Jump to content

Photo

Kaj bomo pa danes jedli?

• Please log in to reply
27788 replies to this topic

#1641 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 November 2005 - 06:29 PM

zajtrk: hruška in kosmiči
pozno kosilo in večerja obenem: rižek z zelenauco, solata
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1642 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 November 2005 - 09:59 PM

.
zajtrk: actimel ananas
kosilo: mesna lazanja
večerja: smokiji, kakav

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1643 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30260 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 November 2005 - 09:56 AM

učeri maznila en tunin toast v tomatu
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1644 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 22 November 2005 - 10:09 AM

zajtrk: hruška, ego
umes bom kakšen zeleni čaj ruknila
za kosilo grem pa v Cantino, bomo vidli (verjetno vzamem Sticky fingers, če imajo...)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1645 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 22 November 2005 - 03:13 PM

goveja juha, kropir, špinača in kivi smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1646 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 November 2005 - 03:28 PM

zajtrk-jabuk
kosilo-rižota z lignji&solata
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1647 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30260 posts

Posted 22 November 2005 - 04:41 PM

deviška pica v foculusu: pelati, mocarela, svež paradižnik, črne olive, olivno olje, origano )
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1648 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 22 November 2005 - 08:29 PM

zajtrk:banana +nasi
kosilo:rizota
vecerja:kruh+maslo+mleko
  • 0

#1649 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2005 - 09:10 PM

.
zajtrk: actimel ananas
kosilo: goveja župca, govedina, špinača, pire krompir
večerja: pomelo

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1650 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 23 November 2005 - 09:14 AM

zajtrk:kivi+banana
kosilo:skutini svajki+gobova omaka:)
vecerja:pa se ne vem-sploh se ne razmisljam o tem rolleyes.gif
  • 0

#1651 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30260 posts

Posted 23 November 2005 - 09:47 AM

zajtrk: sendvič s sirom in olivami
kosilo: jotka

• 0

#1652 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 November 2005 - 10:05 AM

Danes bi pa jedla kaj eksotičnega. Šla bi v mehiško, pa bomo videli, ali bom res šla ali ne. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1653 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18733 posts

Posted 23 November 2005 - 10:44 AM

Tudi jaz še ne vem, kaj bom jedel. Vem pa, da bo to v argentinski restavraciji nasproti Emporiuma. Brusim si zobe. biggrin.gif
  • 0

#1654 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30260 posts

Posted 23 November 2005 - 11:18 AM

QUOTE(Errol)
Tudi jaz še ne vem, kaj bom jedel. Vem pa, da bo to v argentinski restavraciji nasproti Emporiuma. Brusim si zobe. biggrin.gif

tut mene tale argentinska mal matra. boš podal oceno, prosim? hvala! wink.gif
  • 0

#1655 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 November 2005 - 02:59 PM

.

V to argentinsko je treba nujno it, če ste ljubitelji mesa - govedine. biggrin.gif Jaz sem bla ene parkrat in sem čist navdušena. Ampak nujno je treba naročit govedino - s vsem ostalim boste kiksnili. Cene so malo višje, ampak upravičene.

kosilo: marinirani piščančji beli kosi + krompir + korenček + melancane - to vse pečeno v pečici

.
  • 0

#1656 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 23 November 2005 - 04:11 PM

zajtrk: popečen kruh z maslom in tatrski biftek
kosilo: zelenjavna juha, puranji zrezek v omaki, pire, solata
  • 0

#1657 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 23 November 2005 - 05:49 PM

zdaj sem se pa odlocila kaj bom za vecerjo...bom imela pa doma narejeno pico:)...njam njam
  • 0

#1658 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30260 posts

Posted 23 November 2005 - 09:50 PM

ob pol šestih sm pojedla še piščančjo hrenovko in kruh, pred kake pol ure pa še tunino rio mare mexicana. pa še kak cuker pred spanjem, pa bo.
  • 0

#1659 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 23 November 2005 - 10:39 PM

večerja: cvetačna juha s kroglicami
  • 0

#1660 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18733 posts

Posted 24 November 2005 - 08:38 AM

[quote=Špela][quote=Errol]Tudi jaz še ne vem, kaj bom jedel. Vem pa, da bo to v argentinski restavraciji nasproti Emporiuma. Brusim si zobe. biggrin.gif[/quote]

tut mene tale argentinska mal matra. boš podal oceno, prosim? hvala! wink.gif

Jutrooooo!
Včeraj sem bil torej v argentinski restavraciji: ne vem, koliko se ujema z idealom argentinske restavracije, ker nisem bil v Argentini. Tale ljubljanska ni niti podobna argentinskim iz drugih dežel J. Amerike, ki jih poznam. Za aperitiv je bila decentna viljamovka, naročil pa sem hrano, katere ime na jedilniku mi je izpuhtelo iz spomina. Na krožniku pa sem imel pečen krompir in več vrst na žaru pečenega mesa: govedino, purana, pujsa in jagenjčka. Beštije torej, ki živijo tudi v A. Goveje meso je bilo lepo pečeno (medium), dobrega okusa, ampak pravemu argentinskemu (ali južnoameriškemu) stejku niti malo podobno, to pa že lahko rečem. Pil sem cabernet sauvignon Balbi, (kar v redu, ma je čilski boljši). Pod črto: hrana korektna, postrežba korektna, ambient spodoben. Po mojem ne moreš kiksnit. Res pa je, da sem bil tam prvič. V fusnoti še tole: okusa po mesu si nisem hotel "kvariti" s sladico. Kavica: Illy macchiato (zame d best marka kofeta). Frend je jedel piščančje batke s pečenim krompirjem. Račun za dva lahko mirno zaokrožim na deset jurjov. Sprejemajo Eurocard in Amex. Upam, da sem bil dovolj izčrpen.

Hja, pojdi še ti tja. Me zanima, kaj boš rekla. Jaz bi znal še kdaj jet tja.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users