Jump to content

Photo

Novice po SVETU

• Please log in to reply
1789 replies to this topic

#1641 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 27 May 2024 - 02:14 PM

Videl sem posnetke. Grozljivo. Drugače tudi biti ne more: Irgun in Haganah sta bili judovski, teroristični organizaciji, ki sta s terorjem nad angleško upravo in arabskimi prebivalci v 40. letih 20. stoletja zasejala seme zla. Hamas je nastal desetletja kasneje.Tega se danes niti Evropejci niti Američani nočejo spomniti.

• 1

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1642 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 27 May 2024 - 03:11 PM

Jaz sem jih tudi včeraj zvečer, ne cele. To je grozljivo.
Če iz sebe pogledam, ni sanse, da bi lahko kdajkoli oprostila nekomu, ki mi pobije družino.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1643 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 27 May 2024 - 08:39 PM

Nobenemu ne zamerim da se takoj pridruzi Hamasu. Sicer pa osebno do Hamasa nimam odklonilne pozicije. Ustvaril jih je Izrael. To dobis, ce ljudi celo zivljenje zatiras, jim pobijas ljubljene in meces nanje bombe, ker ti je dolgcas. Kaj imajo ti ljudje se za zgubiti? Prav nic. In kot pravi vecina - tudi otrok :cry: smrt bi bila na tej tocki odresitev.
Tale influencer je povzel ne samo moje mnenje ampak tudi mojo jezo in srd. Do zdaj je bil vedno kulturen in zbran ampak na neki tocki biti kulturen in zbran pac ni vec dovolj.

https://www.instagra...TV0ODhzbjc2bQ==
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1644 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 28 May 2024 - 09:10 PM

https://www.instagra...Gw5ZWxiMmk5cXh3

A ni bla ona runner za predsednico ZDA?

Na zalost slika ni fejk. Pa neka zgledna krscanka, al kako. Mati mila ...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1645 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 14 July 2024 - 06:23 AM

https://www.instagra...zJtNWg4amdoOA==
  • 0

#1646 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 14 July 2024 - 09:20 AM

Naj bi bilo zaigrano vse skupaj :D kao

https://www.bitchute...o/BTZd8QSbq1YT/
  • 0

#1647 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 14 July 2024 - 12:34 PM

Pa se je model posnel ze prej (You've got the wrong guy), ker je vedel kaj bo ali se je potem in ze cel dan porocajo o napacnem storilcu? Mogoce samo nekdo, ki isce slavo?
Kaj se dogaja, hahaha :lol:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1648 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 14 July 2024 - 01:27 PM

Ne vem kaj se dogaja, vem pa da so vse tole lepo dodatne plus tocke za Trumpa....
Berem zdaj da se ne vejo kdo je dejansko streljal oz porocajo o dveh identitetah. Wtf.
Ma meni vse iskreno smrdi do neba :D
  • 0

#1649 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 19 July 2024 - 05:44 AM

Ata Biden naj bi rekel "papa, so long" v nedeljo.

https://www.instagra...XJwdzk3bHpxeDlr

Moram reci, da mi kljub vsemu republikanska stran mnogo bolj odgovarja kot verjetno karkoli so sposobni demokrati nastaviti namesto Biden-a. Njihova politika se zato ne bo spremenila in je vseeno katerga pajaca posljejo v ring....
  • 0

#1650 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 19 July 2024 - 06:27 AM

Tole pa kr z zanimanjem spremljam kako se bo odvilo in kako bodo stvari zapeljali, če bo Biden res izstopil. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1651 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 19 July 2024 - 06:43 AM

Med republikanci in demokrati ni več neke razlike. No, saj kot da je drugod po svetu kaj drugače.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1652 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 19 July 2024 - 07:03 AM

To je pravi cirkus. Sem videla posnetek, kako Hulk Hogan na odru vpije v prid Trumpu in ves ta show, vpitje, res cirkus.
Me bo pa nekdo tezko preprical, da je nekdo boljsi od drugega, ja.
  • 0

#1653 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 19 July 2024 - 07:29 AM

Ja meni je.
Trump bo koncal vojno v Ukrajini prvo sekundo ko bo imel sanso.
a
Za Tajvan je pa ze rekel da ce hoce amerisko zascito naj jo placa. Cemur ne morem nasprotovati.
Tudi imigrantska politika mi je blizu in iskreno imam dost woke demokratov pod pretvezo demokracije. Smo v zadnjem letu videli, da demokracije v Ameriki ni.
Ampak all in all pa je najbrz nekje zadaj na obeh straneh (republikanski in demokratski) skupna tocka in na koncu niti ni razlike.
  • 0

#1654 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 19 July 2024 - 12:25 PM

Po svetu obsežen izpad računalniških sistemov, prizadeta letališča, banke in trgovine - RTV SLO

si ne znam predstavljat, da bi bila zdaj v koži tega bogega programerja, ki je delal posodobitev.

Glavni izvršni direktor podjetja CrowdStrike George Kurtz je potrdil, da je težava posledica "napake" v posodobitvi. "Težava je bila ugotovljena, izolirana in nameščen je bil popravek," je dejal Kurtz.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1655 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 19 July 2024 - 12:52 PM

Mhm ste imeli kje težave zaradi tega?
  • 0

#1656 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 19 July 2024 - 07:40 PM

https://www.instagra...HlndTh5bWR0eA==
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1657 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 23 July 2024 - 06:15 AM

Govori se da Biden umira oziroma je v "hospic care", oziroma da je bil zadnjic zelo blizu temu, ko so potem okrivili COVID kot razlog za njegovo slabo zdravstveno stanje.
Poleg tega ob odstopu ni nagovoril Americanov, ampak so spisali tweet in se v javnosti ni poakzal ze od sobote.
Kamala mi je se slabsa izbira kot on. Nesposobna do konca in se naprej. Mislim da za zmago nima nobenih sans.
Tok je zanimivo gledat, kako ves cas lazejo svetu in plotajo v ozadju - vsi.
  • 0

#1658 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 23 July 2024 - 08:21 AM

Temu sem se narezala, kako je bedna.

https://www.instagra...TFyb3ZmaWo3dA==
  • 0

#1659 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 23 July 2024 - 09:23 AM

Al pa ti dve. Fak. Kaj to snifa ej.

https://www.instagra...WtldnYwMXV6OQ==

https://www.instagra...GxqZ3FieXprbQ==

Bo pogorela v debati s Trumpom :lol:
  • 0

#1660 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 23 July 2024 - 09:31 AM

O groza. Saj moras bit tudi za tak nacin komuniciranja talentiran. Trump jo bo zmlel na soocenjih.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users