Jump to content

Photo

Vitamini, minerali, dodatki k prehrani

• Please log in to reply
1645 replies to this topic

#1641 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17691 posts

Posted Yesterday, 10:43 AM

Kaj pa Panatus tableti?
Cink pa mogoce najdi v majhni dozi. Jaz ga imam v multivitaminu 11mg in mi ne dela tezav. Medtem ko mi Life extension povzroca cudne obcutke, omotico, slabost obcasno (mogoce tudi zaradi visoke doze niacina). Ce se spomnis, ga med obrokom vzemi.

Razmisljam, da bi probala glukozamin in seabuckthorn za vse v povezavi z menstruacijo/perimenopavzo. Odkar ne jem vec sladkarij, sira itd. vsaj ne rabim vec protibolecinskih na prvi dan. Kar nekako prezivim krce.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1642 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17202 posts

Posted Yesterday, 10:47 AM

Tudi to sem imela, ampak to je bilo bolj za čez noč, da sem lahko koliko toliko spala, čez dan ali za zdravljenje mi ni kaj hasnilo. 

Trenutno je v betaglukanu od NutriLAB pa mi je ok, vsake toliko ko to pojem pa nardim kako kuro samo s cinkom, ali ko sem bolana malo pojačam, tam moram potem pazit. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1643 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18699 posts

Posted Yesterday, 09:15 PM

Cink je treba vzeti po jedi, drugace boli.

Jaz dodatke vedno jem po zajtrku, enkrat pa sem spila za zajtrk samo deci kefirja in potem vzela vse, tudi cink. Ene 4 ure sem bila out, tok me je bolel zelodec, da nisem funkcionirala sploh. Sem pol googlala in nasla, da naj bi cink to povzrocil ja. Noro. Nisem vedla, po tem ful bolj pazim, da res dost pojem. Mam pa od Now 50mg.
  • 0

After all this time?

Always.

#1644 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28296 posts

Posted Yesterday, 09:20 PM

Jaz nikoli ničesar ne jemljem na prazen želodec, po določenih železovih tabletah bi lahko tudi bruhala.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1645 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32907 posts

Posted Today, 07:15 AM

Meni tole ful pomaga:
https://www.dm.si/mi...8172936999.html

Ze leta vsa dopolnila kupim v drogerijah/lekarnah, pa ful manj zapravim. Ne vem, kaksna je kvaliteta, ampak res bolna nisem bila ze 2 leti.

Jina, a to se vzame s kapsulo vred 🙈😵‍💫
  • 0

#1646 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87235 posts

Posted Today, 07:43 AM

Ja.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users