Koliko pa stane?
Ne, ampak vsaj v tem opisu tudi ne piše, da je lahko za obraz. ADP pa ne spremljam redno, da bi vse to zasledila.
25€ je.
Te pa bomo zdaj na Durex lubrikant navalile in testirale.
Posted 03 February 2021 - 12:56 PM
Koliko pa stane?
Ne, ampak vsaj v tem opisu tudi ne piše, da je lahko za obraz. ADP pa ne spremljam redno, da bi vse to zasledila.
25€ je.
Te pa bomo zdaj na Durex lubrikant navalile in testirale.
Posted 03 February 2021 - 01:14 PM
Jaz ga imam slučajno že doma
Posted 03 February 2021 - 01:29 PM
No odlično, te pa si lahko naš testni subjekt. Pričakujemo poročilo o učinkih.
Posted 03 February 2021 - 01:59 PM
Kaj ma pa veze, ce ne pise? Saj ni nic vaginalnega notri
Saj se tudi z intimnim milom lahko povsod umijes.
To je kot krema za 40+.
Ja no, jaz se ne bi spomnila z vaginalno kremo mazat po obrazu. Tudi na lubrikant ne bi pomislila.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 February 2021 - 02:01 PM
Posted 03 February 2021 - 03:07 PM
Posted 03 February 2021 - 03:27 PM
Kaj pa naredijo na koži, obnavljajo?
Posted 03 February 2021 - 03:36 PM
: )Tega Viderage ful vse hvalijo pri ADP, ker ima neke rastne faktorje in baje super bledi flekce od aken in krepi bariero.
Posted 03 February 2021 - 03:46 PM
Ou, spregledala, hvala.
Posted 03 February 2021 - 04:04 PM
Posted 05 February 2021 - 02:00 PM
Joj, sem bila včeraj v enem salonu in mi je šefica tam mimogrede pogledala kožo in mi kar začela razlagat, kaj vse jaz rabim. Da ona na mojem mestu raje ne bi uporabljala olja za čiščenje mejkapa (sem rekla, da delam dvojno čiščenje - olje + potem še gel), pa da moje pore nujno rabijo adstringentni tonik za zožanje in da nujno moram imet dober piling, ampak da sicer pa imam lepo kožo.
Posted 05 February 2021 - 02:17 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 February 2021 - 02:49 PM
Meni je pa danes Tetraforce zmanjkalo in pojma nimam, s čim naj ga nadomestim, ker ga izven akcij ne bom spet kupila. Pri oljnih serumih oz. negovalni kozmetiki nasploh me ful motijo dišave, 100 % olja pa nočem, mi ne odgovarjajo. Skvalen mi je OK, ampak bi rada nekaj več. Imate kakšen predlog?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 February 2021 - 03:15 PM
Kaj pa od Hylamide vitamin c booster? Jaz tetraforce se nisem imela, tako da ne morem govorit o razliki med njima, Hylamide meni ful sede, je oljnat, ampak se razmaze in ni mastnega obcutka. Po njem sem dejansko opazila razliko na kozi.
Aja, nikakršnega vonja nima, kar je super.
Posted 05 February 2021 - 03:29 PM
Posted 05 February 2021 - 06:19 PM
Jaz ful sovražim hodit h kozmetičarkam, ker mi vsaka začne vsiljevati njihove produkte.
Drugače je pa zelo pohvaljen tudi Vitamin Drop od Dear, Klairs. Na ebayu se ga dobi ugodno od prodajalca Wishtrend.
Posted 05 February 2021 - 06:51 PM
Posted 05 February 2021 - 08:46 PM
― V. Van Gogh
Posted 05 February 2021 - 09:50 PM
Super. Poročaj prosim.
Posted 05 February 2021 - 10:06 PM
― V. Van Gogh
0 members, 0 guests, 0 anonymous users