EMA
Posted 28 February 2017 - 10:02 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 March 2017 - 08:36 AM
Jaz pa kralja src starih mam. Romiha. Sfejkan do amena.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 March 2017 - 09:00 AM
Posted 01 March 2017 - 09:07 AM
Posted 01 March 2017 - 09:17 AM
Jaz pa kralja src starih mam. Romiha. Sfejkan do amena.
Oh ja, meni gre tudi na živce. Prav tisti kao popoln fantek. Pa Švab iz Modrijanov isto.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 March 2017 - 09:33 AM
OMG Blaž Švab in ona, ko zraven njega vodi Slovenski pozdrav.
Ta Švab mi gre pa tak na organ, da ne morem povedat. Pa ful fuša!
Odkar s fantom živim, itak sploh ne gledam slovenskih programov, prej doma sem včasih, če je kdo gledal. Vse je mogoče, ki jo je vodil Emeršič, mi je bla kul, ampak on mi je šel v tej oddaji tako na k., ker je nonstop kričal...
Mario mi je bil pa vedno fajn voditelj. NIkoli se nič ne pači...
Posted 01 March 2017 - 10:03 AM
Meni je pa Poles fajn, v tisti oddaji Dan najlepših sanj...ČE ste že načele temo o voditeljih.
Medtem ko ga skupaj z Valičem ne prebavljam
Posted 01 March 2017 - 10:05 AM
Točno ja, Valič je še en biser.
Posted 01 March 2017 - 10:15 AM
Se strinjam glede Polesa. On ni komicar, z Valicem sta bila obupna. Valic je pa se vedno obupen. Vse na kar on stavi je Aškao. Drugega ne zna.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 March 2017 - 10:20 AM
Meni, no obema, gre Valič tako na živce, da tistih kozarcev iz Mercatorja ne bi imela že zaradi tega, ker jih on reklamira
Trenutno se ne spomnim voditelja zabavne oddaje, ki mi ne bi šel na živce
Kaj je Aškao?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 March 2017 - 10:37 AM
Meni je bil Poles leta nazaj, ko je začenjal na TV, čisto ok (če se kdo spomni Videospotnic). "Dan najlepših sanj" mi je zaenkrat njegovo dno. Sem pa pristanska, ker mi je tip oddaje negledljiv, neodvisno od voditelja.
Posted 01 March 2017 - 11:09 AM
Kaj je Aškao?
A veš kao. Na koncu vsake fore to rece in racuna, da bo zato bolj smesen.
Posted 01 March 2017 - 11:12 AM
Aja sem mislila, da je kak strokoven stand-up termin.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 March 2017 - 11:13 AM
Posted 01 March 2017 - 11:48 AM
Meni je Mario car! Stas, glas, retorika, besedni zaklad... Profesionalec.
O vseh ostalih naštetih pa bi se dalo pogovarjat ja...
Posted 01 March 2017 - 01:34 PM
OMG Blaž Švab in ona, ko zraven njega vodi Slovenski pozdrav.
![]()
![]()
Ta Švab mi gre pa tak na organ, da ne morem povedat. Pa ful fuša!
Jap, res sta za bruhat
Meni je pa Slakonja kar kul.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 March 2017 - 01:36 PM
Men tud, samo ga ni več nič za videt.
Posted 01 March 2017 - 05:58 PM
Meni je Slakonja bil všeč, zadnje čase pa sem dobila občutek, da mu je stopilo v glavo.
Kalypso, jaz Muce mace že od nekdaj ne maram, ostali dve sta mi kar prebavljivi, nič posebnega sicer.
Posted 01 March 2017 - 06:17 PM
jaz Muce mace že od nekdaj ne maram.

Posted 01 March 2017 - 06:55 PM
Meni je Slakonja bil všeč, zadnje čase pa sem dobila občutek, da mu je stopilo v glavo.
Drugače mi grejo pa na živce vsi, ki ste jih omenile. Slovenskih oddaj itak ne morem gledat.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users