Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1641 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 January 2008 - 02:51 PM

Aha, aha. Ampak uporablja se ga pa kot tekočega, ane? Torej ne navrh tekočega? tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1642 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 January 2008 - 02:56 PM

Ne, sej kremasti kompaktni pudri so alternativa tekočim, torej se uporabljajo samostojno.
Za čez so pa bolj pudri v prahu ponavadi, ali pa trdi kompaktni pudri (kot recimo Max Factor Creme Puff).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 11 January 2008 - 02:57 PM

Mene pa nekaj zanima, in sicer, a lahko puder v porahu nanasam na obraz s copicem za blush? Ker copic za blush je itak precej velik, blusha js sploh ne uporabljam, pa ne vem a bi mogla met prav poseben copic al bi bil on ok??
  • 0

• Guests

Posted 11 January 2008 - 03:01 PM

Ne bom trdila...sam po moje ne bo nič narobe, če ga boš za puder uporabljala.
  • 0

• Guests

Posted 11 January 2008 - 03:04 PM

No, sem mislila ce je kaka finta v tem, da je copic za puder se mal vecji, pa ce se pol puder lepse porazdelo po obrazu al kaj takega...
  • 0

• Guests

Posted 11 January 2008 - 03:38 PM

Ma, po moje ni neke velike razlike. Ampak jaz o čopičih za obraz bore malo vem...sem se "specializirala" za čopiče za oči. tongue.gif
Mislem, ti kar nanesi, pa boš vidla, če izgleda dobro...potem je že v redu.

Itak bo pa Babsi kej več znala povedat o tem, ko se javi. Predvidevam.
  • 0

#1647 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 11 January 2008 - 05:22 PM

Se javljam !
Čopič za blush NI za nanašanje pudra v prahu (fixinga). Pa bom rekla tako, če ti ustreza, pa daj. Čopiči za nanos fixinga so zelo fini, veliki...
(moje mnenje je da ni vse za vse). Postopki nanosov ličila na ličnice je drug kot pa fixinga (druga tehnika, drug namen, drug rezultat)
Jaz fixing nanašam z vatko. Nekje zadaj sem opisala postopek.
  • 0

#1648 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 11 January 2008 - 05:44 PM

jaz si puder nanašam s prsti in nimam potrebe po eksperimentiranju ker mi s prsti res uspe naredit lep foundation in ne vidim potrebe,da bi se mučila z nekim čopičem. Poleg tega ga je potrebno redno čistit, pa še tko ni dovolj higienično in kaj hitro lahko stakneš mozolje.
Tudi najboljši vizažisti na svetu mažejo v večini s prsti...to že nekaj pove thumbup.gif
  • 0

• Guests

Posted 11 January 2008 - 05:47 PM

Puder v prahu nanašaš s prsti?? Al govoriš o tekočem pudru?
  • 0

#1650 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 11 January 2008 - 05:49 PM

tekočega nanašam s prsti, nimam niti želje niti potrpljenja za kak čopič. laugh.gif
Za v prahu pa seveda čopič, za v kamnu pa gobico.
  • 0

• Guests

Posted 11 January 2008 - 05:54 PM

Jaz sem pred kratkim gledala, ko je en vizažist (se mi zdi, da je kar dober...pa ful dobre nasvete ima) delal primerjavo nanosa tekočega pudra. Nanesel je s prsti, gobico, čopičem in pištolico. Najslabše so se, po njegovem, obnesli prsti, ker ne razmažejo enakomerno. Po njegovem mnjenju je najboljša pištola.
Sicer je pa otak odvisno od človeka / vizažista, kako mu najbolj sede nanašat.

Jaz bi pa mela čopič za tekočega. Da vsaj probam, kako izpade. A pider v kamnu bi se dal s čopičem nanašat? Babsi?
  • 0

#1652 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 11 January 2008 - 06:00 PM

prsti naj bi razmazali neenakomerno? jaz bi bolj to trdila za čopič, ker lahko malo bolj pritisneš pri nanosu in si po obrazu cel črtast. Sem videla pri eni znanki.
Kar se tiče prstov je pa tko, da so najbolj higienični, poleg tega se po logiki puder lepše namaže, ker so prsti topli in lepše nanesejo podlago na obraz.
Puder v kamnu sicer lahko nanašaš s čopičem, je pa brezveze, ker boš morala večkrat "pomazat", ker se ne prime dlačic. V tem primeru je boljša izbira puder v prahu, če želiš poleg uporabljati čopič.
  • 0

• Guests

Posted 11 January 2008 - 06:07 PM

Jaz sem samo ponovila, kar je on rekel. Pri njegovi demonstraciji se je sicer tudi lepo videlo, da je čopič lepše nanesel. Mogoče je za čopič potrebno več vaje, kot za mazanje s prsti.
Itak je pa, kot sem že rekla, to zelo subjektivno. Nekateri lepše nanesejo s prsti, drugi s kakšnim pripomočkom. Meni s prsti ni ravno všeč. Gobice pa preveč pudra popivnajo vase. zato bom definitivno poskusila čopič.

Ma nekako mi je puder v kamnu bolj všeč. Bom pač nanašala z gobicami smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 11 January 2008 - 06:57 PM

Ce kdo najde tisti post od Babsi, o nanasanju z vatko, a ga lahko kopira sem? smile.gif
  • 0

#1655 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 11 January 2008 - 10:49 PM

Če je čopič kvaliteten ni neke razlike...vsaj meni se ne zdi.Včasih je treba kaj sprobat da se kaj novega naučiš,ne vse delati po standardih.
  • 0

#1656 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 January 2008 - 11:28 PM

QUOTE(ciara @ 11. 1. 2008 - 17:54) View Post

Jaz sem pred kratkim gledala, ko je en vizažist (se mi zdi, da je kar dober...pa ful dobre nasvete ima) delal primerjavo nanosa tekočega pudra. Nanesel je s prsti, gobico, čopičem in pištolico. Najslabše so se, po njegovem, obnesli prsti, ker ne razmažejo enakomerno. Po njegovem mnjenju je najboljša pištola.
Sicer je pa otak odvisno od človeka / vizažista, kako mu najbolj sede nanašat.
Jaz bi pa mela čopič za tekočega. Da vsaj probam, kako izpade. A pider v kamnu bi se dal s čopičem nanašat? Babsi?

Kaj je to? huh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1657 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 January 2008 - 09:02 AM

To je pršilnik pudra. Pa se naspreja na obraz.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1658 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 12 January 2008 - 11:27 AM

Ciara - puder v kamnu je praviloma za "hitre" popravke T cone (služba, šola, ...), jaz ga nanašam z vatko (potapkam po T coni).
  • 0

• Guests

Posted 12 January 2008 - 11:32 AM

Se pravi...najprej tekoči puder, potem s čopičem puder v prahu? Ker jaz namesto v prahu nanašam v kamnu. Nekako mi je bolj všeč.
  • 0

• Guests

Posted 12 January 2008 - 02:33 PM

No, najbrz je se vedno boljse nanasanje pudra v prahu s kvalitetnim copicem za blush kot s slabim copicem za puder?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users