Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 08 October 2012 - 12:35 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 October 2012 - 12:42 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 October 2012 - 01:27 PM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 October 2012 - 01:37 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 October 2012 - 08:50 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 09 October 2012 - 03:49 PM
Pablo Picasso
Posted 09 October 2012 - 04:00 PM
Na naši Obali pa Primavera (meni najboljša), Capris in Buon Di' - ampak slednja ne vem če še obstaja sploh.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 October 2012 - 04:49 PM

Pablo Picasso
Posted 09 October 2012 - 04:59 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 October 2012 - 06:27 PM
Pico sva si razdelila, jedla sva eno izmed "gurmanskih" z rukolo, parmezanom in bresaolo. Super testo, ne predebelo, rukola popolnoma sveža, pica je bila pečena zelo hitro, ker imajo neko vrtljivo krušno peč. Najbolj sem se veselila sladic, jedla sva torto s pasijonkino kremo in strjenko iz pistacij in nekaj jagodne kreme polite zraven...
Stregla je ena zelo prijazna punca in še bom šla tja, sploh ker sem pogosto na tistem koncu.
Hvala za priporočila, 5.
Posted 10 October 2012 - 07:48 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 October 2012 - 07:44 AM

Posted 11 October 2012 - 08:23 AM
Trta, Prule? Meni tam sploh nimajo ne vem kako dobrih pic, kvečjemu povprečje, ena ful izbirčna kolegica jih je hvalila in sem en večer šla tja, ker nisem imela kaj jesti, in sem ostala razočarana. Solidna, kaj več pa res ne.
Solidne, ja. Se strinjam. Sicer pa si po delu človek želi korektno pripravljeno hrano. Presenečenje v obliki izredno okusne hrane je že presežek. Dobrodošel, to pa. Zmeraj jih opomnim, naj pico pustijo še minuto v roru, da se speče še tisto, kar je na vrhu. Natakar pravi, da klientela ne mara preveč zapečenih, ma za moje pojme tisto ni pečeno, temveč nekaj napol surovo. Dobim pa potem čisto dobro pico. Itak mi je najboljša v Ljubljani v Garaži na Dolenjski. Če si tam blizu doma, je čisto okej jet tja jesti, priporočam pa ti, da jim rečeš, naj pustijo, da je pica spečena. Morda se mi kmalu ponudi prilika zaviti v Divačo...
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 October 2012 - 08:31 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 October 2012 - 08:36 AM
Frida, me veseli, da ti je bilo všeč
Mmmm

Trta je tudi meni čisto povprečna, nič posebnega.
Posted 11 October 2012 - 09:16 AM
Posted 11 October 2012 - 09:35 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 22 October 2012 - 08:48 AM

postrežba hitra in prijazna, znajo svetovat, so full odzivni. tut WCji so snažni.
razdelila sva si jesensko pico, krompirjeve krokete in piščanca s kockami iz temnega piva, za sladici pa čoko souffle in neko torto z banano.
pica je bla dobra, kaj več meni ne, nisem ravno navdušenka nad njimi, piščančji file pa ....

ona torta mi ni bila nič posebnega, medtem, ko sem pri souffleju mislila, da bom dušo spustila, odličen je! zraven postrežejo kanček marelične marmelade in kepico smetane. najbolj kjut od vsega je blo pa to, da sva dobila vsak kepico malinovega sorbeta s svežo baziliko (božanski je!) medtem, ko sva čakala na sladici. full dobra poteza. zapravila sva 34.80€, pustila sva napitnino.
definitivno vredno ponovnega obiska. hvala za priporočila.
v Portorožu sva šla na toast in tortice v Centrala, meni je blo všeč, prijazna in hitra postrežba. odlična mi je bila babičina torta, sladoledna z višnjami malo manj, ampak pač nisem ljubiteljica sladoleda. Arizona ledeni čaj z granatnim jabolkom je kar kul. tortice so drobiž čez 4€, midva sva dala za 2 tortici, en toast pa ledeni čaj 14 al 16€.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 October 2012 - 09:24 AM

Posted 22 October 2012 - 11:12 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users