Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1641 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 February 2009 - 12:22 AM

Hvala za odgovore.
Cvetka* jaz bi rada prišla na takšno dolžino Klik, zato se ne bom tak drastično strigla. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1642 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15249 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 February 2009 - 09:03 AM

U Madonca. w00t2.gif

Komi čakam slikco takrat. photo.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1643 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 10 February 2009 - 11:07 AM

QUOTE(freak @ 6. 2. 2009 - 17:37) View Post

Urš to pa je bila sprememba. Mi je frizerka rekla, da če kdo pride k njej s tako željo iz ekstra dolgih na ekstra kratke mu svetuje naj gre postopoma. Da naj bi bil ful šok ko kar naenkrat ne čutiš las na vratu in ti je morda tudi potem žal, samo ne vem, pomojem je čisto odvisno od posameznika. A si zdaj spet puščaš dolge? Drgače pa si morda spremenila, skrajšala nick?

Uf ja je bla kr huda sprememba takrat, ampak mi je bla noro ušeč, ker sm mela tolk preglavic z vzdrževanjem las in česanjem in sušenjem in vsemu kar spada zraven, da sem se odločla da bodo šli čist preč in da jih bom potem spet pustila dolge smile.gif
Morm rečt da sm se ful hitr prvadla, mogoče se je blo česat mal čudn, ker sm samo glavnik skos potegnila pa je blo konc biggrin.gif prej sm pa rabla pou ure da sm se lepo razčesala biggrin.gif

Tko dolge lase sem imela, kot tista na sliki od Ane smile.gif zdj si jih spet puščam tako dolge in v kakšnem letu ali rajši dveh bo že nakak tako tongue.gif

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1644 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 February 2009 - 01:33 PM

Za moj okus pa so to že rahlo predolgi in že nekoliko prestopijo mejo okusnosti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1645 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 10 February 2009 - 03:51 PM

ohmy.gif tole je pa res pretirano
IPB Image
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1646 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 10 February 2009 - 05:23 PM

Drgač pa zanimivo Urš, da si spet dolge puščaš. Jaz vse punce, ki jih poznam, da so se ustrigle na kratk, so rekle, da ne bi šle več nazaj.

Joj, sam tole je pa res grdo. Grda dolžina, grdi lasje, skratka grdo.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

• Guests

Posted 10 February 2009 - 06:31 PM

Jaz sem se enkrat v sedmem razredu postrigla čisto na kratko... pa mi je bilo fajn in vse, ampak zdaj svojih las ne dam več smile.gif. Jih imam nekje čez sredino hrbta in taka dolžina, kot jo je Ana prilepila mi je perfect... če so lasje lepi, seveda. Zdaj počasi lovim neko tako dolžino.
  • 0

#1648 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 11 February 2009 - 03:55 PM

Jaz sem imela malo krajše in mi je bilo ful moteče, ker sem si vedno lase zapela z zadrgo, ki so na žepih pri bundi lol.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1649 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 11 February 2009 - 07:21 PM

Tud jaz bi fuuuul imela tko dolge na oni sliki od Ane ... sam meni se zdi da mi ful poičasi rastejobom čakala še par let cry.gif Zdaj mam že pol leta lase na isti dolžini - kak čevap in pol čez ramena, čeprav si jih nič ne strižem.

al pa si bom nabavla clip-on podaljške, ker si res fuuul želim res dolgih.

A katera ve, kje bi prodajali sistem clip-on podaljškov za celo glavo? To so taki, kjer jih pritrdiš kot ti je in odstraniš, tak da pomojem ne uničujrejo tak ko pravo podaljšanje. sem gledala nek posnetek na youtube in je kar lepo prišlo na obeh, sam lepo si moraš nardit pa pravo barvo met.

• 0

#1650 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 11 February 2009 - 07:53 PM

Donas sem bila pri frizerju biggrin.gif

What a change ohmy.gif
  • 0

• Guests

Posted 11 February 2009 - 07:56 PM

Tell us more, urš! smile.gif
  • 0

#1652 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 11 February 2009 - 08:08 PM

QUOTE(reddish ancha @ 11. 2. 2009 - 19:21) View Post

al pa si bom nabavla clip-on podaljške, ker si res fuuul želim res dolgih.

A katera ve, kje bi prodajali sistem clip-on podaljškov za celo glavo? To so taki, kjer jih pritrdiš kot ti je in odstraniš, tak da pomojem ne uničujrejo tak ko pravo podaljšanje. sem gledala nek posnetek na youtube in je kar lepo prišlo na obeh, sam lepo si moraš nardit pa pravo barvo met.

Js sem že dvakrat naročala od tele prodajalke: klik. Sicer ne zame, ampak za prijateljici. Je pa paket prišel v 3 dneh. Sta pa obe vzeli te ko jih je 8 pramenov (ima pa tudi za celo glavo). Sta pa obe zelo zadovoljni, ena jih je dala celo pobarvat, da ji pašejo na njeno barvo. So pa naravni lasje.
  • 0

#1653 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 11 February 2009 - 09:33 PM

OMG, I want this!!! ohmy.gif
Koonc, jst že neki časa razmišljam o podalških, pa vem da to ne bi blo zame
1. ker uničuje lase
2. zard dodatne nege ki bi bla potebna in
3. predvsem zard cene. Ampak tole, wau, NORO ohmy.gif

A je res tok enostavno to pripet? Pa a 8 jih ni dovolj za celo glavo?
Omg I'm sooooo gonna have this ohmy.gif worship.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1654 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 11 February 2009 - 09:50 PM

8 za celo glavo ni dost, niti približno ni. Za celo glavo vzameš delux komplet: klik

• 0

#1655 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 11 February 2009 - 10:14 PM

Wau wau wau, najdla, stanejo samo 36€, omg, a pol je to kul? Morm prepričat mami da mi naroči prek e-buya, waaaaaa oops.gif w00t2.gif Hvalaaa kiss.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1656 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 11 February 2009 - 10:31 PM

Nincha, tej deluxe kompleti so 36 funtov ne eurov. ;) Plus še poštnina pride enih 42 funtov, to pa 47eur.

Drugače me pa tudi mene tole mika. smile.gif
  • 0

#1657 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 11 February 2009 - 10:39 PM

Ne vem, jst sem gledala tele (klik), pa so 33 funtov in sem preračunala na eni spletni strani in piše da je to 36 €. Je pa res da nisem zraven štela poštnine, kok pa je to? A kje piše, jaz ne vidim oops.gif No pač, 40 € za tole je VELIIIIK boljš kot 500€ za podaljške laugh.gif biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1658 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 11 February 2009 - 10:55 PM

A ne pol je ok. Sem gledala js za 10 kosov. tongue.gif Poštnino piše ja, malo pod ceno, 5.5funtov. Pol pride vse skp enih 43eur. smile.gif Ja pa res poceni v vsakem primeru. smile.gif
  • 0

#1659 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 11 February 2009 - 11:02 PM

10 kosov? A ni to z mojga linka kao "deluxe" paket, da je za celo glavo, zakaj je pol to cenejš od teh 10 kosov? cry.gif Zmedena cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1660 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 11 February 2009 - 11:07 PM

Na tvojem linku piše, da jih dobiš 8. Pod deluxe sets so vsi po 10. Tej lasje na tvojem linku pa so pod full head sets. Sej goddess je dala link prav do deluxe setov. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users