Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1641 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 30 September 2007 - 06:21 PM

QUOTE(rea @ 29. 9. 2007 - 12:59) View Post
Joj zdj sta pa OH sam 150 in 125ml, kaka škoda, da nism tkrt kupla ko sta bla 750!!!!!!! požrla bi se!!! down.gif

Sam na netu sploh ni, ane? blink.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1642 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 September 2007 - 06:22 PM

Kako to misliš na netu ni? Ni še akcij, jih dajo gor prve dni v mesecu wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1643 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 30 September 2007 - 06:29 PM

Sm mislna, da OH ni na netu v akciji. laugh.gif Upam, da bo zdej. verymad.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1644 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 30 September 2007 - 06:38 PM

Mene pa zanima, če je katera že uporabljala tole masko od Tigija?

Maska za lase iz poprove mete

Privoščite sproščujočo nego tudi
vašim lasem! Samo 5 minut
druženja z masko iz poprove mete
in lasje bodo bolj zdravi, sijoči in
mehki na otip. Poživljajoče deluje
tudi na lasišče in rast las.

IPB Image
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#1645 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 September 2007 - 06:41 PM

Ja, je. Imaš oceno v za to primerni temi smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1646 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 September 2007 - 06:46 PM

Verja, kot je že Sarah rekla, ta maska je ocenjena v primerni temi.

Jaz sem tudi ful čakala akcijo Oatmeal&Honey 750ml!! cry.gif verymad.gif Pa je glih vse ostalo, sam to ne. Sej Dumb Blonde regenerator bi tudi imela, samo imam na žalost še skor cel šampon in torej ne rabim oboje, samo regenerator. Razen če je mogoče katera pripravljena delit akcijo in jaz vzamem regenerator, druga pa šampon? Meni je sicer tud šampon full dober, da ne bo kdo mislu, da ni - sam men grejo regeneratorji ful hitreje kot šamponi in mam šampona še 3/4, regeneratorja pa še čist malo.

Joj, novosti, za ponoret. Superstar šampon in regenerator, bog pomagaj, dišita po jagodnem jogurtu, I wan't it. blink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1647 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 30 September 2007 - 06:47 PM

Hvala!

Takoj, ko porabim čokoladno bom kupila tole. Dilema dej mi samo povej, kdaj je bila ta maska v akciji? Čez poletje nisem bila nič na tekočem...
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#1648 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 30 September 2007 - 08:01 PM

Avgusta.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1649 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 September 2007 - 08:40 PM

Dilema, jst mam doma regenerator OH, notri ga ja še 3/4 in ti ga lahko prodam, če bi hotla. smile.gif Mi je brezveze, da ga mam doma, ker ga skor nič ne rabim. Sem opazila, da sploh ne rabim nekih balzamov..
Če te zanima, zs smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1650 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 September 2007 - 08:59 PM

Imaš ZS. wink.gif

Ok, še tle enkrat povem - če bi katera želela z mano delit akcijo Dumb Blonde ALI Brunette Goddess na način, da jaz vzamem balzam, ona pa šampon, potem me naj kontaktira na ZS. Jaz plačam več kot pol, ker so balzami ponavadi dražji kot šamponi.

Dvojčki so 26€, jaz dam 16€, šampon dobite za 10€, tak se mi zdi fer. Aja pa raje bi mela Brunette Goddess. tongue.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1651 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 30 September 2007 - 09:20 PM

...ne in ne in ne....
ne!
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#1652 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 September 2007 - 09:21 PM

Na kaj pa se to nanaša?
  • 0

#1653 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 30 September 2007 - 09:29 PM

Nevem!Ce mi foter sampone ponuca!Na lase si da tono sampona pol pa mi vse zmanjka in jaz uboga..jok cry.gif zs!Rabim sampon!
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#1654 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 01 October 2007 - 10:43 AM

laugh.gif
  • 0

#1655 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 October 2007 - 12:21 PM

Pri meni bo pa tokrat najbrž padel Multiviti dvojček.
Strašno se mi je zaluštalo balzama.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1656 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17639 posts

Posted 01 October 2007 - 01:27 PM

Bi si morda delila z mano šampon? tongue.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1657 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 October 2007 - 01:31 PM

Žal se je že moj fant ponudil. wink.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1658 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17639 posts

Posted 01 October 2007 - 01:41 PM

Ah, pa drugič. smile.gif

btw, so to prave sestavine od šampona:
TIGI - Self Absorbed
water, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium sosoyl isethionate, cocamide mea, parfum, phytantriol, tocopheryl acetate, retinyl palmitate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, citric acid, methylchloroisothiazolinone, methyllisothiazolinone

Aja, če bi še kera imela SA balzam, šampon pa ne, se mi naj javi prosim.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1659 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 01 October 2007 - 01:53 PM

MateYa, imaš ZS. wink.gif
  • 0

#1660 Baby

Baby