Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1641 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 27 July 2012 - 02:38 PM

Emily, brr, ti jih pa imas!

Fluffy, Vizjak :lol:

Mustaine med svati!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1642 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 August 2012 - 02:34 PM

Kaj pa se je meni sanjalo! Jaz, Piket, Jinadaze in njena mama smo šli na nek koncert. Ko smo
prišli tja, smo se nekak razpršili in sva z Jino ostali sami. In postali lačni. Ampak ona nikak ni hotela
iti iskat kaj za jesti in je sedela za mizo, zato sem šla jaz. Imeli so samo neke ogromne hamburgerje
in čudne pijače. Niso imeli pladnjev, zato sem mogla vse posebej nositi. Potem se več ne spomnim,
kaj se je dogajalo, ampak ko je bilo koncerta konec, je mamo od Jine nekdo spotaknil in si je zlomila
kolk. Do avta je potem prišla tako, da se je moje noge držala kot za oporo, jaz pa sem na eni poleg
skakljala in ful je deževalo. XD Je pa potem lahko vozila in smo se odpeljali domov. Vsi trije smo sedeli
zadaj, le od Jine mama je bila za volanom, spredaj ni bilo na desnem sedežu nobenega.
Aja, pa pokazala je, kdo jo je spotaknil in sva se še z Jino maščevat ... tega se tudi ne spomnim več
natančno, a mislim, da smo se tepli.

:lol:
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1643 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85846 posts

Posted 10 August 2012 - 03:45 PM

:lol1:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1644 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 August 2012 - 04:17 PM

Ja. :lol: Pa to so bile dolge sanje, imam občutek, da sem marsikaj pozabila.
  • 1
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1645 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85846 posts

Posted 10 August 2012 - 04:27 PM

XD Btw, ona sploh izpita nima, v bistvu ga imaš od nas štirih samo ti. :ph34r:
  • 0

― V. Van Gogh

#1646 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 10 August 2012 - 05:13 PM

Hahahahaa :lol1:
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1647 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 10 August 2012 - 07:19 PM

:lol:
  • 0

• Guests

Posted 10 August 2012 - 08:25 PM

Svašta, kaj vse nekatere sanjate :D Jaz pa sploh skoraj nikoli ne sanjam - pa bi rada kaj smešnega, norega, lepega sanjala :)
  • 0

#1649 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 August 2012 - 09:45 PM

No jaz sem pa pred parimi dnevi sanjala da čuvam otroka od Planet. Ampak sta bila dva. Ful sem bla zmedena, ker nisem vedela kaj naj delam z njima, ker nisem znala. Planet mi je dala pač voziček zraven in je bilo notri vse zloženo do potankosti. Pa denarnica je bila, notri pa en bankovec za 50eur, en za 20eur en za 10 in en za 5. Vse lično zloženo, v primeru da bi pač kaj potrebovali. :D To je vse kar se spomnim. Sem mislila zadnjič napisat, ko so bile sanje še sveže, zdaj mi je dosti padlo iz glave že. :D
  • 0
Viens, reste ici!

#1650 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 11 August 2012 - 09:53 AM

LOL; to o do potankosti zlozenem sounds very me. : ))

Meni se je danes sanjalo, da sem z AP in nekimi tipi s foruma stanovala v hisi, kjer je bil vsak z vsakim. S tem, da naju z AP to ni motilo, tipi so pa vsak dan bolj grdo gledali.
AP mi je enkrat podarila steklenicko vroce cokolade.
Nekega dne sem sla v klet, odprla vrata in pred njimi je hropel en zelo zdelan macek. Z njim se je ukvarjala Ekaterina.
  • 0

#1651 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 August 2012 - 07:31 PM

Jaz zadnje čase ogromno sanjam. Praktično vedno, ko zaspim (in ne spim trdno). Ponavadi kaj precej bizarnega, tisto raje zadržim zase.
  • 0

#1652 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85846 posts

Posted 11 August 2012 - 07:52 PM

Jaz tudi, ampak to vedno, skoraj ni noči, da ne bi sanjala, pa niti enkrat niso neke normalne sanje.
  • 0

― V. Van Gogh

#1653 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 11 August 2012 - 08:41 PM

Pri meni enako, danasnje so bile dokaj normalne. : )
  • 0

• Guests

Posted 12 August 2012 - 11:35 AM

Uf, grozne sanje danes! Umorili so mi prijateljico. :(
  • 0

#1655 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 12 August 2012 - 09:51 PM

Jao :|
  • 0

#1656 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 12 September 2012 - 08:25 AM

Spet sem sanjala, da sem rodila. Imela sem dvojčka in sta bila ful majhna, velika za eno dlan in sem ju imela kar na enem kavču, cela pokrita s cunjo, tudi čez glavo in čeprav sem se trudila, sem vedno pozabila na njiju, nahranila sem ju enkrat na dan ali pa sploh ne, sploh nista nič jokala, niti plenic nisem menjavala. In potem sem se občasno, ko sem bila zunaj, spomnila na njiju in da jima nisem dala še nič za jest in sem se ustrašila, da sta umrla.

Večkrat sem že sanjala, da sem rodila in da sem potem zanemarjala otroka, nisem skrbela zanj. Le kaj bi to pomenilo...
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1657 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 18 September 2012 - 10:28 PM

Sanjala sem, da se je Fluffy utopila (moj zajc, ne FTSE :) ). Tok sem bila žalostna, "zaspala" je v nekakšnem umivalniku, polnem vode, in potem sem jo potegnila ven, čisto negibno, z dlako prilepljeno ob telo, čisto je bila suhcena in negibna, in potem sem jo oživljala, grozno, GROZNO! Zbudila sem se čisto depresivna, še zdaj mam nek čuden filing. :/
  • 0

After all this time?

Always.

#1658 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 31 October 2012 - 01:29 PM

Jaz ponavadi ne sanjam dosti, tudi spomnem se ne, ampak te sanje so bile pa res posrečene... Bila sem ena od protagonistk Pretty little liars. Z Ario sva šle po enih stopnicah v neko klet (strop se je ful zniževal, si moral skor po kolenih hodit po teh stopnicah). in končno prideva dol in tam se je strop dvignil, notri pa je bilo ful skejterjev. Spencer se je v enem kotu mečkala s Tobyjem, Hano sem pa videla samo od zadaj, Emily se pa ne spomnem da bi jo vidla (mogoče sem bila jaz Emily??)...Skratka, Aria je bila ful prestrašena in je nekaj jokcala, po vratu je imela neke fleke (potem sem razmišljala, da sem prejšnji dan gledala Iron Man 2 in on je imel tudi neke "žile" po vratu, pa se mi je zdelo malo gnusno; mogoče sem od tu to potegnila). Ario je potem nekdo hotel ubiti, ampak sem ji pomagala in smo skupaj ušle iz tiste kleti...Potem sem se pa zbudila...in se začela smejat..:)
  • 0

#1659 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 15 January 2013 - 02:38 PM

Sanjala sem, da je Sarah rekla, da grejo njej vsi madeži stran s sladkorjem in soljo. In da doda eno žličko sladkorja (sveže stisnjenemu) soku grenivke in da za kratek čas v mikrovalovko in je.

Posledica zadnjih forumskih pogovorov o odstranjevanju madežev in uporabnosti mikrovalovk.

• 0
Salvia officinalis

#1660 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 22 January 2013 - 04:03 PM

Že 2 dni zapored sanjam da letim. Ful mi je lepo.

Kaj bi to pomenilo :confused:

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users