Jump to content

Photo

Razna vprašanja glede prehranjevanja!

• Please log in to reply
5052 replies to this topic

#1641 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 10 September 2011 - 05:10 PM

Hvala.
  • 0

#1642 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25892 posts

Posted 10 September 2011 - 09:30 PM

QUOTE(*simoncy* @ 10. 9. 2011 - 11:13) View Post

O super, bom probala to - nisem je še nikjer zasledila, ampak predvidevam, da jo imajo v vseh večjih trgovinah?

V Mercatorju bi mogli imet (če ne kje drugje) ;).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1643 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 September 2011 - 09:36 AM

Nekaj me zanima glede NUPO shakeov, ne tistih tekočih že pripravljenih v tetrapakih, ampak tistih ki narediš sam.

Koliko OH in sladkorja imajo? smile.gif Hvala!
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1644 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 September 2011 - 06:11 PM

Na porcijo 9,9g OH, 12,2g beljakovin in 7,7g sladkorja oz. na 100g 31g OH, 24g sladkorja, 38g beljakovin!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1645 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 September 2011 - 06:13 PM

Ima kar sladkorja. Hvala! smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1646 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 September 2011 - 04:42 PM

Imam eno vprašanje. Pozna kdo to zelenjavo? Mami je dala kolegica za posadit in pravi, da je to
kitajski krompir. Mi za to prvič slišimo, na internetu najdem nekaj na to temo, vendar mislim, da to na sliki ni
to, da to pač ni kitajski krompir. laugh.gif Ona pravi, da se to lahko poha, peče - meni to bolj deluje kot kakšna bučka.

IPB Image

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1647 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25892 posts

Posted 17 September 2011 - 06:07 PM

^Čajota, vsaj tako so meni rekli, da nej bi se temu čudu reklo smile.gif. Nisem še jedla, menda pa je dobro - stestiraj in poročaj! smile.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1648 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 September 2011 - 06:28 PM

To je skoraj tako kot bučka in pripravljaš na enak način. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1649 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 17 September 2011 - 08:38 PM

Mi po domače te rastline uvrščamo kar med bučke in jih po domače kličemo kar ježki. Kako se jim uradno reče, nimam pojma. Jih pripravljamo na enak način kot običajne podolgovate jedilne bučke, le da pred pripravo odstranimo semena v sredici.
  • 0

#1650 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 September 2011 - 12:48 PM

Hvala vsem za pomoč! Jutri bom nekaj sčarala iz njih.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1651 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 September 2011 - 07:03 PM

Sem že danes naredila eno z jajcem in je super. Nekoliko se razlikuje od navadnih bučk, je bolj trda in
sočna, sem jo prej olupila - ravno toliko, da sem odstranila bodice, pa potem sem še odstranila sredico.
Vse drugo sem pripravljala na en način kot navadno bučko, popekla, začinila, na koncu umešala jajce.
Slastno!

• 0

#1652 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 September 2011 - 02:37 PM

Katera marmelada ki se jo dobi po trgovinah je po vaših izkušnjah najmanj cukrana? A so tiste v zdravem kotičku, kao diabetične ok, ali je to bolj lari fari?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1653 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25892 posts

Posted 20 September 2011 - 02:56 PM

Po moji logiki diabeticne vsebujejo manj sladkorja in sirupov ter vec umetnih sladil (aspartam, ciklamat, acesulfam ...), tako da je vprasanje, kaj je (vsaj za nediabetike) boljse.
  • 0

#1654 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 September 2011 - 03:00 PM

Kaj pa pektin, to je ok, ane?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1655 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 20 September 2011 - 03:00 PM

Mercator ima tudi pod svojo lastno znamko zdravo življenje marmelado s 100% sadnim deležem.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#1656 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 September 2011 - 03:09 PM

Ja, to je ta katera vsebuje pektin, sem zadnjič gledala. Saj pektin je ok kolikor vem.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1657 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 20 September 2011 - 03:21 PM

Jaja, pektin je samo zgoščevalec.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#1658 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19141 posts

Posted 20 September 2011 - 07:24 PM

Sarah Mercator ima 100% sadne namaze, njihova znamka Zdravo življenje. Dobri so. Obstaja še tud 100% sadni namazi od ene druge firme, ki jih imajo tud v Intersparu, samo ne vem katera znamka to je, neka tuja.
Drugače pa so meni od Naturete džemi ful dobri, samo niso brez sladkorja, ga pa imajo vsekakor manj, kot nekatere ogabno sladke marmelade. Sploh divja brusnica mi je super.

klik
  • 0

#1659 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2011 - 07:31 PM

Jaz sem od Naturete probala višnjev džem in mi je bil ogaben, ful umeten okus, sem bila kar
precej presenečena in razočarana hkrati.
  • 0

#1660 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 September 2011 - 07:36 PM

Sem vzela Mercatorjev džem Zdravo življenje, gozdni sadeži, ni bilo kej dosti izbire.
Sem pa videla neko anasovo marmelado, mangovo in še eno, ne spomnim se zdaj. o God, naslednjič jih vzamem, ananaaaas woot.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users