Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

• Guests

Posted 29 August 2007 - 08:19 PM

Spovedujem se, da danes čisto preveč smetim po forumu. tongue.gif
  • 0

#1642 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46039 posts

Posted 29 August 2007 - 08:40 PM

Fantov foter me spravlja ob živce, ko vse kar bi lahko sam naredil, pa se mu ne da prelaga na fanta. Če pa se slučajno upre potem pa že posluša pridige, da dokler je njegov kruh in živi pod njegovo streho, da bo delal kot pravi to ata. rolleyes.gif
  • 0

#1643 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46039 posts

Posted 30 August 2007 - 02:42 PM

Mojemu ljubemu bratecu bi najraje zavila vrat. Ljubosumen je, da grem jaz na morje, on pa mora v šolo in me zato že dva dni provocira in podjebava. Res bi ga vzela s sabo, ampak bi ga nekje nad peloponezom odvrgla. twisted.gif
  • 0

#1644 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 August 2007 - 02:43 PM

Lol. biggrin.gif

Nočem mu odpisat, I'm such a biiiiitch. oops.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1645 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 August 2007 - 02:45 PM

Moj tip me živcira. Danes pa res. Že 2 dni se obnaša kot ena mila jera, ko ga kaj vprašam mi odgovori samo z da ali pa ne......brez veze! rolleyes.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1646 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 30 August 2007 - 04:21 PM

Ena oseba mi gre blazno na živce, sem pa vesela tega, a bom to osebo od jutri naprej zelo poredko videla!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#1647 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 August 2007 - 05:50 PM

danes sem zvedla, da sem zadnji pogoj pisala 9 thumbup.gif juhej!! ampak tu se tudi vso veselje konča. mislila sem ,da ocen ne rabim me t vpisanih v indeks in jih zato jaz trapa nisem sproti vpisovala rolleyes.gif zdaj pa lovim profesorje in jim pišem po mailih kot zmešana kdaj bodo na šoli, ker govorilnih baje nimajo še v septembru rolleyes.gif verymad.gif . ampak nee, to še ni vse, najhujše še pride. dva izpita v pri angleščini sem naredla že aprila, ampak mi profesorici ocene še zdaj nista vpisali na aips!! znorela bom!! ne vem kak naj pridem do njiju, ena je iz hrvaške, druga pa sploh ne odgovarja na maile nikomu. brez tega pa se ne morem vpisat v 3. letnik cry.gif bad, sploh ne vem kaj naj.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1648 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 30 August 2007 - 07:17 PM

cukr mi je padu IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1649 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 30 August 2007 - 07:27 PM

2 kosa kruha z VELIKOO nutelle sem pojedla verymad.gif
  • 0

#1650 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18465 posts

Posted 31 August 2007 - 08:24 AM

QUOTE(Kalypso @ 29. 8. 2007 - 21:40) View Post

Fantov foter me spravlja ob živce, ko vse kar bi lahko sam naredil, pa se mu ne da prelaga na fanta. Če pa se slučajno upre potem pa že posluša pridige, da dokler je njegov kruh in živi pod njegovo streho, da bo delal kot pravi to ata. rolleyes.gif

wink.gif
Hahaha, to poslušamo kdaj pa kdaj tudi mi, ki smo že relativno uspeli v službah (karkoli to že pomeni). Med počitnicami je moj frend imel mamo na vikendu. Med pogovorom ji je prav nežno rekel, mamica, nimaš prav. Pa je stara gospa vstala in mu zabrusila, da ima ona vedno prav, tudi takrat, ko nima prav. Zato, ker je njegova mama. thumbup.gif Saj je bilo vse skupaj humorno, ker si lahko privoščimo, da se kdaj pa kdaj nasmehnemo takimle izpadom naših roditeljev. Samo pod črto pa niti slučajno ni šans, da ne bi naredili, to kar moramo.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1651 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24560 posts

Posted 31 August 2007 - 11:32 AM

Danes greva gledat (možen nakup) eno stanovanje v Kamnik (500 m od mojega bivšega doma in staršev). Vse lepo pa prav, ampak nisem sigurna, da se hočem tja vrnit. In se počutim malo krivo, ker je mami skoraj do stropa skočila od sreče, ko sem ji povedala kam greva stanovanje gledat. Jaz se pa odlično počutim stran od staršev in celotne kamniške okolice.
In zdaj me malo vest peče. rolleyes.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1652 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 31 August 2007 - 01:47 PM

Celo pot do mesta in nazaj sem se za bv pizdulirala na atija. Zdaj pa imam ful slabo vest, ker mi itak samo dobro hoče & ni nič kriv, če sem jaz tečna. huh.gif
  • 0

#1653 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 31 August 2007 - 05:30 PM

ubila se bom,prisežem. cry.gif cry.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1654 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 August 2007 - 05:39 PM

Why, honey, why? huh.gif

Hm, uspelo mi je malo shujšat, po dooolgem času, in danes cel čas nekaj žrem in to same packarije. Ew, čisto slabo vest imam zaradi tega, ne vem zakaj se moram ob najbolj neprimernih trenutkih nabasat.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1655 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 31 August 2007 - 05:53 PM

Zato ker se famntu napisala da danes ne bom prišla prespat k njemu,ker mam občutek da tastarim ni najbolj kul. Potem me je klical, in rekel "počak mal" če ga kej poznam bi dal mat al pa fotra na telefon (fak a res nč ne more zase zadržat?) No in sem ga skenslala in se nisem oglasila. Potem mi je blo pa žal pa sem klicala nazaj,zdaj se pa on ne javi.Tako mi je slabo,da bi šla bruhat,zafukala sem vse in rada bi cajt zavrtela nazaj. Sovražim sebe kot tako, vse svoje probleme,pa še tiste,ki jih ni pa jih naredim. čakam da bo tema,vzela bom avto in se odpeljala nekam i nse na smrt zakadila s čiki. Jokam in tako mi je hudo omg fak, Can't put it into words....Ne vem kaj se dogaja z mano zadnje čase,ampak vedno huje je....
  • 0

#1656 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 31 August 2007 - 06:06 PM

Odpel se k njemu in ne kr nekam! smile.gif
  • 0

#1657 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 31 August 2007 - 06:07 PM

Ne morem se kr uturit.
  • 0

#1658 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 31 August 2007 - 06:18 PM

Ne glej tako na to - uturit se kar tako, ampak ga boš prijetno presenetila. Jaz sem v preteklosti to počela z največjim veseljem, če se je le dalo, sem kakšen dan uletela nenajavljena in glede na to, da sva živela dokaj narazen, je bilo veselje obojestransko in veliko biggrin.gif
  • 0

#1659 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 31 August 2007 - 06:26 PM

Se strinjam z _M_, Sama sem tudi to počela, pa me še ni pred vrsta postavo laugh.gif Treba se je pogovarjat in ne zapirat ter razmišljat kaj vse si narobe naredila.
  • 0

#1660 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 August 2007 - 06:33 PM

Minnie, meni se ne zdi ravno, da si karkoli zajebala - mislim, koliko je star, da ne zna sam presodit, ali si res smotana njegovim starim ali ne - ampak neeeeeeeeee, on more to mamici pa očiju povedat. mislim, bruh. če ga kdo tlele biksa, je to po mojem mnenju on in ne ti. pa te igrice užaljenosti in ne dvigovanja telefona izključno iz principa (o moj bog, kakšnega principa že?! wacko.gif) se mi zdijo zelo zelo otročje. sej vem, afekt pa to, amapk, da pol to vračaš v nedogled sam zato, ker si ti to men prva nardila ... no comment. ne vem sicer, kako to vidva rešujeta, ampak js bi se glih tko zmulala in to zelo. laugh.gif in zahtevala, da mi no pove, če ima ut on občutek, da bi bla njegovim neprijetna. če ne, bi šla pa tja, pa jih js sama vprašala in to v pričo njega, hehe - tko bi ga še najbolj osupla verjetno. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users