Videl sem posnetke. Grozljivo. Drugače tudi biti ne more: Irgun in Haganah sta bili judovski, teroristični organizaciji, ki sta s terorjem nad angleško upravo in arabskimi prebivalci v 40. letih 20. stoletja zasejala seme zla. Hamas je nastal desetletja kasneje.Tega se danes niti Evropejci niti Američani nočejo spomniti.

Novice po SVETU
Posted 27 May 2024 - 02:14 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 27 May 2024 - 03:11 PM
Če iz sebe pogledam, ni sanse, da bi lahko kdajkoli oprostila nekomu, ki mi pobije družino.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 May 2024 - 08:39 PM

Tale influencer je povzel ne samo moje mnenje ampak tudi mojo jezo in srd. Do zdaj je bil vedno kulturen in zbran ampak na neki tocki biti kulturen in zbran pac ni vec dovolj.
https://www.instagra...TV0ODhzbjc2bQ==
Posted 28 May 2024 - 09:10 PM
A ni bla ona runner za predsednico ZDA?
Na zalost slika ni fejk. Pa neka zgledna krscanka, al kako. Mati mila ...
Posted 14 July 2024 - 06:23 AM
Posted 14 July 2024 - 09:20 AM
Posted 14 July 2024 - 12:34 PM
Kaj se dogaja, hahaha

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 July 2024 - 01:27 PM
Berem zdaj da se ne vejo kdo je dejansko streljal oz porocajo o dveh identitetah. Wtf.
Ma meni vse iskreno smrdi do neba

Posted 19 July 2024 - 05:44 AM
https://www.instagra...XJwdzk3bHpxeDlr
Moram reci, da mi kljub vsemu republikanska stran mnogo bolj odgovarja kot verjetno karkoli so sposobni demokrati nastaviti namesto Biden-a. Njihova politika se zato ne bo spremenila in je vseeno katerga pajaca posljejo v ring....
Posted 19 July 2024 - 06:27 AM
Tole pa kr z zanimanjem spremljam kako se bo odvilo in kako bodo stvari zapeljali, če bo Biden res izstopil.
[Napoleon]
Posted 19 July 2024 - 06:43 AM
Med republikanci in demokrati ni več neke razlike. No, saj kot da je drugod po svetu kaj drugače.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 July 2024 - 07:03 AM
Me bo pa nekdo tezko preprical, da je nekdo boljsi od drugega, ja.
Posted 19 July 2024 - 07:29 AM
Trump bo koncal vojno v Ukrajini prvo sekundo ko bo imel sanso.
a
Za Tajvan je pa ze rekel da ce hoce amerisko zascito naj jo placa. Cemur ne morem nasprotovati.
Tudi imigrantska politika mi je blizu in iskreno imam dost woke demokratov pod pretvezo demokracije. Smo v zadnjem letu videli, da demokracije v Ameriki ni.
Ampak all in all pa je najbrz nekje zadaj na obeh straneh (republikanski in demokratski) skupna tocka in na koncu niti ni razlike.
Posted 19 July 2024 - 12:25 PM
Po svetu obsežen izpad računalniških sistemov, prizadeta letališča, banke in trgovine - RTV SLO
si ne znam predstavljat, da bi bila zdaj v koži tega bogega programerja, ki je delal posodobitev.
Glavni izvršni direktor podjetja CrowdStrike George Kurtz je potrdil, da je težava posledica "napake" v posodobitvi. "Težava je bila ugotovljena, izolirana in nameščen je bil popravek," je dejal Kurtz.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 19 July 2024 - 12:52 PM
Posted 19 July 2024 - 07:40 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 July 2024 - 06:15 AM
Poleg tega ob odstopu ni nagovoril Americanov, ampak so spisali tweet in se v javnosti ni poakzal ze od sobote.
Kamala mi je se slabsa izbira kot on. Nesposobna do konca in se naprej. Mislim da za zmago nima nobenih sans.
Tok je zanimivo gledat, kako ves cas lazejo svetu in plotajo v ozadju - vsi.
Posted 23 July 2024 - 08:21 AM
Posted 23 July 2024 - 09:23 AM
https://www.instagra...WtldnYwMXV6OQ==
https://www.instagra...GxqZ3FieXprbQ==
Bo pogorela v debati s Trumpom

Posted 23 July 2024 - 09:31 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users