Posted 01 November 2006 - 05:39 PM
Jaz nikoli nisem imela nobenih problemov, ampak zdaj pa že en teden me piercing zajebava. Imam ga torej pod ustnico in znotraj, se pravi v ustih, se mi je čisto ob luknjici vnelo ali kako bi temu rekla - nekaj takšnega, kot ko se ti v ustih včasih nardi ona nadležna bela stvar, najbrž večina ve, o čem govorim... le da mi je tu koža še otekla in me kar precej boli, nekako ploščico je zaradi otečenosti malo zarasla in če piercing premikam "ven in noter", skoči ven in noter - o marija, upam, da si kdo ve predstavljat tole. Ven si ga ne upam dat, upam, da bo čez čas boljše. Se mi zdi, da je uteklina malo usahnila, no. Od zunaj pa je vse ok, pri ničemer me sicer ne moti, sam od sebe me tudi ne boli.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>