Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#1641 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 June 2011 - 08:53 AM

Me zanima, če bo kdo rekel, da je bil koncert od Amy v BG OK? Drugače sem pa brez komentarja, 40 evrov je stala karta, da plačaš toliko, da gledaš kako se ta pijana krava opoteka po odru - zgrožena sem. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1642 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6708 posts

Posted 20 June 2011 - 10:37 AM

Po beograjski polomiji se Amy vrača domov
  • 0

#1643 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 June 2011 - 10:42 AM

Kriza.
  • 0

#1644 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 20 June 2011 - 10:50 AM

QUOTE(eve @ 16. 6. 2011 - 9:35) View Post

Jaz bi šla takoj na dance republic, če bi bila doma. Ampak zaradi deadmau5, ne zaradi Inne, ona me niti malo ne zanima.

Grem pa danes za 4 dni na Southside festival. Sicer večina skupin ni ravno moja zvrst glasbe, bo vseeno super, sem prepričana.
KLIK

Pa sem nazaj. Festival je bil kljub resnično slabemu vremenu in toni blata super, že dolgo nisem tako uživala. Foo fighters, Chemicals brothers, Gogol Bordelo so bili odlični. thumbup.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1645 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 20 June 2011 - 01:16 PM

Jaz grem pa na tole v Križanke. Danes je akcija na 1nadan.com - 51% popusta na karte.
  • 0

#1646 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 June 2011 - 01:27 PM

QUOTE(Kinky @ 20. 6. 2011 - 9:53) View Post

Me zanima, če bo kdo rekel, da je bil koncert od Amy v BG OK? Drugače sem pa brez komentarja, 40 evrov je stala karta, da plačaš toliko, da gledaš kako se ta pijana krava opoteka po odru - zgrožena sem. wink.gif

Jaz bi ji flašo vrgla v glavo, če bi bila tam, ne me jebat, folk, ki komaj preživi mesec z borimi 200-300€ na mesec, našpara, da da 40€ za karto in kaj dobi?! Sej je bil Moby, ki je probal rešit stvar, ampak vseeno, no. down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1647 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 June 2011 - 04:20 PM

Se strinjam. sad.gif V prihodnje si pa res debil, če plačaš karto za njen koncert.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1648 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 June 2011 - 03:50 PM

QUOTE(Immortelle @ 14. 6. 2011 - 20:44) View Post

DANCE REPUBLIC OPEN AIR

"In ravno danes, 10 dni pred dogodkom, lahko povemo, da je v obtoku še zadnji kontingent vstopnic. Količina le-teh je namreč omejena.
V primeru razprodaje, bo na dan dogodka, na voljo le še 300 vstopnic po ceni 39eur."

Midva sva danes dobila karte. cool.gif

Jest grem tut (+fant & brat +punca) thumbup.gif Edino slabo vreme napovedujejo... hmm.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1649 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 21 June 2011 - 05:40 PM

to je na prostem? niti tega ne vem, great laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1650 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 21 June 2011 - 05:56 PM

Ja, itak.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1651 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 June 2011 - 06:25 PM

Ja, ful škoda, ker bo slabo vreme. sad.gif

Jaz sem že nabavila dva poceni dežna plašča za enkratno uporabo. Sem prepričana, da jih bojo tam tudi prodajali, ampak veliko dražje. tongue.gif

Zdaj pa ravno razmišljam, kako bi se oblekla in obula, da mi ne bo prevroče ali premrzlo. hmm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1652 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 21 June 2011 - 08:09 PM

Deli modra priporočila, ko ugotoviš, ker meni se sanja ne, kaj za tako stvar oblečt in to.... biggrin.gif
  • 0

#1653 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 June 2011 - 09:10 PM

Meni je ena znanka, ki na vse take festivale gre, svetovala, naj oblečem nekaj, kar mi ne bo škoda, če se umaže ali uniči. Čevlje obvezno udobne, pa da se bojo bolj težko sezuli (njej so hodili po nogah in jo je v gužvi sezulo, tako da je potem boga reva samo v enem čevlju morala domov laugh.gif down.gif).
Glede na to, da bo dež, pa da ne bo ravno vroče, pa še nekaj nepremočljivega (dežnikov se ne sme met), mogoče kakšno nepremočljivo jakno ali pa pelerino.

Jaz tudi ful ne vem. hmm.gif Po mojem bom dala kar ene bolj ponošene kavbojke, pa kako majico, za čez pa še kako športno jakno, pa povrh tisto prozorno pelerino. Za obut sem pa razmišljala, da bi si kar dežne škornje obula, ker bo verjetno blato, ampak se bojim, da bom čudno izgledala. laugh.gif
  • 0

#1654 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 22 June 2011 - 05:19 AM

Bi jst mogoče stare nižje gojzdarje obula (škornjev nimam, ampak če pomislim, mislim, da ma mami ene... če bo dež, se jih vseeno splača gor dat), ampak bom zgledala ko kekec v njih cry.gif .Pa eno fuul čip temno modro tako enkratno palerino mam tud jst, spet je grozna, ampak jo bom sabo vzela smile.gif
  • 0

#1655 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 June 2011 - 08:00 AM

Gumijasti škorji, bulerji, nikakor pa ne all stark. twisted.gif Pa saj ni važno, kako izgledaš, važno, da nisi premočen. smile.gif

Palerina je obvezna, oblačila pa bombažna, in ne težka, če te slučajno premoči, je res bedno, da imaš mokre kavbojke na sebi.

• 0

#1656 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 June 2011 - 08:39 AM

QUOTE(Kinky @ 22. 6. 2011 - 9:00) View Post

Pa saj ni važno, kako izgledaš, važno, da nisi premočen. smile.gif

Se strinjam! Še posebej, ker vse skupaj traja 10 ur.

Čeprav mi bomo šli šele ob kakih 20h, 21h tja, ne prej.

• 0

#1657 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 22 June 2011 - 12:07 PM

Omg, spet prvič slišim, da bo to tok dolgo ohmy.gif . Seprav bo treba še kaj jesti tam...

Ker za tok ur grem pa res rajš v škornjih i palerini in ne zgledam lih fino, kot da bi bla mokra tam...
  • 0

#1658 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 June 2011 - 04:00 PM

Neytiri: tukaj imaš vse napisano - http://www.dancerepublic.si/

Dance Republic Open Air Festival bo zaznamoval naslednji vrstni red nastopajočih:

17:00 KOSTA RADMAN (Papaya)
18:30 SPINNE
20:00 INNA
21:00 DEAN DEEN exc. DanceRepublic performance vocal by Biba / violin by Inga Ulokina / performance by APRIL
22:00 DEADMAU5
00:00 FEDDE LE GRAND

wink.gif
  • 0

#1659 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 June 2011 - 05:10 PM

Drugače je pa vremenska napoved danes precej bolj obetavna! V petek zvečer naj bi bilo le oblačno, brez padavin! woot.gif
  • 0

#1660 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 June 2011 - 06:46 PM

Fotografije iz prizorišča jutrišnjega Dance Republic:

http://www.facebook....anceRepublic.Si

Škoda, ker bo blatno... sad.gif