Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1641 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 September 2009 - 01:42 PM

Ej ja, včasih imam občutek da živim na francoskem dvoru, kjer rabiš specialno dovolilnico za obisk wcja in potem še potrdilo kod si se gibal. blink.gif
Sploh ne vem več čemu je to namen.

Pa ena stvar ki mi gre na Organ - potrjevanje papirnatih indexov pred vpisom, oz. dejstvo da jih sploh še imamo, ker je itak že vse na netu. Ma ne vem, naj si pristojni na fakultetah delajo svoje kopije, pa kdor želi pač svojo, samo res je vse skupaj krneki. VIS (študentski info sistem) je bil kao narejen z namenom, da bi se vpisovanje ocen in prijavljanje na izpite poenostavilo, pa saj bi se, če ne bi hkrati vztrajali da se še vedno vse vpisuje in pregleduje po indexih in ponekod na izpite/kolokvije prijavlja s prijavnicami. To pomeni samo 2x več kolobocij, vse vpisat pravočasno v index, preverjat kaj se dogaja na internetu in bog ne daj, da potem kdaj kaj ne štima, ker profesorji raje sedijo na kavicah kot da bi zaključili denimo kako prijavnico. Pol pa laufarija gor in dol in so vsi živčni. rolleyes.gif
Jaz vse skupaj vidim kot Butale, ki se na vsak način želijo modernizirat, potem pa ne vejo sploh kaj oz. kako in si zakomplicirajo vse skup. Mrak na oči.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1642 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18541 posts

Posted 10 September 2009 - 01:55 PM

Butale, ja. Ni kje začet.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1643 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 13 September 2009 - 02:52 PM

QUOTE(Braunkopf @ 10. 9. 2009 - 14:42) View Post

Jaz vse skupaj vidim kot Butale, ki se na vsak način želijo modernizirat, potem pa ne vejo sploh kaj oz. kako in si zakomplicirajo vse skup. Mrak na oči.

Word!!! Namesto, da bi nam e-poslovanje na vseh podrocjih olajsalo zivljenje, imas dvojno delo, ker moras urejati elektronsko IN papirnato. butl.gif

V petek ob 13h me klice z zavoda za pokoj. zavarovanje neka referentka, da bi rada pregledala ene papirje za eno firmo in, da pride v ponedeljek zjutraj. Sem rekla hopla miska, kje si bila pa dosedaj, tako na hitro pa ne bo slo. Pripravim tekom naslednjega tedna in posljem. AAAA ne kako boste to vse poslali bla bla bla bla (gre za 15 A4 listov). F00ken posta? F00ken e-mail? Lahko pa golobu na taco obesim, ce bos potem kaj bolj potesena! Mislim.... ohmy.gif bruh.gif

Res, ni kje zacet!!! wacko.gif Enkrat, ko bom nekam vse poslal in za zmeraj odpotoval...tralalalla...
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1644 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 September 2009 - 02:54 PM

QUOTE(_Planet_ @ 13. 9. 2009 - 15:52) View Post

Lahko pa golobu na taco obesim, ce bos potem kaj bolj potesena! Mislim.... ohmy.gif bruh.gif

laugh.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1645 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 13 September 2009 - 02:56 PM

biggrin.gif
  • 0

#1646 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 September 2009 - 05:55 PM

IPB Image

laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1647 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 13 September 2009 - 07:24 PM

Haha Cvetka!!! lol1.gif

Sej sem ze danes enkrat povedala a ne, da obozujem ta forum! Tudi, ko sem obupno slabe volje, me spravljate v smeh! love.gif

• 0

#1648 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 September 2009 - 08:18 PM

smile.gif Ce si pa ti tk posreceno napisala, hehe.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1649 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 13 September 2009 - 09:00 PM

biggrin.gif
  • 0

#1650 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 September 2009 - 09:15 PM

Joj sam pazi da te ne "markira" s kakci.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1651 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 13 September 2009 - 09:20 PM

Ja, skoda moje razkosne obleke! ohmy.gif
  • 0

#1652 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 11 October 2009 - 10:35 AM

Včasih imam s strani nekaterih ljudi občutek (večinoma niso nikoli študirali), kot da se jim moram opravičevati za to, ker pač študiram. Ko me zasujejo in vrtajo z vprašanji "zakaj si šla študirat, zakaj ne raje takoj redno delat", "kako se ti da", "kako se ti uspe zapomnit celo bukvo", "pa zakaj že nisi fertik, še ne pišeš diplome", "pa kako da se še nisi zrajtala, da bi mela čimprej diplomo", "pa kdaj bo pol komaj čas za bebico, če še hodiš v šolo" (btw, 23 let, absolentka, kot da nisem do zdaj vsega naredila v roku oz. nisem nobenega letnika padla). In ko jim razložim ves sistem in stuff, še kr vrtajo in parafrazirajo ista vprašanja ...

Ne morem si pomagat, ampak tovrstna "zasliševanja", vrtanja in ponavljanja istih vprašanj mi grejo grozno na živce.
  • 0

#1653 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 11 October 2009 - 10:43 AM

Zčel se je faks in že mi utrujajo z uprašanji: zakaj pa ti ne greš z nami ven, pa saj mam jaz tud zjutraj faks itd. Pač ne grem, nimam vesti, da bi zjutraj šla potem na prakso totalno prekurjena delat z ljudmi, ki so bolni in trpijo. Se mi zdi ,da res niso dolžni potem gledat še mene kako se mi spi/mi je vse odveč in mi gre na kozlanje. Nisem taka oseba, ki bi ji bilo do te mere vseeno za druge. Je drugo it na predavanja al pa vaje zjutraj, mi ne bo noben govoril: saj jaz moram bit tud zbran na vajah.. my ass...
  • 0

#1654 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 15 October 2009 - 12:02 PM

Ne vem ali me bolj zalosti ali mi gre bolj na zivce, v glavnem - ljudje, ki ti samo posiljajo maile in v pol leta ne enega ne odgovorijo kot, da bi bili malo prizadeti. Si kar predstavljam takega bumbarja za masino, prebere mail, se nasmehne in pozabi. Pa dobro....!?!?! :|
Ljudje, ki imajo KAR NAPREJ neke "OPRAVKE", v enem letu mu znese ravno enkrat, da se na hitro udelezi kaksnega druzenja potem je pa ze spet cela panika s casom. Ne morem se znebiti obcutka, da lovijo lasten rep. :|

Eh spet jaz, ki si vse prevec zenem k srcu. Sej bo. cry.gif

Edit: pozabila sem se na ljudi, za katere lahko mislis, da se lahko na njih zaneses, mislis, da dela OK, potem pa ugotovis, da, ko mu nekaj ne znese se potuhne in misli, da se bo samo naredilo. Ko bi vsaj kaj zinil ne pa, da stvari stojijo.
  • 0

#1655 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 17 October 2009 - 10:43 AM

^ Ja, ful ''zajebani'' izpadejo, ker sem jim skoz nekam mudi.

Na živce mi gre folk, ki brez očitnega razloga bulji v druge. Ne samo da je to totalno trapasto, je tudi ''a bit creepy''.

Ljudje, ki se vtikajo v stvari drugih, ki pa se njih čisto nič ne tičejo. Razni firbci, ki očitno ne znajo pomest pred svojim pragom...

In pa še zmeraj in vedno: ''vaške'' čenče
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1656 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 17 October 2009 - 11:21 AM

QUOTE(Asha @ 17. 10. 2009 - 11:43) View Post

^ Ja, ful ''zajebani'' izpadejo, ker sem jim skoz nekam mudi.

Na živce mi gre folk, ki brez očitnega razloga bulji v druge. Ne samo da je to totalno trapasto, je tudi ''a bit creepy''.

laugh.gif Dobro si to napisala, haha, res, ful "zajebani" izpadejo. *sigh*

Poznam par takih zensk, ki kar tako brez sramu buljijo, vse so isti tip cloveka - malo prevelika ocala, v vse se vtikajo, vedno najprej bleknejo in potem pomislijo ipd... jih uvrscam v posebno katergorijo rahlo prizadetih, ne gre drugace. butl.gif
  • 0

#1657 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 October 2009 - 04:08 PM

Na živce si grem sama, ker se nikakor ne morem spravit k učenju/pisanju seminarske... kr na bruhanje mi gre ob misli na to. Po drugi strani pa vem, da moram... cry.gif

Kak nasvet?
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1658 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 October 2009 - 04:46 PM

Spravi se k delu z mislijo, da nisi sama. tongue.gif Jaz imam tudi danes še ogromno dela, pomoje pred drugo ponoči ne bom v postelji.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1659 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 19 October 2009 - 06:13 PM

Immortele, ko bo kriza, se bos ze spravila, vsaj, ce sklepam po sebi. wink.gif Pred casom sem gledala eno oddajo, ne vem tocno za kaj se je slo, v glavnem voditelj je "zasliseval" svojo gostjo na temo zakaj se vsega loti zadnjo sekundo. In sta prisla do zakljucka, da zato, ker so ji dolocene stvari dolgocasne in jim na taksen nacin doda adrenalin. biggrin.gif
  • 0

#1660 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17092 posts

Posted 06 December 2009 - 10:41 PM

Totalno me razkurijo briljantna razmišljanja v stilu, da če simpatična punca pri dvajsetih nima fanta, ali pa po končani službi ob treh zjutraj ne gre nikamor več ven, potem je zagotovo nekaj narobe z njo!! rpg.gif sniper.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users