Js se totalno ne strinjam z nekaterimi, ne vem sploh kje jih pobirate, komentarje namreč. Televizijski program plačujemo in valda si zato zaslužimo nek kvaliteten program na nekem sprejemljivem nivoju, torej kaj malo bolj intelektualnega (pa ne mislim zdej za genije, ampak ne pa da nas imajo dobesedno za bebce).
Pa glede na to, da v vsaj kur*c tiščijo neke cenzure in tko, pa da sm zadnjič slučajno ošvrknila na Preverjeno (če se ne motim), da ne sme napovedovalec na TV pri nas rečt niti ene tujke ali pa karkoli po angleško (četudi gre za dobesedni navedek!!) ampak mora bit vsaka tudi najmanjša pikica slovenjena, če ne so astronomske kazni. Mislim sej valda, da se govori po slovensko, ampak zdej se ne sme izustit niti ena angleška beseda, tudi če gre za kakšno splošno znano zadevo, ki jo VSAK razume.
Po drugi strani pa tale Osenarca včas govori tak, da te srat prtisne in na BB prikazujejo poniževanje folka, polento z litrom krvi in kako neka ženska žre posran sir.

Meni je to ogabno in da to nekateri opravičujete s tem, da komur ne paše, naj pač ne gleda, je meni osebno skrajno, res skrajno debilno. Pol pa naj bo tko, da karkoli na tem svetu te moti, pač pojdi stran in utihni.
Zdej če mal zbanaliziram vse skupi, je pol lahk tud tkole - ti greš na en koncert, plačaš vstopnino, pol pa sploh ne dobiš tistega, kar si pričakoval oz. dobiš en shit od programa ... kaj nardiš? Greš domov spat al pa se na vrt igrat?

Mislim, ker to se med drugim predlaga tudi za otroke, ane ...
Pač, časi se spreminjajo oz. so se že korenito spremenili, seveda tudi po mojem mnenju zelo na slabše, ampak tako pač je. Otroci preživijo vedno več časa pred televizijo, sicer pa sploh ne gre samo zanje. Gre za to, da človek plača naročnino, pričakuje en kvaliteten in dodedan program, dobi pa celodnevne mehiške limonade in tale BB, ki je pa itak zame gnus od gnusa. In namesto tega, da bi res folk reku, da se mora nekaj spremenit na boljše, dobiš v odgovor ''pejt se raj igrat na vrt al pa ugasn TV''.

Sej zato pa js tudi skoraj nič več ne gledam televizije, no če sem natančna – gledam jo natanko 45 minut na teden in sicer ob četrtkih zvečer CSI Miami. Zaradi debilnega programa sem dobila dobesedno odpor do televizije. Ampak ok, itak se je bolj zdravo igrat kje zunaj …