Kako se sploh skrije vse slike?

Posted 18 January 2013 - 11:13 PM
Pablo Picasso
Posted 18 January 2013 - 11:15 PM
Pod nastavitve / nastavitve zasebnosti, vse. Samo moraš malo brskat.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 January 2013 - 11:24 PM
Fakinfejsbuk, končno se malo znajdem in grejo menjat stvari.
Pablo Picasso
Posted 18 January 2013 - 11:25 PM
Ja ful je bedno, jaz sem zadnjič eno tako banalno stvar iskala sto let.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 January 2013 - 08:58 AM
Če nočete reklam na FB: FB Purity v Google, pa si inštalirajte. Zakon je.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 January 2013 - 09:03 AM
Posted 23 January 2013 - 11:58 AM
Thanks!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 January 2013 - 09:50 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 January 2013 - 10:28 AM
Posted 25 January 2013 - 09:50 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 February 2013 - 12:47 AM
Zmagajo posti parov na zidu drug drugega v stilu // Ti si sunce sto me jutrom budi, ti si nada za moj zivot ludi, ti si tema za moje beskrajne sne, ti si moj zivot, moje sve.
A ste normalni? O.o
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 February 2013 - 12:57 AM
Ali pa 'vse si mi, najrajši te imam'.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 February 2013 - 01:03 AM
Jaz res ne razumem, kako lahko v glavi zdrav človek to napiše, vidno vsem. Verjetno ravno zato, naslovniku pa se še fajn zdi, da vsi vidijo, kakšne strastne ljubavi so deležni.
― V. Van Gogh
Posted 06 February 2013 - 01:47 AM
Nekako tako, ja. Taki ljudje so zame idioti. In še enkrat ponavljam - FB je vseeno kar odličen
detektor za take reči. Samo malo greš čez wall in slike določene osebe, pa ti je kaj hitro
vse jasno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 February 2013 - 07:59 PM
Tega tudi jaz ne morem zastopit. Prvič, ker tudi zasebno takih sluzastih izjav ne bi nikoli pisala in moj fant tudi ne, kot drugo pa še, al res morajo vsi vidt. Se strianjm Fluffy, odličen detektor. Jaz dam take vse na hide.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 07 February 2013 - 12:10 AM
Meni je tudi to glupo. Pa tega kar je Jina nalepila niti ne razumem v celoti, ampak take izpovedi so itak najmanj iskrene, najbolj zlagane res. Ko si pari pišejo take bedarije že vem da nekaj ne štima.
Posted 07 February 2013 - 12:21 AM
To je tista ženska, od katere sem zadnjič nalimala sliko v Čvek. Oba skupaj nimata treh pik.
― V. Van Gogh
Posted 13 February 2013 - 08:53 PM
Še ena srce parajoča zgodba s fbja:
Fant je za svoj 16. rojstni dan odpotoval v tujino. Ko se je vrnil, ga je njegova mati s solzami sreče čakala na letališču. Objela ga je, ker ga je zelo pogrešala. Takrat je njen sin rekel: "Mami, vem, da me imaš rada ampak ko me objameš kot malčka me osramotiš pred vsemi!" To je mamo zelo bolelo, ker je mislila, da njen sin ni bil vesel, da jo vidi. 6 let kasneje je deček odpotoval v tujino (tokr...at je bil star 21 let), a mati ga je še vedno spremljala na letališče, da se poslovita. Toda tokrat ga ni objela, temveč mu je obrnila hrbet in mu s solzami v očeh rekla: "Pazi nase, moj sin." Ko se je sin vrnil, matere ni bilo več na letališču. Doma je videl pismo in šopek rož. Poln radovednosti je odprl pismo in ga prebral. Ko je končal, se je začel jokati, ker je bil to zanj najhujši trenutek v njegovem življenju. V pismu je pisalo: Moj sin, ko sem te pred šestimi leti objela, sem jokala od veselja, ampak, ko boš bral moje pismo, bom že na pokopališču v krsti, ker bom umrla zaradi raka... Jokala sem, ko sem ti obrnila hrbet ob tvojem drugem odhodu, da te ne bi že drugič osramotila, vendar sem vedno vedela, da je bilo zadnjič, da sem te videla... Zelo te imam rada in sem vedno v tvoji bližini ... Z ljubeznijo, tvoja mama...
Vsi, ki imate svoje matere zelo močno radi, si to kopirajte v svoj status. Nimam razloga, da se je sramujem, ker je moja mama oseba, ki mi je dala življenje. ♥
:AJEBEŠ:
Posted 13 February 2013 - 08:55 PM
Mene najbolj zabava, da je bil šestnajstletnik po 6 letih star 21. Mislim, da to pove vse o piscu tega presunljivega besedila.
After all this time?
Always.
Posted 13 February 2013 - 09:50 PM
Ama ne no lol
Skodelica kave bi veliko bolje zvenela:)
Jaz že dolgo nisem aktivna na fb-ju. Kdaj grem počekirat zaradi prijateljev iz tujine in Reninija, če pride kakšna lepa roba
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users