Ja, to je čisto res. Enako si mi ravno ti svetovala pred nekaj meseci, in se mi je zdelo nemogoče, ampak sedaj ravno tako počnem. Zunaj pijem espresso, doma pa imam ovseno/riževo, itd mleko (kupujem).
Na vsak nov okus se lahko navadimo (in tudi od nekega starega odnavadimo), za to je potrebno približno 14 dni, oziroma 3 tedne .... po moji oceni.
Enako je s soljo. Ne vem koliko ve solite hrano, ampak jaz jo minimalno. Včasih sem več. In sedaj mi je skoraj vsaka hrana v restavraciji in drugje ... veliko, veliko preslana.
Tako da samo dajte brbončicam možnost. 
morettina, sedaj lahko v GO ješ v Pecivu vegansko malico. 
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.