 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25932 posts

Posted 25 August 2010 - 06:59 AM

ja boohoo, to je res problem, ja biggrin.gif consider it done.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#16585 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 25 August 2010 - 07:09 AM

IPB Image IPB ImageIPB Image

IPB Image IPB Image IPB Image

• 0

#16586 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 August 2010 - 09:47 PM

Mamicu jim SiMobilovsko, ne me je*at, da so mi zaračunali 1.45 za opomin (po pošti, pa še sms). Pač FAKIT, človek pozabi plačat kdaj. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#16587 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 25 August 2010 - 09:51 PM

tell me about it, jaz ga mam vsak mesec, ker ti takoj ko en teden preteče pošlejo niti enkrat se še ni zgodil da mi ga ne bi, kot da skos sam čakam na njihove položnice in sam njihove nosim posebi plačevat. kreteni
  • 0

#16588 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 August 2010 - 09:56 PM

Jah lahko se pa potrudiš pa plačaš do roka.

Moja spoved: boli me modrostni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#16589 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 August 2010 - 10:06 PM

Vsakemu se kdaj zgodi, da pozabi, ali založi položnico, ali se mogoče motim?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#16590 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 25 August 2010 - 10:09 PM

Kaj pa če si naštimaš na trajnik-ti dol vlečejo, položnico pa po mejlu dobiš tako da točno veš, koliko ti bojo dol trgali.

(in ja, se zgodi, meni so enkrat že izklopili številko ninja.gif /seveda preden sem si priskrbela da mi mesečno kar iz bančnega računa vlečejo)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#16591 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 25 August 2010 - 10:10 PM

QUOTE(levck @ 25. 8. 2010 - 22:51) View Post

tell me about it, jaz ga mam vsak mesec, kreteni

QUOTE(Kinky @ 25. 8. 2010 - 23:06) View Post

Vsakemu se kdaj zgodi, da pozabi, ali založi položnico, ali se mogoče motim?

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#16592 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 25 August 2010 - 10:13 PM

ja lej men se ne zgodi men se to dogaja, pa ne zato ker ne plačam po 3 mesce ampak ker plačam ne vem v 10dneh. Poleg tega računi prihajajo na domac naslov v LJ mene pa sploh ni skor nč v LJ in preden jst pridem dam je ponavad en teden mimo.
Lej na debitelu nimajo tko, za mobitel ne vem, ampak pr simobilu majo res strogo,če pa recimo cel mesec ne bi plačal ti pa kar odklopjo in seveda zaračunajo.

pač sori, glede na krize k so v državi, da folk ostane brez službe dobesedno čez noč je men osebno mimo da zahtevajo da takoj v enem tednu plačaš, kšni pač počakajo na plačo pa kaj jst vem kaj še vse, skratka to delajo sam za to da lahka še na opominih služjo.
  • 0

#16593 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 25 August 2010 - 10:16 PM

Joj ej, pa komot si lahko naštimaš, da ti pošiljajo račune po spletu na email naslov, ne pa v papirnati obliki. Ali pa celo, da ti direkt bremenijo osebni račun. Sam pozanimat se je treba, oz. prebrat zadnjo stran položnice/izpiska.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#16594 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 August 2010 - 10:24 PM

QUOTE(Olivija @ 25. 8. 2010 - 23:09) View Post

Kaj pa če si naštimaš na trajnik-ti dol vlečejo, položnico pa po mejlu dobiš tako da točno veš, koliko ti bojo dol trgali.

(in ja, se zgodi, meni so enkrat že izklopili številko ninja.gif /seveda preden sem si priskrbela da mi mesečno kar iz bančnega računa vlečejo)

wink.gif Ja, super ideja; sicer imam tudi sama klik, pa po mailu dobim račun, in si ga takoj sprintam in ponavadi še isti dan plačam, tokrat ga pač nisem, in vidim zdaj 1,45 pa se mi je res preveč zdelo. sad.gif

QUOTE(levck @ 25. 8. 2010 - 23:13) View Post

skratka to delajo sam za to da lahka še na opominih služjo.

RES JE. down.gif down.gif
  • 0

#16595 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 25 August 2010 - 10:26 PM

Mislim, meni iz knjižnice pošiljajo opomine že po 3h dneh, to je šele bad. ninja.gif Pa opomin vreden 3x toliko kot zamudnina. Sam ja, glede tega se tudi trudim disciplinirat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#16596 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 26 August 2010 - 07:20 AM

Jst sm si ravno prejšnji mesec naštimala na simobilu si.asistenta, položnico dobim pa samo še v elektronski obliki in zdej lepo preko tega asistenta tudi plačam - jaz z viso, imaš pa tudi druge opcije, npr. klik ali pa kakšna druga kartica. So pa res hitri z opominom, ponavadi ti ga zaračunajo, če prekoračiš le nekaj dni, tudi manj kot en teden. Sem mela tudi sama ful dostikrat te stroške, zdej si ga pa sama plačujem (mam res malo za plačat, pa se drugače precej menim), pa probam čimprej poravnat, ker je škoda tega evra in pol.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#16597 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46057 posts

Posted 26 August 2010 - 09:28 AM

Jaz pa pri simobilu redno plačujem z 3-7dnevno zamudo pa še niti enkrat nisem dobila ne opomina, pa tud zamudnih obresti mi še niso zaračunali. ohmy.gif
  • 0

#16598 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 26 August 2010 - 09:42 AM

Ma sej je različno... Prejšnji mesec sem tud jst zamujala s plačilom nekej dni in mi niso zaračunali tega evra in pol, nekajkrat so mi pa ga, pa sem zamujala samo nekaj dni. huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#16599 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27361 posts

Posted 26 August 2010 - 10:31 AM

Če pokličem še za eno stanovanje bom bruhala.
  • 0

#16600 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 26 August 2010 - 10:48 AM

Ojej, ora. Sočustvujem pa upam da se zrihta! Za vsak primer pa:

IPB Image wink.gif tongue.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users