Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#16421 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17009 posts

Posted 08 July 2010 - 09:07 PM

To sem mela iz univerzitetne sposojeno. Sem naslednji dan takoj vrnila in niso nič komplicirali. smile.gif
Drugače je pa v SB knjigomat ja, ampak moraš imeti novo izkaznico - kartico, da lahko vračaš. Jaz je še nimam. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#16422 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17009 posts

Posted 10 July 2010 - 01:26 PM

Mačka mam. Mesec in pol ga nisem nič čagala in sem totalno iz forme. Glava in želodec nočeta sodelovat z mano. Upam da se stanje umiri do 6ih zvečer.
  • 0

[Napoleon]

#16423 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15184 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 12 July 2010 - 09:24 AM

Jaz sem tudi ta vikend piknikirala, v soboto nisem vozila in smo punce pripravile fantastično bovlo/sangrio s tono sadja. Mene je nekoliko opijanilo že samo sadje, lol. (:

Pa manj kot se sekiram, kaj požrem, manj kil imam. Zdej jih imam spet kooončno skor tolk, kot jih moram imet. biggrin.gif

Morala bi iskat ene zapiske pa zbrat skupaj ene podatke, pa se mi tolk ne daaa. Buah! Sam še to, sam še to....
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#16424 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46060 posts

Posted 12 July 2010 - 09:42 AM

Sploh nimam motivacije... izgubila se je. Če jo kdo najde, lepo prosim, da jo pošlje k meni.

Hvala.
  • 0

#16425 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 12 July 2010 - 08:41 PM

Zdej ze par dni delam v tem telefonskem marketingu, prodaja Dormea in Kosmodiska pa to .. In nic ne prodam, ampak mam pa tok super stranke, res, to se zapricamo za pol ure, en zdravnik me je dons se na predavanje svoje povabil .. Eni mi prou dan polepsajo .. Sam kaj, ko nic ne prodam! Meni je bolj vazno met dober odnos s stranko, kot pa jim uturavat stvari, ce vidim, da jih ne rabijo/nimajo dnarja ipd. Dons sem enga tetraplegika dobla na tlf, kako nej takemu kej prodam, pa sej nimam srca no .. Ocitno res nisem za ta posel, drugi okoli mene pa ful prodajo, dobro, razen parih ki se jim vsake tolk kej poserje - no, men se ne. biggrin.gif Ampak stranke so pa zakon, res, in to je use kar je vazno. smile.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#16426 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 12 July 2010 - 09:07 PM

^ Šef se ziher strinja. laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#16427 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 July 2010 - 09:53 PM

Na Prešercu sem zbirala podpise kot prostovoljka - in lahko rečem, da je večina ljudi ignorantskih bebcev, ki ne vedo kaj se je 15 let nazaj zgodilo v Srebrenici. down.gif down.gif

+ I'm not not sober
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#16428 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17009 posts

Posted 12 July 2010 - 10:01 PM

^^ podpis pod zadnji stavek. smile.gif
  • 0

[Napoleon]

#16429 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29743 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 July 2010 - 10:02 PM

does 'not not sober' mean you are? hmm.gif laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#16430 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 July 2010 - 08:15 AM

biggrin.gif Saj ni bilo tako zelo hudo.

Folka pa ne štekam, mi rečeta 2 modela: jaz ne bom nič podpisal, ker sem Srb. huh.gif

Pač saj nikoli nič ne siliš, prideš, razložiš, če te hočejo poslušat, poveš, če ne nasmešek, pozdrav, čao. Nič narobe.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#16431 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4193 posts

Posted 13 July 2010 - 08:35 AM

Jaz več ničesar ne podpisujem. Žal. Enkrat so me okoli prinesli, ko so mi rekli, da potrebujejo podpis proti drogam bla bla bla pol pa pridem k štantu pa izpolnim vse nakar vdim, da je še rubrira za denarne prispevke. Itak, da nisem mogla kr it brez da bi nekaj dala. Zato od takrat naprej vse lepo malo odklonim, pa čeprav se recimo strinjam z zbiralci podpisov.
  • 0

#16432 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 July 2010 - 08:39 AM

Halo, Amnesty International je to. tongue.gif biggrin.gif

In nič ne novačimo, ne skrbi.

Drugače pa ni panike - jaz vprašam, in že takoj ko me pogledajo vidim, kakšna je slika. Nikoli pa ne težim, nikoli, v bistvu sem do vseh enako prijazna, če podpišejo, ali ne.

Včeraj se je pa podpisovalo male letake, apele, in se jih je potem nalepilo v mozaik oz. napis Srebrenica, tako da . . wink.gif
  • 0

#16433 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4193 posts

Posted 13 July 2010 - 08:52 AM

Ja saj vem, da vsi niso isti. Sem prepričana, da so tisti pobran denar lepo v svoj žep pospravili. Jaz sem jim sicer dala zgolj 2€ (ker več nisem imela v denarnici), samo sem pa po seznamu videla, da so nekateri dali tudi po 10 ali več €.
  • 0

#16434 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 July 2010 - 08:54 AM

Poznam te tipe, zbirajo za komuno. Meni je pristop malo čuden, ker najprej neka izjava, potem pa . . . ja, bi bilo fajn, če bi kaj darovali. Mene so tudi na to finto vrgli. down.gif
  • 0

#16435 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46060 posts

Posted 13 July 2010 - 10:29 AM

Danes me v mestu ustavita dva dečka in me sprašujeta kje je neka ulica. Malo sta me presenetla, tako da sem zamešala ulice sem ju poslala v napačno smer. oops.gif Res mi je hudo, ker vem kako je, če si izgubljen v mestu. Ampak res sta me presenetla in sem se čist zmedla, ker sta imeni ulic ful podobni. Res upam, da sta nazadnje našla pravo ulico.
  • 0

#16436 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 14 July 2010 - 01:06 PM

QUOTE(bellini @ 13. 7. 2010 - 9:35) View Post

Jaz več ničesar ne podpisujem. Žal. Enkrat so me okoli prinesli, ko so mi rekli, da potrebujejo podpis proti drogam bla bla bla pol pa pridem k štantu pa izpolnim vse nakar vdim, da je še rubrira za denarne prispevke. Itak, da nisem mogla kr it brez da bi nekaj dala. Zato od takrat naprej vse lepo malo odklonim, pa čeprav se recimo strinjam z zbiralci podpisov.

Mojega proti drogam so tudi hoteli, štant so imeli postavljen pred ukc, jaz pa mimo štrasala s povito levo roko, zato sem odklonila, ker sem levičarka in s poškodovano roko ne bi mogla podpisat. biggrin.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#16437 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 14 July 2010 - 01:14 PM

Zjutraj me je zbudila ena čist neotesana muha, k mi je brenčala okrog glave celo uro. Posledično sem zoprna dans...
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#16438 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 14 July 2010 - 04:57 PM

QUOTE(Jinadaze @ 12. 7. 2010 - 22:07) View Post

^ Šef se ziher strinja. laugh.gif

Haha, sej sm se ze mal ufurala, dons sm za 360eur prodala. smile.gif Ampak se zmeri mi je pa prvotno da se stekam s strankami! Sef je pa predvsem hud. njam.gif Skoda da lih s fantom oba tam delava pa se nemorem prevec slinit. twisted.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#16439 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 July 2010 - 07:27 PM

Kinky, waaaaaa legenda! Pridna ful! Ste veliko zbrali?
  • 0

#16440 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 July 2010 - 07:55 PM

360 smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users