Jump to content

Photo

Recepti - SLADICE

• Please log in to reply
3556 replies to this topic

#1641 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 30 September 2011 - 05:06 PM

Jaz bom po mojem pustila potem do večera v hladilniku, potem probala en košček (oz. presenetila fanta biggrin.gif) in dala nazaj čez noč.

Malo me skrbi, da ni bilo preveč tekoče testo. No ja, kar je, je. smile.gif
  • 0

#1642 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 September 2011 - 05:08 PM

Surovo testo je bolj tekoče, ja, ampak ne skrbi, se strdi.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1643 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 September 2011 - 05:19 PM

QUOTE(Freya_ @ 30. 9. 2011 - 11:56) View Post

Ooo hudo, ti imaš pa rd ravno na dan LJ maratona! smile.gif Kdaj pa fant gre? Lahko ti pridemo čudovite pojest torto in delat družbo, po mojem se nobena ne bo branila. tongue.gif

Odide 10. oktobra.

• 0
Viens, reste ici!

#1644 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 September 2011 - 05:25 PM

QUOTE(Freya_ @ 30. 9. 2011 - 18:06) View Post

Jaz bom po mojem pustila potem do večera v hladilniku, potem probala en košček (oz. presenetila fanta biggrin.gif) in dala nazaj čez noč.

Malo me skrbi, da ni bilo preveč tekoče testo. No ja, kar je, je. smile.gif

Se potem strdi med pečenjem in ohlajanjem. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1645 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 30 September 2011 - 05:48 PM

Waaa, mislim da je ful uspela! Zdajle se še hladi, potem jo dam v hladilnik. Jutri full report in slike, hvala vsem! smile.gif
  • 0

#1646 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 30 September 2011 - 06:17 PM

woot.gif Bravo!

Glede onih dveh limoninih peciv, Freya - ni se mi dalo/ne da se mi preucevati razlik. ninja.gif Jaz imam nek attention deficit disorder, nic me ne pritegne za dolgo. :E
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1647 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 October 2011 - 08:44 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 1. 4. 2011 - 15:05) View Post

Noro dobra je. Tak sem ponosna, da mi je uspelo, res. ^.^

IPB Image

V sredo ima fant r.dan pa ne vem katero tortico mu naj spešem sad.gif Malo sem pobrskala po prejšnih temašh in tale mi je nekako padla v oči. Samo jaz sem se malo še mislila igrati z tičino maso, ampak mislinm d se tele nebi dalo "obleči"?
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#1648 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 03 October 2011 - 09:29 AM

Tičina masa je itak zanič, samo zgleda lepo. Bo boljša torta brez. sleep.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1649 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 October 2011 - 09:40 AM

Tok zanič spet ni, samo ful je sladko. Meni so tiste figurice iz marcipana dost hujše.
Sej je ni treba pojest, se jo da lepo dat stran. Samo tale pita pa res ni primerna za okraševanje s tičino.
Jaz moram za sredo nekaj spečt, hmm.
  • 0

#1650 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 October 2011 - 09:53 AM

Jaz bi rada nardila s tičino maso, saj lepše izgleda. Ne, nebi tega jedli. Vsaj jaz ne. Marcipana pa tudi jaz ne maram.
V mislih imam tudi nutelino z višnjami, tisto pa bi lahko oblekla s tičino. hmmm hmm.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#1651 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24826 posts

Posted 03 October 2011 - 10:08 AM

QUOTE(Hevea @ 3. 10. 2011 - 10:29) View Post

Tičina masa je itak zanič, samo zgleda lepo. Bo boljša torta brez. sleep.gif

Jaz sem verjetno edina, ki ji je ta masa full všeč in se vedno zagrebem zanjo, ko jo drugi stran praskajo. Meni je to ponavadi na torti najboljše oops.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1652 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 October 2011 - 10:16 AM

Kami biggrin.gif
  • 0

#1653 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 October 2011 - 10:17 AM

Ta čizkejk je dober, a res mogoče ne tako zelo privlačen na prvi pogled.

Poglej še recept za malinino torto, od Olivije.

In žabica - PIŠI LEPŠE!!!

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1654 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 04 October 2011 - 06:53 AM

Včeraj sem malo pregledala recepte in sta mi dva zelo všeč. Sedaj pa bi vas vprašala, kaj ve mislite ali bi bilo dobro če naredim eno maso iz tega recepta :http://www.kulinarika.net/recepti/3603/sladice/torta-nutella/, drugo pa iz tega recepta: http://www.kulinarik...-ali-jagodami-/? Oba dela bi bila z dodatki višenj.
Mislite, da bi se dobro ujeli obe masi? (spodaj bi dala to od nuttele, potem biskvit vmes in nato tisti drugo maso?)

Upam, da kmalu katera poda svoje mnenje, ker moram kmalu v trgovino in pečt biggrin.gif
  • 0

#1655 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 04 October 2011 - 06:56 AM

po moje ne bi bilo slabo smile.gif
  • 0

#1656 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 04 October 2011 - 06:58 AM

Hvala.
  • 0

#1657 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 October 2011 - 05:28 PM

Moje slike ČOKOLADNO MASKAR(Š)PONSKEGA PECIVA (BROWNIJI) laugh.gif

(recept je od Kay)

KLIK

Če katera želi preveden sestavine, lahko dopišem wink.gif

IPB Image

IPB Image

woot.gif eat.gif

• 0

• Guests

Posted 04 October 2011 - 05:40 PM

Mnjami, looks awesome! thumbup.gif
  • 0

#1659 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 October 2011 - 05:44 PM

woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1660 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 October 2011 - 05:44 PM

njam.gif Zgleda odlično.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users