Kaj bomo pa danes jedli?
Posted 11 January 2010 - 07:21 PM
Posted 11 January 2010 - 07:25 PM
Joj, meni je pa ta Šumi tako odbijajoč, nimam pojma zakaj, ampak mi sploh ne potegne. Grem zmeraj kam drugam jest rajš, pa tudi, če je precej dlje.
Meni je tudi izjemno odbijajoč, nikoli nisem in ne bom tam jedla na bon.
Pico si vzamem za domov, pa še to ne na bon.
So me pa s pico totalno presenetili, res, nenormalno dobra mi je.
Sem parkrat pri sošolcu probala, ki jo je jedel (zunaj, notri tak ne morem biti več kot minuto) - sicer
sama od sebe nikoli ne bi prestopila praga.
Pa sem izbirčna glede pic, mi ni kar vsaka dobra.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 January 2010 - 08:01 PM
malo kitajca, kar je ostalo od včeraj
mocarela, feta in kapre, prelito z jogurtom in začinjeno s provansalskimi začimbami
veliko čaja
sir in rženi kruh
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 January 2010 - 08:37 PM
mala vegi pica
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 12 January 2010 - 01:07 PM
pogreto mleko + pol koruzne žemlje
kava z mlekom
skleda repincla
Mövenpick ledena kava
sojin kakavni puding
popečen toast + zeliščni namaz + feferoni
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 12 January 2010 - 01:11 PM
Za kosilo bom pa njoke z gorgonzolo sfehtala.
Posted 12 January 2010 - 01:13 PM
Mljask, to je meni zelo dobro in mi tega ni problem za zajtrk jesti, samo
problem je v tem, ker se mi tega tudi slučajno ne da zjutraj pripravljat. Če pa mi kdo drug... -)
Posted 12 January 2010 - 01:33 PM
K: puranji zrezek, kislo zelje, solata
V: sir + kislo mleko
Posted 12 January 2010 - 03:02 PM
ananasov sok, zeleni čaj z medom
Burn Energy Shot, en Ferrero Noir
pečen brokoli, brie, kruh s sezamom (Sonček, smz)
mandljevi piškoti
jogurt, skuta z medom, sezamova ploščica
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 January 2010 - 05:12 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 January 2010 - 05:17 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 January 2010 - 05:47 PM
Posted 12 January 2010 - 06:32 PM
malo prej pa 2 mocareli, feta sir z makaroni in kaprami, prelito z jogurtom in začinjeno s provansalskimi začimbami
čaj
kava z mlekom
sendvič s sirom
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 January 2010 - 07:02 PM
Mac&cheese rečem zmeri, je pač mek end čiz, vhat up? , pa beseda makaroni mi je grda in zmeri rečem testenine drugač. Se pa testenine s sirovo omako bolj fensi sliši kot mac&cheese, imo.
H e a v e n.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 January 2010 - 07:53 PM
M: Kinder Bueno
V: Activia jogurt z žitaricami
Vmes sem stankala ene 3 litre Radenske Body Shape z dodatkom sveže stisnjenega limoninega soka.
Posted 12 January 2010 - 07:57 PM
M: topli sendvič, pomfri
K: piščančje meso, popraženo z bučkami in papriko, zraven riž
V: verjetno kakšna activia, njami. Pa nalivam se z vodo, fuj kok to men ne gre
After all this time?
Always.
Posted 12 January 2010 - 08:02 PM
Pa nalivam se z vodo, fuj kok to men ne gre
Stisni notr limone/grenivke/pomaranče ali kar vse hkrati, ravno toliko, da bo dobila voda malo okusa, pa ti bo takoj lažje (in še bolj zdravo).
Posted 12 January 2010 - 08:20 PM
M: jabolko, kos kruha z mu namazom
M2: pomaranča
K: pol klobase, ajdovi žganci, praženo kislo zelje
V: 1 rafaelo, skuta z banano in medom
Posted 12 January 2010 - 08:49 PM
Stisni notr limone/grenivke/pomaranče ali kar vse hkrati, ravno toliko, da bo dobila voda malo okusa, pa ti bo takoj lažje (in še bolj zdravo).
Ma ne, sej ne gre za to da ne bi marala vode, ampak nisem navajena tok tekočine. Jst spijem pomojem manj kot pol litra vode na dan, in ko grem lulat je čist oranžno, in zdej probam to mal popravljat in spit vsaj liter pa pol, ampak mi to ful ne gre, nisem navajena in mi kr slabo ratuje od vse te tekočine
After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users